6 aylık evliyim ama yolunda gitmeyen birşey var ?

Hem verdin hem kavga ettin hemde gittinverecektin niye sorun cikardin hayir okadar kavga dan sonra niye verdin esine ayri sastim zaten hem almis yemis bu neyin tribi

Ben bunu anlamıyorum neden vermıyorsunuz? Ikınıze ait yahu bır ıhtıyac varsa ortaya koyun işte cok deger verıyorsanız ilerde bunu yaptıgınız için esınız sıze fazlasını yapacaktır. Ailemıde asla dahıl etmem ilişkime ki benden cok esımı dusunurler. Mobilya sızın degılmı? Sız kullanacaksınız. Neden tek basına esınız sıkıntı cekıyor? Evlilik bu mu.. Malesef erkekler bu tıpkonulara cok kırılıyor ve soguyor. Toparlamakta cok guc ımkansz degıl. Dilerım hersey gonlunuzce olur

Benim esimde altinlari ver internet bankaciligina yatirali
m kar kazandiralim dedi iki sene cene yapti baktim huzurum kalmadi altin ciktiginda yok zarar ettim ya kar ettim gonulsuz verdim ama dedim paraya dokunmucan kimseyede borc vermicen dedim tamam dedi ev parasi diye duruyor.

ya şu yorumları okudukça çıldırıyorum..

ya arkadaşlar iyi misiniz siz ya ?

sırf bilezik diye kadın aksesuarı diye düğünde size takıldı diye o altınlar SADECE SİZİN OLMUYOR!!

insanlar neden düğün yapar bi yuva kurarken yardım alır yakınlarından düğün yapmanın amacı budur..

yeni evli bir çift vardır insanlarda onlara para verir altın takar neyse..

adam ver bilezikleri kıyafet mi alcam demiş ? karıya mı gitcem demiş içki mi içcem demiş ?

ben ne var ne yoksa herşeyimi hemen ertesi gün bozdurdum borcumu ödedim kafam rahat ne meraklısınız be bilezik takmaya bana aşırı itici geliyor kadınların bu davranışları kusura bakmayın..

arkadaşım sende milletin gazına gelme.. aç bak burada neler yaşanıyor bilezik ya altı üstü maddi değeri olan bi metal.. eşinle aranızın kötü olmasından önemli mi ?

sen hiç 10 tane bileziğim olsun ama kocamla aram kötü olsun diyen birini duydun mu ? gaza gelme.
haklı falanda değilsin çünkü o altınlar sadece senin değil. oturup ortak bi şekilde ne yapacağınıza karar vermeliydiniz baba evine dönmek nedir bilezik için pes..

Haklı olduğunuz yerler var ama çok düz mantıksınız ya...
O kadar da değil...
Tabi ki hele yeni evli bir adam "ver altınları karıya kıza gidicem" demez değil mi?
Ya da ben hiç rastlamadım "ver altınları kendime kıyafet alıcam" diyen birini.. İki taraf için de söylüyorum...
Bir erkek en azından eşinin takmak istediği bir kaç şeye dil uzatmaması lazım..
Naifliktir bu..
Kimse bu yüzden batmıyor da zengin de olmuyor...
Zaten gereken neyse yapılıyor ufak tefek şeyler kalıyor takılmak istenen..
Çoğu insan da sizin gibi takmak istemiyor..
Olabilir bu en doğal hakkımız..
Ama hepsini de silip süpürmek doğru değil...
Herkes düğün yapıyor herkes ev kuruyor evleniyor ama kimse gelen her yardımı altını ertesi gün hobaaa tüketmiyor..
Ona göre harcama yapılıyor ona göre düğün yapılıyor..

Kendi ailenizi sizin aile işlerinize karıştırmanız büyük hata.
Ayrıca nedir şu insanların takılardan çektiği, yastık altında saklayacaginiz 3-5 bilezik için huzurunuzu neden kacirirsiniz bilmem... sanki adam alıp kumar oynayacak, yine birlikte yaşayacağınız eve eşya alacakmis.
Zamana bırakın, bütün suç sizdeymis gibi de davranmayın, sakinliginizi bozmadan eski konuları açmadan zamana bırakın. Yeni ve guzel anılar biriktirdikce eskiler unutulur.
Doğu karışıksa o da sizinle gelsin, yada siz esinizin yanında kalın. Ayrı kalmak fikri şartlar nolursa olsun bana doğru gelmiyor.

O altın mevzusu hiç bitmez bütün erkeklerde var ben 2 senelik evliyim hala altın tartışıyoruz yani ama illaki unutacaklardır

Aaa oyle deme kadinin guvencesi onlar.
Guvenilmeyecek adamlarla ne alakaysa evlenip sonra da "e guvencem onlar benim veremem dunya hali" diyorlar. (Konu sahibi boyle demiyor hakkina girmeyim)
Ben gelin olduysam o da damat oldu, beraber ev kurduk ettik. Getirisi niye sadece benim? Onceki mesajda da soyledim, araba aldik ve arabayla isim yok. Ehliyetim falan da yok ama o bizim, gezerken ise yariyor iste.
Her zaman soyluyorum en buyuk guvencem kurdugum yuvam yasadigim huzurum.
Borc belimi bukecekse varsin kenarda olmasin param, lazim olursa geregi o gun dusunulur. Calisilir gene olur ama yuvayi tekrar kuramazsin.
Konu sahibinin karsisina da 20 sene sonra olsun gene cikacak bu konu ne yazik ki.

