- 10 Ekim 2014
- 32.979
- 148.647
- 798
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Sana tavsiyem sen ona tavır al, üç beş altın için bana bunu yaşattın bundan dolayı kırgınım de.Evet durumumuz hemen hemen aynı. Fakat mobilyaya para vermek içimi acıttı kime desem mobilyaya altın mı verilir dedi. Kv kimse düğünde yardım etmedi beş kuruş. Mobilyada tam ev eşyası olmayacak halde ödememek saçma yani. Ha ben hala kırgınım ama bozmak zor geliyo kendime güvenim yok. Ne düşüncede kendisi anlamıyorum konusunca daha kötü oluyo dusunda daha sıradan
Valla tam böyle. Eşya konusu olunca zaten bilezik bozdururuz dedi hep kendi kurdu kafasında ikna çabasına da gitmedi hep olacak diye söz etti. Kırılıyor insan. Ben doğuya geldim başkasından kalan üç çekyat bi somye yataga eşya batıda alınacak diye gık bile demedim dokunma takılara dedim diye en kötü oldumTamam altın yüzünden kavga olmasında,ortak mal da,isteyiş tavrıda önemli.Eminim zorla ,kavgayla istemek yerine gönlünü yaparak isteseydi ,konu sahibinin de gururuna dokunmayacaktı,razı olup o zaman verecekti.Herşey zamanında güzel.Yeni evliyken illa ki heves oluyor,neden yangından mal kaçırır gibi hemen altınları istemek,yaş ilerleyince takmak bile istenmiyor zaten.Siz kendinizi suçlu hissettiğiniz için ,siz yaklaştığınız için naza çekiyor kendini.Kendi hatasını görmüyor.
Anlamıyo ki . Şimdi bura karışık beni gönderme ihtimali var gidersem iyice uzaklaşır mıSana tavsiyem sen ona tavır al, üç beş altın için bana bunu yaşattın bundan dolayı kırgınım de.
ama dırdır etmeden bağırıp çağırmadan,
ayrıca birşey daha böyle bişey yüzünden yuvanızı yıkmayı bile düşünüyorsanız bişeyler baştan bitmiştir çok da zorlama...
Aslında haftaya doğum günüm bende ondan bişey bekliyorum ama hiç oralı değilbi altın takı yüzünden ki sadece bilezikleriniz varmış 6 aylık yuva dağıtılmaz.çok erken evi terketmişsiniz.Bi müddet konuyu dillendirmeyin olay bi küllensin soğusun.Hazır 14 şubat geliyorken evliliğinizi güzel şeylerle yeniden canlandırın.Boşver bileziği 1 bilezik için adam kesiyorlar bu devirde.
Çok haklısınız. Zaten bir an verilen kararla gittim. Güvenmek istiyo bana söyledi bi kere bunu ama ne yapabilirim kiBurada hata ailenize anlatmanız ve onların sozlerinin etkisinde kalarak hareket etmeniz iki veya yirmi altın garantinjz olmasın sizin bi yuva yıkıldıktan sonra pek bi isinize yaramaz altınlar tmm cnm istediğin gibi kullan ben ev alırız diye düşünmüştüm deseniz bisey yok o da guvenirdi size benim eşim onlar senin hakkin der Allah i var korur beni ama bunda da ailesi arsa alacaz vs konuşurlar olayı kotu yapan onlara halt yemek düşen ailelerin müdahale etmesi simdi hem paraci olmussuniz gözünde hem araniz bozulmuş hemde altınlardan olmussuniz tavsiyem üstüne gitmeyin konuyu daha da acmayin uzatmayin açılırsa da telafi yoluna gidin ben ev alalım ev almak kolay değil bu zamanda hem tayin çıkar vs esya gereksiz olacaktı gibi toplayin su aileye gitme mevzuunu da olayla ilgisi yok sen kırıcı konustun cahillik ettim gittim vs deyin altın muhabbetinj bırakın artik inanın huzurun yerini tutmuyor
sen bi adım atarsan o da atar canım sevgi herşeyin üstündedir.Sen şimdi altın avcısı paragöz gibi yaftalarla yakıştırıldın belki de önce bu zincirleri kır.Aslında haftaya doğum günüm bende ondan bişey bekliyorum ama hiç oralı değil
BAK EĞER UZAKLAŞACAĞI VARSA YANINDA DA UZAKLAŞIR.Anlamıyo ki . Şimdi bura karışık beni gönderme ihtimali var gidersem iyice uzaklaşır mı
İnşallah bizimde aramız düzelirAltın yüzünden bende eşimle çok tartıştım. Bi süre sonra aramız iyi oldu.
