6 aylik esim aldatti:(

Lüks oteli gönderir tabi bildiği en iyi mekanlardan biri
Peki sen onun oyuncağı misinda onun goturdugu yerde duruyorsun

Luks hotelden sonrasini okumadim. Herkes kendisine nasil davranilacagini yine kendisi belirler. Fazla soze gerek yok.

Unutulamazki boyle bisey keske unutulsa adam resmen 1 yildir berabermis bir gecelik bisey olsa oda cok zor ama belki affedilir bu durumda kendine yazik edersin affeymeye calismakla

Zor bi durum allah yardimcin olsun ufak bi tavsiyem bu adama 2. Bir şans daha verme gidecek bi babanin evi varsa eger

bir sans daha verdim geldim ve mailinde bu sefer o kadina alinmis buraya ucak bileti gördum cılgına döndüm sadece konusmak icin cagirdigini evet onu da kandirdigini telefonda izah etmek istemedigi icin yuzyuze konusmak istedigini soyledi bittigini zaten kimsenin de evli biriylr olmayacagini beni istemese sevmese de evlenmeyecegini cunku evlendigimiz de o kadin zaten vardi bayram sonrasi artik bunlara katlanmiycam.

Sen niye yeni bi şans veriyorsun yahu ? Saf mısın? Belkide ikinizi de ayni evde yasatmak icin cagiriyordur nasilsa kabullendin.

Kesinlikle kabul etme!
Asla 2. şansı o karaktersiz insana verme , hata yaptığını söylemiş birde , 1 yıl geçmiş yahu sen öğrenince mi hata olduğunu anlamış.
Eğer onu affetiysen 2. bir aldatma vakasına hazır ol..

Kendine yapma bu eziyeti.yazık değilmi sana.

Neyseki çocuğunuz yok. Böyle bir insanla daha fazla vakit kaybetmeyin açın davayı bitsin kimle napıyosa yapsın adi herif

Şu saatten sonra dönersen ne yapsa müstehak zaten, aklını başına al

Anlıyorum aldatılmak çok travmatik bi durum.Tamam ama neden affedersiniz ki ya?Kendinizi üzdünüz sadece başka da bi şey yapmadınız.Ben her şeyi denedim emek verdim olayı aldatılmadan sonra yapılacak şeyler değil.Sağlıklı bir ilişikiye ve gerçekten ADAM olana emek verirsin.Lütfen geri dönmeyin.

Bence de bosanmalisin bir kere kabul edersen devami gelecektir emin olabilirsin. Herseyi geç kendine bunu yapma sadece onlari degil senide kullaniyor bu adam tabi ki inkar edecek kabul edeni cok nadirdir.

Son durum nedir?

Senı otele yerleştrmıs kadına ucak bıletı almış eee Allah bılır o kızı senınle yaaşadıgı eve atmıştır bır yıldır sevgılı oldugu evlı oldugunu sylemedıgı kızı şakkadanak bırakacak ha ? cok sama bence kızı ara sor bakalım ne demış ??? sen ogrenmeseydın ne olacaktı ? ne zamana kadar daha sevgılı olacaktı o kıza ? adam gunu bırlık kıza gıtmış başka şehıre gunduz onun kynuna akşam senın kynuna tvbe tvbeee ya cok acı bır durum ama bunları gör lütfen sıkı bır tazmınatla bosan o adamdan yoksa daha coook aldatır senı snra cocuk var dersın gıdemezsın aklını başına al

O kadar kişinin bir bildiği var ki şans verme dedi. Gördünüz mü şans vermeyi ? Bundan sonra tekrar affederseniz müstehak size .

+1

Birini tanımak yıllarla olmuyor. 6 yıl sevgililik diyorsunuz, dile kolay.
Adam olan karısına, evine sahip çıkar. Evli iken yanlış gözle hiç bir kadına bakmaz. Adi adam ya, bu adam affedilmez.

Ağzım açık okuyorum para var onu anladıkta o olayı ogrenmıssın neden hala adamın gönderdıgı otele gıdıyorsun adam düzenli olarak dost tutmus aldatıyor tamam cok zor bı durum ama bu adam degısmeyecek sanada ne sevgısı ne saygısı var yol yakınken coluk cocuk yokken dön kurtul söylemek kolay yasamak zor farkındayız ama böyle bır ömur gecmez kendıne olan saygını baska seyler ıcın kaybetmene degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…