6 aylik esim aldatti:(

Herşeyi anladım da lüks oteli anlamadım. Ben olsam direk ailemin yanına giderdim resti çekip.

Ve asla o diğer kadınlarla hiçbir iletişime geçmem. Tek suç kocada çünkü.

eskortlarla yatan
evli olduğunu gizleyip 1 yıllık sevgili yapan adam
bulduğu her kadını s...lecek delik olarak gören, seni her bulduğu fırsatta aldatan ve aldatacak olan adamdır.
nokta.
ha istersen kocişim bana da yeter elaleme de der, geçinir gidersin.
ister ayrılırsın, keyfin bilir.

Yuva yıkmak kolay değil,ama güven olmadan da evliliğini sürdürebilecekmisin?Adam eve 1 dakika geç gelse şüphe edeceksin yani hayatın boyunca acaba yine aldatıyormu diye için içini yiyecek. Bence ayrılmalısın.

Simdi burada suclu adam mi?

Sizin esiniz boyle olsa sevebilir misiniz? Aldatmaz misiniz?

Dusunun baskasiyla yattiginiz halde sizden bosanamayacak bir es. Aldatilmasin da bas koseye mi konulsun yani.

Kafa dinlensin diye lüks hotele göndermek,çığır açmak buna denir herhalde..
Kocada zevk peşinde koşsun bu arada..
Ne diyeyim size,barışın sevişin hatta ..

Lüks olmayan otele gönderse affetmezdiniz, neyseki lükse göndermiş...
Ee napıcaksınız peki?
Samimiyetle soruyorum, otele değil de ailenizin yanına gidip adama da dava açmak için ne bekliyorsunuz.

Herkese boşan demem, hatta çoğu kadına göre eski kafalıyım, "herşey için hemen boşanılmaz yuva kolay kurulmaz" kafasındayımdır.
Ama sizinki de olacak iş değil şu saatten sonra. 6ay yahu 6 aylık evlilik!
1 senelik ilişki nedir?
Nasıl bir adam(!) bu

Simdi burada suclu adam mi?

Sizin esiniz boyle olsa sevebilir misiniz? Aldatmaz misiniz?

Dusunun baskasiyla yattiginiz halde sizden bosanamayacak bir es. Aldatilmasin da bas koseye mi konulsun yani.
Allah şaşırtmasın asla yapacağım iş değil ama farzı misal eşimi aldatsam, beni affetmesini istemem.
Talep bile etmem.
Bu açıdan bakmanız da çok güzel olmuş hakikaten.

dünyada ne kadar kötü insanlar var . nedeni ne acaba . lüks otele seni niye gönderiyor onu anlamadım . daha çok yanında tutup senin gözüne girmeye çalışması gerekmez mi .

Bence esinizle bir 4 5 ay ayri kalin belki akli basina gelir..
Cok zor Allah iyi insanlarla karsilastirsin..
Aldatma o kadr cokki ..
Cok yazik ya..

Aynı durumu bende nikahtan önce yaşadım mecbur evlenmek zorunda kaldım bir kere affedince tekrarı geliyor ayrıca unutmak mümkün degil her seyde aklına geliyor insanın imkanın varsa yanında duran bir ailen varsa hiç geri dönme evliliğimi devam ettirim derken kendini yıpratırsım

Adam seni otele gönderip ötekiyle yada ötekilerle meşgul, sen hala lüks otele gönderdi beni kafamı toplayayım diye diyorsun. Arada arıyor arada da gelip kontrol ediyor demek. Yani konuşuyorsunuz... Anladığım kadarıyla çocuk da yok. Sen neden hala onurunu grurunu ayaklar altına alıyorsun güzel kardeşim

Bence aldatma tedavisi olmayan psikiyatrik bir hastalıktır . Ben de aldatıldım o aşağılık kadınla da konuştum. İlk öğrendiğimde ayrılma kararını almıştım zaten. Ömür boyu acabalarla merakla yaşamamak adına herşeyi öğrenmek için konuştum. Olayın boyutunu daha iyi anladım konuşmakla. Bir de bana akıl verdi utanmaz, bu saatten sonra olanları öğrenmeniz sizi yaralamaktan başka işe yaramaz demişti. Utanmaz ahlaksız kadın. Ama dediğim gibi benim kararım boşanmak olduğu için konuştum ve kararımda ne kadar doğru olduğumu anladım. Çok yıpratıcı inşallah kolay atlatırsınız. Kurtulun o adamdan size bunu tavsiye edebilirim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…