6 aylık evliyim bebek istememe rağmen olmadı....

herkese merrhaba siteye bugün üye oldum :)
1 sene 3 aylık evliyim :) ve artık bende anne olmak ıstıyorum allah herkese doğru zamanda hayırlı evlat edinmeyi nasip etsin inş. aminnn:):):)

ebrucum hoşgeldin canım ALLAHım hayırlsını nasip etsin inşalahh sana ve tüm cümlemize inşallahh

işallah canım arkadaşım allah uğraşlarımızı boşa çıkarmasın ..sakın stres yapma hamilelik başlangıcın dada sivilce olabiliyormuş canım herşeyin hayırlısı bence sen hamile olabilrisin bu ay güzel çalıştın ama stres yapma bu ay olmassa eşinin de dediği gibi diğer qay olur allah ellerini boş bırakmasın canım işallah en kısa zamanda bebişleirmiz olur

yumurtanın çatlayacağı zamanı artık tam olarak biliyo olacaksın çünkü. sabah güzelce çalışın ayakları tutabildiğin kadar tut.popoya yastık da unutma.cuma cumartesi çalışmayı ihmal etmeyin. sabah saatleri spermlerin en verimli olduğu saatler o yüzden sabah demiştir.
bende oğlumda iyiyiz çok şükür.
senin doktor neden kadına kesinlikle değilsin dedianlamadım. çok saçma. kanda erkenden belli olabiliyo ama kesenin görünmemesiçok normal. kimisinde kese 6. haftada anca görünüyo.kimisinde daha geç kiminde erken.bunlar döllenme zamanına bağlıdır. yok yere de üzmüş olabilir kadıncağızı.yazık çok üzüldüm.
inşallah bu ay senin hayırlı haberlerini alırız canım.sen psikolojik olarak rahat ol. hatta akşam güzel güzel bol vitaminli enerjili şeyler yiyin.

ben iyiyim bitanem bi yaramazlık yok.
bak yaa sen varya hemen moral bozmaya hazırsın. dur bakalım yaa daha ortada bişey yok yüzünde 2 sivilce çıktı diye hemen herşey bitti gibi düşünüyosun. hemde daha bu ay ilk kez düzenli çalıştın. ben 9 ay 10 ay çalıştım hep ama olmadı olmadı. ben napsaydım o zaman.aşk olsun sana yaaa. biz böylemi anlaştık seninle.
bi silkelen bakalım kendine gel.

tamam zeytincim yastık koyucam ve uzun süre tutucam işallah .iki gün üstüste çalışıcam işallah kalbimdeki olur zeytincim allah gnlüme göre verir.inan çok zorlandım hep alttan muayne insan strese giriyor.oğluşunu allah sağlıklı kucağına almak nasip etsin sevindim iyi olduğunuzu ...::evet kız üzüldü illaki olsa anlardım dedi çünkü aradan adet olmayalı 25 gün olmuş nerde test yaptırdın dedi değilsi dedi.ben de op sırada iğne vurması için hemşireyi bekliyordum denk geldim.işallah güzel haberleri veririm zeytincim sence bu sefer olucakmı içinden geçen ne allahım işallah bu sefer verir hep dua ediyorum yumurtam kaç mm olursa çatlarsa yüksek oluyor gebe kalmam

zeytincim birde sağ tarafım da çok ağrı var dayanımıyorum napıcam ben acayip sancı var yumurtalarım çatlıyor gaaliba e yumurtalalr şimdi çatlarsa biz sabah ilişkşi yapıcaz zaman geçermi

inşallah canım.yumurta büyüklüğü kişiye göre değişir canım.kimisinde 20 mm de çatkar kimi 15mm de o herkesin yapısıyla ilgili.
iğne vurulunca çatlıyor yumurtalar. sen çalışmana devam et allah izin verirse gelir bu ay miniğin. tabi kesin bişey söylemek doğru olmaz. sonuçta eşinle ilgili hiçbir araştırma yapılmadı şimdiye kadar.ayrıca iki tarafta da bi sorun yokken olmayınca olmuyor.hayırlı zamanda gelir inşallah.

