- 2 Ocak 2016
- 359
- 217
- 18
- 40
- Konu Sahibi agustos_bocegi
-
Hem verdin hem kavga ettin hemde gittinverecektin niye sorun cikardin hayir okadar kavga dan sonra niye verdin esine ayri sastim zaten hem almis yemis bu neyin tribievet zaten ona verdim bende değil ne yaptığı da belli değil. peşine de düşmem asla huzurum kalmadı onun yüzünden canımİlk ciddi kavgamız oldu ve ilk defa evden gittim. Bunları unutamıyormuş çok etkilenmiş bide çok alıngan biri eşim. üstesinden gelemiyor
Ben bunu anlamıyorum neden vermıyorsunuz? Ikınıze ait yahu bır ıhtıyac varsa ortaya koyun işte cok deger verıyorsanız ilerde bunu yaptıgınız için esınız sıze fazlasını yapacaktır. Ailemıde asla dahıl etmem ilişkime ki benden cok esımı dusunurler. Mobilya sızın degılmı? Sız kullanacaksınız. Neden tek basına esınız sıkıntı cekıyor? Evlilik bu mu.. Malesef erkekler bu tıpkonulara cok kırılıyor ve soguyor. Toparlamakta cok guc ımkansz degıl. Dilerım hersey gonlunuzce olurArkadaşlar 6 ay oldu evleneli çok severek evlendik. herşey iyi güzel sorun yokken eşim bi takı mevzusudur tutturdu. ben vermek istemedik bileziklerimi sadece mobilya almak için istedi. bunun için vermek istemedim. ama başından beri hep aynı şey üzerinde tartışma yaşadık düşünce olarak da yıprandım ne değerliymiş be diyerek de. ailemin de üzerimde baskısı oldu verme diye ve çaresiz kaldım tartışmamız cok büyüdü ben ailemin yanına gittim farklı sehirdeyiz ailemle eşim memur biz doğudayız..Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederek geldim geri denemek için. Gözümde hiç bir şey yok takı vs. hatayı kabullenen biri değil onda hiç suç yok gibi. Neyse geleli 2 ay oldu ama eşimle eskisi gibi değiliz ben ona herşeyi unutup yaklaşıyorum ama ne eskisi gibi güzel sözler ne sevdiğini söyleme ne canım aşkım vs demiyor eskiden adımı bile kullanmazdı hiç hiç şimdi hep adımı söylüyor. yaşananları unutamadığını ifade ediyor. karşıma alıp konusunca hep olumsuz konuşuyor benimle zamana bırakalım olursa olur vs gibi. ama konu açmadığımda evde aktivite yapıyoruz hani. Eşimin ailesinden biri aranız nasıl dediğinde iyiyiz sıkıntımız yok diyor ama bana neden böyle davranıyor Ne yapabilirim ben nasıl düzelir eskisi gibi olmayı çok özledim çok üzülüyorum kimseye bişey diyemiyorum. Şimdi buralar karışık diye beni göndericek ama gidersem iyice uzaklaşır mı benden
ya şu yorumları okudukça çıldırıyorum..
ya arkadaşlar iyi misiniz siz ya ?
sırf bilezik diye kadın aksesuarı diye düğünde size takıldı diye o altınlar SADECE SİZİN OLMUYOR!!
insanlar neden düğün yapar bi yuva kurarken yardım alır yakınlarından düğün yapmanın amacı budur..
yeni evli bir çift vardır insanlarda onlara para verir altın takar neyse..
adam ver bilezikleri kıyafet mi alcam demiş ? karıya mı gitcem demiş içki mi içcem demiş ?
ben ne var ne yoksa herşeyimi hemen ertesi gün bozdurdum borcumu ödedim kafam rahat ne meraklısınız be bilezik takmaya bana aşırı itici geliyor kadınların bu davranışları kusura bakmayın..
arkadaşım sende milletin gazına gelme.. aç bak burada neler yaşanıyor bilezik ya altı üstü maddi değeri olan bi metal.. eşinle aranızın kötü olmasından önemli mi ?
sen hiç 10 tane bileziğim olsun ama kocamla aram kötü olsun diyen birini duydun mu ? gaza gelme.
haklı falanda değilsin çünkü o altınlar sadece senin değil. oturup ortak bi şekilde ne yapacağınıza karar vermeliydiniz baba evine dönmek nedir bilezik için pes..
