6 aylık evliyim ama yolunda gitmeyen birşey var ?

Ne kadar aç gözlü eşiniz varmiş. Ciftler altin , para icin birbirine giriyorsa bu kadar hemde yeni evliyken, sizin onunuze daha buyuk meblag koysalar birbirinizi boğazlarsiniz para diye heralde. Ayrıca takılar kadınındır. Bende tabiki bizim için, bizim evimiz için harcayacağım ama eşim asla kendine pay cikartmadı. Hep, onların hepsi senin nasıl istersen oyle kullan dedi.

bi altın takı yüzünden ki sadece bilezikleriniz varmış 6 aylık yuva dağıtılmaz.çok erken evi terketmişsiniz.Bi müddet konuyu dillendirmeyin olay bi küllensin soğusun.Hazır 14 şubat geliyorken evliliğinizi güzel şeylerle yeniden canlandırın.Boşver bileziği 1 bilezik için adam kesiyorlar bu devirde.

Sana tavsiyem sen ona tavır al, üç beş altın için bana bunu yaşattın bundan dolayı kırgınım de.
ama dırdır etmeden bağırıp çağırmadan,
ayrıca birşey daha böyle bişey yüzünden yuvanızı yıkmayı bile düşünüyorsanız bişeyler baştan bitmiştir çok da zorlama...

Valla tam böyle. Eşya konusu olunca zaten bilezik bozdururuz dedi hep kendi kurdu kafasında ikna çabasına da gitmedi hep olacak diye söz etti. Kırılıyor insan. Ben doğuya geldim başkasından kalan üç çekyat bi somye yataga eşya batıda alınacak diye gık bile demedim dokunma takılara dedim diye en kötü oldum

Anlamıyo ki . Şimdi bura karışık beni gönderme ihtimali var gidersem iyice uzaklaşır mı

Ne tuhaf eşler var ya. Eşim altınlarımı istemedi. Zaten duruyor. Ev almayı düşündüğümüz için. Ama şunu bunu alıcam dese bende taviz vermem.

Bi arkadaşım evlendiği gün bile kocası hemen istemiş. Arkadaşım vermek istememiş. Çünkü yatırım amaçlı saklamak istemiş. Neyse kocası tutturmuş. Küçükken bisikletim olmadı şimdi arabam olsun diye. Hatta kolunda bilezikleri gördüğünde bu ön tekeri bu arka tekeri diyip duruyormuş. Bigün kocası ağlamış ve bence rol yapmış. Araba isterim diye. Kızcağız napsın vermiş. Şimdi bakıyorumda altında araba bankada 20.000 borç. Demiyor ki satayımda borçtan kurtulayım. Borç faizli. Araba olmadan yaşayamıyor. Ama borçlu yaşıyor. Anlamadım bu dengesiz adamları.

Burada hata ailenize anlatmanız ve onların sozlerinin etkisinde kalarak hareket etmeniz iki veya yirmi altın garantinjz olmasın sizin bi yuva yıkıldıktan sonra pek bi isinize yaramaz altınlar tmm cnm istediğin gibi kullan ben ev alırız diye düşünmüştüm deseniz bisey yok o da guvenirdi size benim eşim onlar senin hakkin der Allah i var korur beni ama bunda da ailesi arsa alacaz vs konuşurlar olayı kotu yapan onlara halt yemek düşen ailelerin müdahale etmesi simdi hem paraci olmussuniz gözünde hem araniz bozulmuş hemde altınlardan olmussuniz tavsiyem üstüne gitmeyin konuyu daha da acmayin uzatmayin açılırsa da telafi yoluna gidin ben ev alalım ev almak kolay değil bu zamanda hem tayin çıkar vs esya gereksiz olacaktı gibi toplayin su aileye gitme mevzuunu da olayla ilgisi yok sen kırıcı konustun cahillik ettim gittim vs deyin altın muhabbetinj bırakın artik inanın huzurun yerini tutmuyor

Aslında haftaya doğum günüm bende ondan bişey bekliyorum ama hiç oralı değil

Çok haklısınız. Zaten bir an verilen kararla gittim. Güvenmek istiyo bana söyledi bi kere bunu ama ne yapabilirim ki

ama bizim bu kadınlarımızın bazılarında var bu durum .altın da altın diye diye bağırıyor.BİZ ALTIN İÇİN EVLENMİYORUZ sevdiğimizle hayat kurmak için evleniyoruz.varsa altınımız gerekli ise satarız gerekli ise yatırım yaparız.Ayrıca sizin eşinizde alıp altınları karıya kıza içkiye kumara vermemiş ortak eviniz için istemiş.

Anlamıyo ki . Şimdi bura karışık beni gönderme ihtimali var gidersem iyice uzaklaşır mı
BAK EĞER UZAKLAŞACAĞI VARSA YANINDA DA UZAKLAŞIR.
bu ne altın ne uzakta olduğu için sanırım doğu görevindesiziniz, onu da düşünün...
zor ve streslidir seni göndermek istemesi senin can güvenliğin için uzak kalmayı bile göze alabiliyor, birde bu tarafından bak.
ama eğer ki bu durum canını sıkıyor bir defa otur ciddi ve sakin bir şekilde, altınları kendi iyiliğimiz ve geleceğimiz için mobilyaya bozdurmak istemedim. bir şekilde ödenir diye,ben bu altınlar yüzünden çok üzüldüm, ben geleceğimizi düşünürken bu altınlar yüzünden beni huzursuz ederek çok yıprattın de ,

Geçen hafta konuştum dediğin gibi ama konuşurken hep olumsuz oluyo. Atamıyorum kafamdan yaşananlardan cok etkilendim diyo ve konu altın meselesi değil artık diyor. Benim gitmem ailesinin öğrenmesi vs miş artık konu

Çok haklısınız. Zaten bir an verilen kararla gittim. Güvenmek istiyo bana söyledi bi kere bunu ama ne yapabilirim ki
Kesinlikle daha da altın para muhabbeti yapma bi sure alttan al dediğim gibi cahillik ettim ben ev içi. Düşünmüştüm mobilya nasılsa alınır aciliyeti yok kiraciyiz vs gibi şöyle kirildim yeniyiz aramızda para latin muhabbeti olduğu için deyin biz evkiyiz senin benim yok deyin inandirin onu ve artik bu tarz şeyleri aileyle paykasmayin hic bi ana baba tarafsız yaklasmiyor maalesef aranızda cozun inşallah duzelir

Altınları vermişsiniz daha neyin suratını yapıyor ki, bizde düğünden sonra bir kaç tane bozdurmak zorunda kaldık kredi için ve eşim sadece alyans ve küpe aldı altın olarak ailesi bile takmadı hiçbir şey benim ailem taktı altınlarımı eşime verirken borç veriyorum dedim aldıklarını geri yaptırır elinde oldukça, bende keyfim için istemiyorum takmam bile ama yarın birgün araba alırız ev alırız o zaman kullanırız diye düşündüm, hepsini eşimde taksa aynı otoriteyi sağlardım altına erkek niye karışıyor zaten almış eşiniz sizde çok fazla suçlu gibi durmayın ki oda bilsin hatasını.

ee hani mobilya o kadar başının etini yedi aldı altınları aldı yanına kaldı oh ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…