6 aylık evliyim ama yolunda gitmeyen birşey var ?

Haklısın ne diyeyim ki...
Ben de hep öyle hayaller kurdum...
Mutfağımda evimde neyi hevesle kullanırım diye diye geçti zamanım...
Kimsenin yuvasını huzurunu bozmasın Rabbim...
Gerçekten maddi şeylerle maneviyatımızı kaydettiğimizi farketmiyoruz bile...
Keşke hayatımdaki değer verdiğim insana bunu anlatabilsem..

Bu kadar trip yedikten sonra altınları verme ve ikiniz için muhafaza ettiğini belirt
Benim eşim de altınlar senin ben karışmam dedi 9 ayliktik o zaman durumumuzda çok iyi değildi aldı altınları borcumuza yatırdı borç yarilanmadi bile boşa altınlar gitti borç yine kaldı .
Borç varken lux durmazmis
Şimdi ara ara altın alıyor veriyor bana düğün altınlarıni tamamlayacagim dedi bazende ben alıyorum ama tabi ki tamamlayamadik :)

Ya aslinda evden gitmemeliydin ilk kavgada hem ailen hemde esin acisindan hos gorulmez. Hani daha buyuk bi konu olsa gidilirde yeni evlisin simdi en bastan herkesin evlilik yurutmenize olan guveni sarsilmis olucak ve tabi esinizinde. Bence bu olayi birdaha yapmamaya dikkat edin. Esinizde yumusar onda problem yok sadece zaman

Türkiye'de takı mevzusundan tartışmayan aile mi var? Eşiniz belli ki burnunuzu sürtmüş, siz hata edip baba evine gitmişsiniz. Oturun düzgünce konuşun, tavırlarından rahatsız olduğunuzu söyleyin, devam ederse kendi bilir, siz normal hayatınıza dönün ya da dönmüş gibi yapın

Küsgen bir kocanız var anlaşılan, Allah yardımcınız olsun...

Birincisi öyle zırt pırt anne evine küsüp gidilmez,eşin ne derse desin asla evini bırakıp gitme.
İkincisi 6 aylık evlilikte normal tartışmalar,karşılıklı alttan almayı öğrenmelisiniz. Evliliğin ilk zamanları herkes için sıkıntılı geçiyor dert etmeyin düzelecektir
Altını bankaya yatır gözünün önünde durdukça istemeye devam edecektir.

Altın için bunu yapıyorsa bence sen de şapkayı önüne koyup bi düşün bu adamla nasıl yürüyecek diye. Hem suçlu hem kendini ağırdan satıyor eşin.. O altınlar senin, boşanma durumunda da senin. Kendi de bunu basbayağı biliyordur. Ayrıca hayır erkeklerin hepsi böyle düşünmüyor dört dörtlük bir evliliğim olmasa da mesela kp altınlar yükseldi bozdurun kenara koyun dediğinde, eşim onlar birikim değil karımın ziyneti deyip susturdu. Tabi ki yeri gelir bozdurulur ama senin rızanla olmalı

Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederekgeldim geri denemek için.

Anlamadım burayı, hem evi terkedip hem de geri dönmek için eşini ikna mı ettin

Ayy şu kadınların düğün takıları ne kıymetli anlayamadım gitti, sanırsın çalıştı çabaladı hepsi alnının teri. Tamam hukukta bile düğün takıları kadının hakkı ama evin huzurunu kaçıracak ne var anlamadım gitti. Ben mi çok safım düğün takılarımı bozdurup eşimin eski karısına verdik :)

Bence eşiniz evden gitmenize içerlemiştir. Sonuçta üçüncü kişilere taşınmış olay. Niye ona güvenmediniz ki?

canım eşimle bende memuruz ailelerimiz maddi olarak yardımda bulunmadılar. benm bekarlıktan evimi dizmiş olmam mobilya ihtiyacımızı göz ardı etti. eşimde zaten senin eşyalar birkaç senelik yeniden almaya lüzum yok dedi ki haklıydı. Neyse efendim. evlendik ama hep eşimle benm borçlanmamla oldu düğün nişan kına vb. ee durum böyle olunca düğünde takılan altınlarında borçları kredileri ödemeye gideceği belli oldu. bende ilk başta acaba bozdurmasam mı dedim. eşimde faizini ödeyecez daha kötü olcak kapatalım borçlarımızı sonra söz yavaş yavaş geri altın yaparız sana dedi. bozdurduk ödedik. 6 7 ay oldu zaten evleneli.. neyse şimdi borçlara değil de.. mobilyaya gidecek olsaydı yine de bozdururdum. çünkü madem ödeyecek olan biziz ha kredi çekmiş almışız ha kredi kartıyla ha altınımı bozdurmuşum. en azından faiz ödememiş oluruz. nihayetinde senin de dayatman kötü olmuş. eşin de senin altın delisi olduğunu altınlar benm güvencem güvencem deyip kendisiyle birlikte baktığın geleceğe güvenmediğini düşünmüş ki bi nevi haklı. altın meselesi eskisi gibi değil artık. hayat şartları zor. altın altın diye tutturmamak lazım.. Sen de samimi bi şekilde. bu konuda çok katı olduğun için üzgün olduğunu belirt. yine çalışır yaparız altınımızı alırız arsamızı Allahım can sağlığı versin de. kocana sahip çık.