Geçen hafta konuştum dediğin gibi ama konuşurken hep olumsuz oluyo. Atamıyorum kafamdan yaşananlardan cok etkilendim diyo ve konu altın meselesi değil artık diyor. Benim gitmem ailesinin öğrenmesi vs miş artık konuBAK EĞER UZAKLAŞACAĞI VARSA YANINDA DA UZAKLAŞIR.
bu ne altın ne uzakta olduğu için sanırım doğu görevindesiziniz, onu da düşünün...
zor ve streslidir seni göndermek istemesi senin can güvenliğin için uzak kalmayı bile göze alabiliyor, birde bu tarafından bak.
ama eğer ki bu durum canını sıkıyor bir defa otur ciddi ve sakin bir şekilde, altınları kendi iyiliğimiz ve geleceğimiz için mobilyaya bozdurmak istemedim. bir şekilde ödenir diye,ben bu altınlar yüzünden çok üzüldüm, ben geleceğimizi düşünürken bu altınlar yüzünden beni huzursuz ederek çok yıprattın de ,
Borcumuz yok fatura derdi vs yok. Batıya gidince maaşı azalırsak diye borc ödemek istemiyorBen sana hak verdim. Mobilya icin altin bozdurulmaz. Allah korusun bunun hastaligi var, daha kotu borcunuz olabilir. Ortada bir birikim yoksa altinlar bozdurulmamaliydi
Kesinlikle daha da altın para muhabbeti yapma bi sure alttan al dediğim gibi cahillik ettim ben ev içi. Düşünmüştüm mobilya nasılsa alınır aciliyeti yok kiraciyiz vs gibi şöyle kirildim yeniyiz aramızda para latin muhabbeti olduğu için deyin biz evkiyiz senin benim yok deyin inandirin onu ve artik bu tarz şeyleri aileyle paykasmayin hic bi ana baba tarafsız yaklasmiyor maalesef aranızda cozun inşallah duzelirÇok haklısınız. Zaten bir an verilen kararla gittim. Güvenmek istiyo bana söyledi bi kere bunu ama ne yapabilirim ki
Ins canim duzelir. Bu tur seyler icin birbirinizi kirmayin. benimde altinim gitti bazen diyorum altın mutlulugumdan değerli mi.İnşallah bizimde aramız düzelir
Altınları vermişsiniz daha neyin suratını yapıyor ki, bizde düğünden sonra bir kaç tane bozdurmak zorunda kaldık kredi için ve eşim sadece alyans ve küpe aldı altın olarak ailesi bile takmadı hiçbir şey benim ailem taktı altınlarımı eşime verirken borç veriyorum dedim aldıklarını geri yaptırır elinde oldukça, bende keyfim için istemiyorum takmam bile ama yarın birgün araba alırız ev alırız o zaman kullanırız diye düşündüm, hepsini eşimde taksa aynı otoriteyi sağlardım altına erkek niye karışıyor zaten almış eşiniz sizde çok fazla suçlu gibi durmayın ki oda bilsin hatasını.evet zaten ona verdim bende değil ne yaptığı da belli değil. peşine de düşmem asla huzurum kalmadı onun yüzünden canımİlk ciddi kavgamız oldu ve ilk defa evden gittim. Bunları unutamıyormuş çok etkilenmiş bide çok alıngan biri eşim. üstesinden gelemiyor
ee hani mobilya o kadar başının etini yedi aldı altınları aldı yanına kaldı oh ne alaevet zaten ona verdim bende değil ne yaptığı da belli değil. peşine de düşmem asla huzurum kalmadı onun yüzünden canımİlk ciddi kavgamız oldu ve ilk defa evden gittim. Bunları unutamıyormuş çok etkilenmiş bide çok alıngan biri eşim. üstesinden gelemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?