Arkadaşlar 6 ay oldu evleneli çok severek evlendik. herşey iyi güzel sorun yokken eşim bi takı mevzusudur tutturdu. ben vermek istemedik bileziklerimi sadece mobilya almak için istedi. bunun için vermek istemedim. ama başından beri hep aynı şey üzerinde tartışma yaşadık düşünce olarak da yıprandım ne değerliymiş be diyerek de. ailemin de üzerimde baskısı oldu verme diye ve çaresiz kaldım tartışmamız cok büyüdü ben ailemin yanına gittim farklı sehirdeyiz ailemle eşim memur biz doğudayız..Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederek geldim geri denemek için. Gözümde hiç bir şey yok takı vs. hatayı kabullenen biri değil onda hiç suç yok gibi. Neyse geleli 2 ay oldu ama eşimle eskisi gibi değiliz ben ona herşeyi unutup yaklaşıyorum ama ne eskisi gibi güzel sözler ne sevdiğini söyleme ne canım aşkım vs demiyor eskiden adımı bile kullanmazdı hiç hiç şimdi hep adımı söylüyor. yaşananları unutamadığını ifade ediyor. karşıma alıp konusunca hep olumsuz konuşuyor benimle zamana bırakalım olursa olur vs gibi. ama konu açmadığımda evde aktivite yapıyoruz hani. Eşimin ailesinden biri aranız nasıl dediğinde iyiyiz sıkıntımız yok diyor ama bana neden böyle davranıyor Ne yapabilirim ben nasıl düzelir eskisi gibi olmayı çok özledim çok üzülüyorum kimseye bişey diyemiyorum. Şimdi buralar karışık diye beni göndericek ama gidersem iyice uzaklaşır mı benden
O altın mevzusu hiç bitmez bütün erkeklerde var ben 2 senelik evliyim hala altın tartışıyoruz yani ama illaki unutacaklardırArkadaşlar 6 ay oldu evleneli çok severek evlendik. herşey iyi güzel sorun yokken eşim bi takı mevzusudur tutturdu. ben vermek istemedik bileziklerimi sadece mobilya almak için istedi. bunun için vermek istemedim. ama başından beri hep aynı şey üzerinde tartışma yaşadık düşünce olarak da yıprandım ne değerliymiş be diyerek de. ailemin de üzerimde baskısı oldu verme diye ve çaresiz kaldım tartışmamız cok büyüdü ben ailemin yanına gittim farklı sehirdeyiz ailemle eşim memur biz doğudayız..Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederek geldim geri denemek için. Gözümde hiç bir şey yok takı vs. hatayı kabullenen biri değil onda hiç suç yok gibi. Neyse geleli 2 ay oldu ama eşimle eskisi gibi değiliz ben ona herşeyi unutup yaklaşıyorum ama ne eskisi gibi güzel sözler ne sevdiğini söyleme ne canım aşkım vs demiyor eskiden adımı bile kullanmazdı hiç hiç şimdi hep adımı söylüyor. yaşananları unutamadığını ifade ediyor. karşıma alıp konusunca hep olumsuz konuşuyor benimle zamana bırakalım olursa olur vs gibi. ama konu açmadığımda evde aktivite yapıyoruz hani. Eşimin ailesinden biri aranız nasıl dediğinde iyiyiz sıkıntımız yok diyor ama bana neden böyle davranıyor Ne yapabilirim ben nasıl düzelir eskisi gibi olmayı çok özledim çok üzülüyorum kimseye bişey diyemiyorum. Şimdi buralar karışık diye beni göndericek ama gidersem iyice uzaklaşır mı benden
ya şu yorumları okudukça çıldırıyorum..
ya arkadaşlar iyi misiniz siz ya ?
sırf bilezik diye kadın aksesuarı diye düğünde size takıldı diye o altınlar SADECE SİZİN OLMUYOR!!
insanlar neden düğün yapar bi yuva kurarken yardım alır yakınlarından düğün yapmanın amacı budur..
yeni evli bir çift vardır insanlarda onlara para verir altın takar neyse..
