- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi butterflymine88
-
Kendine yapma bu eziyeti.yazık değilmi sana.bir sans daha verdim geldim ve mailinde bu sefer o kadina alinmis buraya ucak bileti gördum cılgına döndüm sadece konusmak icin cagirdigini evet onu da kandirdigini telefonda izah etmek istemedigi icin yuzyuze konusmak istedigini soyledi bittigini zaten kimsenin de evli biriylr olmayacagini beni istemese sevmese de evlenmeyecegini cunku evlendigimiz de o kadin zaten vardi bayram sonrasi artik bunlara katlanmiycam.
bir sans daha verdim geldim ve mailinde bu sefer o kadina alinmis buraya ucak bileti gördum cılgına döndüm sadece konusmak icin cagirdigini evet onu da kandirdigini telefonda izah etmek istemedigi icin yuzyuze konusmak istedigini soyledi bittigini zaten kimsenin de evli biriylr olmayacagini beni istemese sevmese de evlenmeyecegini cunku evlendigimiz de o kadin zaten vardi bayram sonrasi artik bunlara katlanmiycam.
Son durum nedir?bir sans daha verdim geldim ve mailinde bu sefer o kadina alinmis buraya ucak bileti gördum cılgına döndüm sadece konusmak icin cagirdigini evet onu da kandirdigini telefonda izah etmek istemedigi icin yuzyuze konusmak istedigini soyledi bittigini zaten kimsenin de evli biriylr olmayacagini beni istemese sevmese de evlenmeyecegini cunku evlendigimiz de o kadin zaten vardi bayram sonrasi artik bunlara katlanmiycam.
O kadar kişinin bir bildiği var ki şans verme dedi. Gördünüz mü şans vermeyi ? Bundan sonra tekrar affederseniz müstehak size .bir sans daha verdim geldim ve mailinde bu sefer o kadina alinmis buraya ucak bileti gördum cılgına döndüm sadece konusmak icin cagirdigini evet onu da kandirdigini telefonda izah etmek istemedigi icin yuzyuze konusmak istedigini soyledi bittigini zaten kimsenin de evli biriylr olmayacagini beni istemese sevmese de evlenmeyecegini cunku evlendigimiz de o kadin zaten vardi bayram sonrasi artik bunlara katlanmiycam.
+1Senı otele yerleştrmıs kadına ucak bıletı almış eee Allah bılır o kızı senınle yaaşadıgı eve atmıştır bır yıldır sevgılı oldugu evlı oldugunu sylemedıgı kızı şakkadanak bırakacak ha ? cok sama bence kızı ara sor bakalım ne demış ??? sen ogrenmeseydın ne olacaktı ? ne zamana kadar daha sevgılı olacaktı o kıza ? adam gunu bırlık kıza gıtmış başka şehıre gunduz onun kynuna akşam senın kynuna tvbe tvbeee ya cok acı bır durum ama bunları gör lütfen sıkı bır tazmınatla bosan o adamdan yoksa daha coook aldatır senı snra cocuk var dersın gıdemezsın aklını başına al
Ağzım açık okuyorum para var onu anladıkta o olayı ogrenmıssın neden hala adamın gönderdıgı otele gıdıyorsun adam düzenli olarak dost tutmus aldatıyor tamam cok zor bı durum ama bu adam degısmeyecek sanada ne sevgısı ne saygısı var yol yakınken coluk cocuk yokken dön kurtul söylemek kolay yasamak zor farkındayız ama böyle bır ömur gecmez kendıne olan saygını baska seyler ıcın kaybetmene degmez.merhabalar,
Esimle 6 senedir birlikteyiz ve 6 aydir da evliyiz. üniversite yillarimiz da tanistik sevgiliyken de nisanliyken de beni hic üzmedi birbirimize karsi herzaman saygiliydik. Arada bir süphe duysam beni aldattigina dair tabiki daima inkar ve kesinlikle suana kadar hic bir kiz arkadasini aldatmadigni dile getirmesiyle sona ererdi. Esimin isi dolayisiyla sehir degistirmemiz gerekiyordu ve ben onun icin meslegimi ailemi dostlarimi birakarak kabul ettim yillarin emegi ve sevgisi vardi tum soylenenlere kulaklarimi kapattim maddi kaygim da yoktu ve gittim. 6 ay sonra esim is ile alakali istanbula gidip gelmesi gerektigini soyledi ayni gun sbh gidip aksam gelecekti hic sorgulamadim o kadar guveniyorum ki aklima bile gelmedi hicbirsey, gun icerisinde 2-3 defa aradim acmadi ben aradigim da sonra kendusi dondu ne zmn arasam acmaz 5 dk snra kendisi arardi genede suphelenmedim taa ki pc yi acana kadar birden fazla bayanla mesajlasmalar vardi evlenmeden eskort kizlarla dugunden once ve sonrada, baska bir mail gordum birisi ona benim icin uzulme yazmisti bir bayan kimsiniz diye kendi mailimden yazdim esimi nerden taniyordu tabi buarada bunlari okuyunca hayatimin en kotu anlariydi birine sonsuz guveniyorsunuz ve o bunu yerle bir ediyor derken esim geldi birsey soylemedim soylesem ogrenmeme engel olurdu inkar ederdi derken telefonum caldi bilinmeyen numara normalde acmam ama actim bir kadin siz su kisimusniz surada mi yasiyorsunuz diye bana sorular sormaya basladi esim telefonu elimden o anda aldi ndn konusuyorsun tanimiyorsun diye dedim benim twlefonum sanane ver sunu vermedi ben arayip ogrencem sen karisma bana 10 dk ver kimmis bakayim dedi tamam dedim telefonla konuasuni dinledim tamam uzayma artik elif diye mailini gordugum kadinla konusuyordu. tabiki agzima geleni soyledim ysnlis snliyorsun dedi inkar etti ayri odalarda o gece uyuduk ve sabah bana bir mail ben sevgilisiyim 1 yildir beraberiz beni kandiran ahmet. bana pesinden birlikte cekilmis fotograarini gonderdi beni birakip isranbula gittigi gundu birisi fotograflari gorunce zaten yıkildim 10 gun oldu gozumu her kapafigimda goruyorum kadina mail atmama izin vermedi telimi aldi detaylari ogrenemefim faceden aradim bi kac gun sonra bulamadim bur baktim engellemis kocam wgatsuptan da beni sevdigini yanimda olacagini hata yaptigini soyluyor kafami dinlemem icin beni luks bir hotele gonderdi yakinlarimizdaki arada gelip bakiyor ariyor ama unutamiyorum mumkun gibi durmuyor beni en cok yaralayan da evli oldugunu gizleyerek 1 yil sevgili olarak bu isi yurutmesiydi ve ben yanindayken ne yapacagim bilmiyorum kimseye anlatamiyorum aileme dostlarima kafam karisik anlatma ihtitacim vardi sizlerle paylastim.
birde o kadinin iletisim bilgileri bende var arayip aramamayi cok düsundum ama cesaret edemedim fotograglar yetti birbirlerine sarilmis ve yanagindan operken ki halleri birde duyacaklarima nasil katlanabilirim ki
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?