- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Perikanadim araba ile mobilya arasinda fark yok ki. Hatta mobilya daha kullanilir bir sey benim icin. Borcumuz olsaydi yatirirdim mobilyaya araba almazdim. Ikisi de kullanilan, zamanla cop olan nesneler.
Evet insanlar bosanma travmasi yasamak istemez. Cok haklisin.
Zaten bu guvenceci kadinlar bence evlenmek icin evleniyorlar cunku burada bile daha nisanliyken bunun tribine girenler var. Dusun nisanlisin, en pamuk seker tadindaki zamanlarda aklina gelen sey "bosanirsam guvencem". Nisanliyken tek derdim "ay bu evimize cok yakisir"di. Sonra vay efendim niye kimse bana deger vermiyor? Cunku kendi degerini tas catlasin 20 bin tl olarak sen belirliyorsun.
Ben de calismiyorum bu arada. Kendine ayrica maddi guvence isteyen totosunu kaldirip calisacak, olana konmayacak.
Ya aslinda evden gitmemeliydin ilk kavgada hem ailen hemde esin acisindan hos gorulmez. Hani daha buyuk bi konu olsa gidilirde yeni evlisin simdi en bastan herkesin evlilik yurutmenize olan guveni sarsilmis olucak ve tabi esinizinde. Bence bu olayi birdaha yapmamaya dikkat edin. Esinizde yumusar onda problem yok sadece zamanevet zaten ona verdim bende değil ne yaptığı da belli değil. peşine de düşmem asla huzurum kalmadı onun yüzünden canımİlk ciddi kavgamız oldu ve ilk defa evden gittim. Bunları unutamıyormuş çok etkilenmiş bide çok alıngan biri eşim. üstesinden gelemiyor
Şimdi arkadaş derdim var demiş ilk sayfada ilk açıklamada ne yazmışsa onu okuyup yorumladık zira ne konu sahibini ne de eşini tanıyoruz. Tek tarafın üstün körü anlatması ile olayı biliyoruz. Üatwlik altınları verdiğini aonraki yorumlarında yazıya dökmüş. Yani herkes her sayfayı okuyarak yorum yapmıyor. İlk açıklamaya göre değerlendiriliyor genelde. Altını kumara mı harcar kadına mı harcar bunu bi bilemeyiz. Konu sahibinin kocası o tanıyor o bilecek. Onun bize beyanı mobilya ise bi buma göre yorum yaparız. Kaldı ki madem güvenmiyor. En başından çıkmaza gireceğine beraber bozdurup gidip mobilyayı alsalardı. Ha madem altın için ev terk edecek altını da alıp gitseydi. Ya da huzuru koca bozuyorsa suçlu olan koca ise ki öyle de olabilir gerçekten bilemeyiz. ve terk eden kadınsa neden geri yalvarıp dönüyor. Dönmesin kararının arkasında dursun. Demek ki iletişim bozukluğu var eşler arasında. Altınları ne yaptığını bile soramıyorken eşine ki belki harcamadı duruyor belki bozdurdu attı bankaya. Belki de dediğiniz gibi yatırdı kumara!! Neden sormuyor. Ev terk edecek kadar büyük bi sorun yok ortada.Şimdi adam mobilya diye tutturup karısının huzurunu bozuyor.
Ve ortada mobilya falan da yok altınların nereye gittiği belli değil diyor konu sahibi??
Ama kadın suçlu oluyor bu durumda öyle mi? !!!
Neden çünkü ilerde ev araba vs.için teminat olarak gördüğü altınları vermek istemediği için mi ?
Konu sahibini suçlayan kadınlara hayret ettim adamın altınları ne yaptığı belli değil
Adam bir yalancı ve belki kumara iddaya gitti altınlar.
Ve 3kuruş için eşini o kadar kırmış ki kadın dayanamayıp evini terk etmiş.
Bir de adamı alttan al filan demişler.
Yahu adam olsun da bi zahmet kendisi 3kuruşluk mobilyasını ödesin.
Kıçı kırık mobilya da alamayacaksa ne halt etmeye evlendi?
Konu sahibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı adam hem suçlu hem güçlü bırak alttan alma şu adamı.
Böyle adamları şımartıp tepenize çıkarmayın yahu!!!
Yok gidersem benden soğur mu filan nedir ya o kim yani kendini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşı filan mı?
Bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?