Bence oturup halinize şükretmeniz lazım benimde erkek arkadaşım memur sizin hesap evlenmiş olsak tayinciyiz. O yüzden kendisi diyor bana mobilya falan lüks almayalım zaten mahvolcak yarı öbür gün kendi evimiz olur o zaman ona göre alırız bide ben evliliğimizin en güzel ilk yıllarında borç ödemek istemiyorum hersey zamnala diye konuşuyo ama benmde heveslerim var diyorum güzel güzel evimi düzmek istiyorum diyorum gerek yok ama sen bilirsin diyor. Altın konusuna gelince benimki hepten saçma buluyor geçtin verip vermemeyi... Birikimi yok o yuzden kredi çekip altın almak saçmalıkmış zaten altınları düğün borcu ödemek için satıyomuş herkes o yüzden hiç altın almak istemiyor kredi çekip faiz mi ödeyelim 3 gün sonra satacağımız seyler için diyor. Sizin eşiniz yine mobilya için satalım demiş :)

Eğer düzeltmek istiyorsan yılmadan ona çok ilgi ve sevgi göster bence ailenin yanına gitme aranız iyice soğumasın

Çok haklısın canım..
Ama keşke zaten insanların alnında yazsaydı ne mal oldukları...
Kimse bile bile zaten gereksiz değmeyecek adamlarla evlenip bir de boşanma travması yaşamak istemez..
Ne güzel araba için değerlendirmişsiniz...
Böyle mantıklı şeyler için sanmıyorum ki kimse vermesin...
Çalışmayan kadınlar genelde biraz bu gözle bakıyor...
Öyle göreceli bir konu ki...

huzura hiçbir şeyi değişmem altın kalsa nolur bu saaten sonra kalmasa nolur...güven sarsmış sen onunmuyduki vereyim dedin o da seninmiydiki dedi vs vs ......bende sattım altınları işyeri kurdu sonra iflas etti ne yapalım can sağolsun mobilyayı ödemek isteseydi onuda öderdik ama birikim yapmıştık ödedik zorlanmadan......anlayacağın madden bişeyler eksilirse zordur elbet hazırcılık gibi gelir ama manen eksikliğini işte sen çekiyorsun yuva sarsılıyor (ailenin yanına bu konu yüzünden gitmekten kaynaklı)......zamanla düzelir emin ol biraz sabırlı ol zamana bırak.......

Perikanadim araba ile mobilya arasinda fark yok ki. Hatta mobilya daha kullanilir bir sey benim icin. Borcumuz olsaydi yatirirdim mobilyaya araba almazdim. Ikisi de kullanilan, zamanla cop olan nesneler.
Evet insanlar bosanma travmasi yasamak istemez. Cok haklisin.
Zaten bu guvenceci kadinlar bence evlenmek icin evleniyorlar cunku burada bile daha nisanliyken bunun tribine girenler var. Dusun nisanlisin, en pamuk seker tadindaki zamanlarda aklina gelen sey "bosanirsam guvencem". Nisanliyken tek derdim "ay bu evimize cok yakisir"di. Sonra vay efendim niye kimse bana deger vermiyor? Cunku kendi degerini tas catlasin 20 bin tl olarak sen belirliyorsun.
Ben de calismiyorum bu arada. Kendine ayrica maddi guvence isteyen totosunu kaldirip calisacak, olana konmayacak.

Borcunuz yoksa ne için bozduracak peki anlayamadım ki?
Borç yoksa ödeyemeyeceğiniz kadar bence altını bozdurmamakla iyi yapmışsınız. Altın yatırımdır ya da çok zor durumda kalınır mecbur bozulur.
Aranızdaki iletişime gelince de zamana bırak bence üstüne fazla düşme ama soğukta davranma.
Bu konuyu açma ya da neden bana soğuksun hala diye dert yanma hiç bir şey yokmuş gibi akışa bırak belki düzelecek zaten. kendini üzme hemen...Çok şükür evine dönmüşsün düzelir inşallah her şey canım.

yani haklıyken haksız duruma düşmek bu oluyor sanırım..

kendi aranda halledeceğiniz konuyu neden ailene anlatıyorsun. ayrıca o altınlarda ailenin hiçbir söz hakkı yokken neden onlar yorum yapıyor da bizi ilgilendirmez aranızda halledin demiyor??

o altınlar ikinizin mehir olan hariç.. o yüzden evliliği sarsıcı bişey yapmışsın. ilk aylar para pul uğruna resmen kaçmışsın.. sorunlarınızı aile içinizi dışarıya taşımışsın. eşim bana böyle yapsa aklımda çok soru işaretleri olurdu..

altınlar kadınındır, zorlayamaz, harcayamaz.
kocanın neden böyle davrandığını biliyor musun?
borcu falan mı var acaba? ya da bozdurup ailesine maddi destek mi sağlayacak?
mobilya için neden bilezik bozdurasın ki, gidersin alırsın taksitle ödersin.
bence onun başka derdi var.

BORÇ YOKMUŞ,EŞYA DA ALMAMIŞ.
NE İÇİN İSTEDİ ANLAYAMADIM.

BAZI ERKEKLER BİRİKİMCİ OLUYOR.
O YÜZDEN Mİ ISRARLA ALDI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…