Canm bende 6 aylık evliyim ben senin yaptığın davranışı cok cok yanlış buldum. Hiçbirsey mutluluğunuzdan daha degerli değildir benim eşim daha ilk aydan bozdurdu ben ağzımı acıp tek kelime etmedim sen daha iyisini bilirsin dedim sonra uzerine para ekleyip araba aldık. Suan tek bitane dahi bileziğim yok hiç sorun etmem yeter ki eşimle aram iyi olsun para pul hikaye tonlarca altının olsun eşinle birgün yaşadıgın mutluluğu verebilir mi sana. Artik olan olmus simdi o konudan tek kelime dahi bahsetme o konuyu unutturmaya calis olayin oncesinde nasilsan yine oyle ol daha cok yeni evlisiniz unutma hersey kadinda biter

kopmuşsunuz zaten canım
düzelmesi zaman lazım ama
böyle inat burnu havada adamla ömür geçmez ki
seni özlemesine izin vermemişsin sende yaklaşma inceldiği yerden kopsun
sen haklısın o altınlar zor zamanda kullanılır
mobilya için kullanılmaz ki
ben eşimle konuştum evlenmeden
hastalık ev alma durumunda başka şekilde kullanmak istemiyorum

Şimdi adam mobilya diye tutturup karısının huzurunu bozuyor.
Ve ortada mobilya falan da yok altınların nereye gittiği belli değil diyor konu sahibi??
Ama kadın suçlu oluyor bu durumda öyle mi? !!!
Neden çünkü ilerde ev araba vs.için teminat olarak gördüğü altınları vermek istemediği için mi ?
Konu sahibini suçlayan kadınlara hayret ettim adamın altınları ne yaptığı belli değil
Adam bir yalancı ve belki kumara iddaya gitti altınlar.
Ve 3kuruş için eşini o kadar kırmış ki kadın dayanamayıp evini terk etmiş.
Bir de adamı alttan al filan demişler.
Yahu adam olsun da bi zahmet kendisi 3kuruşluk mobilyasını ödesin.
Kıçı kırık mobilya da alamayacaksa ne halt etmeye evlendi?

Konu sahibi yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı adam hem suçlu hem güçlü bırak alttan alma şu adamı.
Böyle adamları şımartıp tepenize çıkarmayın yahu!!!
Yok gidersem benden soğur mu filan nedir ya o kim yani kendini ne sanıyor bulunmaz hint kumaşı filan mı?
Bu kadar değersizleştirmeyin kendinizi.

hic takma kafana düzelir zamana bırak daha cok yenisiniz zamanla oturur evlilik umarim en yakin zamanda duzelir araniz. bilezikler ve set kızın nisanidir sanki hep bilezik mi alınıyor haa nolurdu ciddi bi borcunuz olurdu çok sıkışık olurdunuz ozaman tamam bide memurmussunuz kendi evinize geçene kadar koltuğa ne gerek var

Şimdi arkadaş derdim var demiş ilk sayfada ilk açıklamada ne yazmışsa onu okuyup yorumladık zira ne konu sahibini ne de eşini tanıyoruz. Tek tarafın üstün körü anlatması ile olayı biliyoruz. Üatwlik altınları verdiğini aonraki yorumlarında yazıya dökmüş. Yani herkes her sayfayı okuyarak yorum yapmıyor. İlk açıklamaya göre değerlendiriliyor genelde. Altını kumara mı harcar kadına mı harcar bunu bi bilemeyiz. Konu sahibinin kocası o tanıyor o bilecek. Onun bize beyanı mobilya ise bi buma göre yorum yaparız. Kaldı ki madem güvenmiyor. En başından çıkmaza gireceğine beraber bozdurup gidip mobilyayı alsalardı. Ha madem altın için ev terk edecek altını da alıp gitseydi. Ya da huzuru koca bozuyorsa suçlu olan koca ise ki öyle de olabilir gerçekten bilemeyiz. ve terk eden kadınsa neden geri yalvarıp dönüyor. Dönmesin kararının arkasında dursun. Demek ki iletişim bozukluğu var eşler arasında. Altınları ne yaptığını bile soramıyorken eşine ki belki harcamadı duruyor belki bozdurdu attı bankaya. Belki de dediğiniz gibi yatırdı kumara!! Neden sormuyor. Ev terk edecek kadar büyük bi sorun yok ortada.

ben olsam vermem. onlar sana takıldı, eşine değil
altın kadının güvencesidir. eşin ne yapacakmış? bunun için ayrılığa kadar getiriyorsa boşansın derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…