adam ver bilezikleri kıyafet mi alcam demiş ? karıya mı gitcem demiş içki mi içcem demiş ?
ben ne var ne yoksa herşeyimi hemen ertesi gün bozdurdum borcumu ödedim kafam rahat ne meraklısınız be bilezik takmaya bana aşırı itici geliyor kadınların bu davranışları kusura bakmayın..
arkadaşım sende milletin gazına gelme.. aç bak burada neler yaşanıyor bilezik ya altı üstü maddi değeri olan bi metal.. eşinle aranızın kötü olmasından önemli mi ?
sen hiç 10 tane bileziğim olsun ama kocamla aram kötü olsun diyen birini duydun mu ? gaza gelme.
haklı falanda değilsin çünkü o altınlar sadece senin değil. oturup ortak bi şekilde ne yapacağınıza karar vermeliydiniz baba evine dönmek nedir bilezik için pes..
Aaa oyle deme kadinin guvencesi onlar.
Guvenilmeyecek adamlarla ne alakaysa evlenip sonra da "e guvencem onlar benim veremem dunya hali" diyorlar. (Konu sahibi boyle demiyor hakkina girmeyim)
Ben gelin olduysam o da damat oldu, beraber ev kurduk ettik. Getirisi niye sadece benim? Onceki mesajda da soyledim, araba aldik ve arabayla isim yok. Ehliyetim falan da yok ama o bizim, gezerken ise yariyor iste.
Her zaman soyluyorum en buyuk guvencem kurdugum yuvam yasadigim huzurum.
Borc belimi bukecekse varsin kenarda olmasin param, lazim olursa geregi o gun dusunulur. Calisilir gene olur ama yuvayi tekrar kuramazsin.
Konu sahibinin karsisina da 20 sene sonra olsun gene cikacak bu konu ne yazik ki.
Çok haklısın canım..
Ama keşke zaten insanların alnında yazsaydı ne mal oldukları...
Kimse bile bile zaten gereksiz değmeyecek adamlarla evlenip bir de boşanma travması yaşamak istemez..
Ne güzel araba için değerlendirmişsiniz...
Böyle mantıklı şeyler için sanmıyorum ki kimse vermesin...
Çalışmayan kadınlar genelde biraz bu gözle bakıyor...
Öyle göreceli bir konu ki...
altınlar kadınındır, zorlayamaz, harcayamaz.Arkadaşlar 6 ay oldu evleneli çok severek evlendik. herşey iyi güzel sorun yokken eşim bi takı mevzusudur tutturdu. ben vermek istemedik bileziklerimi sadece mobilya almak için istedi. bunun için vermek istemedim. ama başından beri hep aynı şey üzerinde tartışma yaşadık düşünce olarak da yıprandım ne değerliymiş be diyerek de. ailemin de üzerimde baskısı oldu verme diye ve çaresiz kaldım tartışmamız cok büyüdü ben ailemin yanına gittim farklı sehirdeyiz ailemle eşim memur biz doğudayız..Ailemin yanında 20 gün kaldım ve zor bela eşimi ikna ederek geldim geri denemek için. Gözümde hiç bir şey yok takı vs. hatayı kabullenen biri değil onda hiç suç yok gibi. Neyse geleli 2 ay oldu ama eşimle eskisi gibi değiliz ben ona herşeyi unutup yaklaşıyorum ama ne eskisi gibi güzel sözler ne sevdiğini söyleme ne canım aşkım vs demiyor eskiden adımı bile kullanmazdı hiç hiç şimdi hep adımı söylüyor. yaşananları unutamadığını ifade ediyor. karşıma alıp konusunca hep olumsuz konuşuyor benimle zamana bırakalım olursa olur vs gibi. ama konu açmadığımda evde aktivite yapıyoruz hani. Eşimin ailesinden biri aranız nasıl dediğinde iyiyiz sıkıntımız yok diyor ama bana neden böyle davranıyor Ne yapabilirim ben nasıl düzelir eskisi gibi olmayı çok özledim çok üzülüyorum kimseye bişey diyemiyorum. Şimdi buralar karışık diye beni göndericek ama gidersem iyice uzaklaşır mı benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?