anlıyorum arkadaşım işallah llahın iznile bende inanıyorum saol zeytincim iyi ki varsın.evet sanıırm eğer bende olmassa en son bakılcak öyle zannediyorum eşime .bakalım hayırlııs ben bol bol dua diyoreum dua ederken de seni unutmuyorum işallah olur arkadaşım burda kocaman hamileyim diye yazmak kısmet olur

zeytincim birde sağ tarafım da çok ağrı var dayanımıyorum napıcam ben acayip sancı var yumurtalarım çatlıyor gaaliba e yumurtalalr şimdi çatlarsa biz sabah ilişkşi yapıcaz zaman geçermi
sağ taraf ağrıyosa demekki sağda yumurta. sen bacakları indirince sağa doğru yat biraz daha.
geçmez canım zaman.akşama anca çatlar zaten sabah da çalışırsınız tam zamanı.

inşallah canım o günlerde gelecek.bende sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.

kızlarrr normalde 24 - 26 günde bir adet oluyordum bu ay 23 günde geldi şimdi son adetten sonra 26 günü sayıyorum ocak 25 çıkıyor ben sanırım test için fazla bekleyemicem ne zaman yapmalıyım test ????? (şuanda hiçbir belirtide yok ama )hani bebiş yoksa ona göre hemen önlem alimm hemen bu ay daha dikkatli olayımm :)))))

zeytincim mrb, ben bugün adet oldum, 6 aydır ilk kez sevindim adet olduğuma, inşallah bundan sonrada düzenli olur. inşallah bu ay sevcan, sevgen ben ve diğer arkadaşların hepsi hamile olur.:)

dur bakalım fıstık sabret biraz. 25 i bi olsun bakalım. 25inde gelmezse yaparsın.erkenden yapsanda görünmez.bhcg hormonu idrara hemen karışmaz o yüzden idrar testinde erken görünmez.bebiş varsada yok yere üzülmüş olursun.
1 hafta daha bekle bakalım.

zeytincim mrb, ben bugün adet oldum, 6 aydır ilk kez sevindim adet olduğuma, inşallah bundan sonrada düzenli olur. inşallah bu ay sevcan, sevgen ben ve diğer arkadaşların hepsi hamile olur.:)

inşallah canım benim.düzenliadet olmak da ne büyük nimet valla.insan adet olunca seviniyo.
inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız seninde.

gül_şen cımm AMİNNN canım inşallahhh hayırlısıııı hepimiz içinn :)

tamam zeytincim gelirse kırmızı yapıcak bişi düzenli bir adetm var die sevinicem bunada çok şükür ama gelmezse 28 ocağa kadar beklicemmm ozaman kadar gelen giden olmazsa test durumuna bakarımmmm :) ya yaparım yada biras daha beklerimm :))

işallah canım hepimizin göbişleri dolar bu ay dularım hepişnizle işallah bebişlerimiz olur stres yapmayın sakın allah gönlümüze göre versin arkadaşım

tamam arkadaşım sağ tarafa yatarım tamam sabah yaparız işallah bebişim bu sefer gelir zeytincim o kadar istiyorum ki eşimi görsen benden daha fazla seferber allah isteyen herkeze bir evlat nasip etsin beklemek çok zor sen ben benim gibiler herkez daha ii bilir .eşine dünya tatlısı insana bir evlat vermek nasıl güzel duygudur dimi zeytincim allah oğluşunu sana bağışlasın bir ömür boyu mutlu olun ve bizlerede nasip etsin bu mutlu yuvamızda küçük meleklerimiz olsun

işallah canım hepimizin göbişleri dolar bu ay dularım hepişnizle işallah bebişlerimiz olur stres yapmayın sakın allah gönlümüze göre versin arkadaşım

sevcancım ne oldu hamile kaldınmı konunu hepsini okuyamadım..
ayrıca korunmuyorsunuz nasıl? afedersin ilişki olduktan sonra yatakta bekleme falan yapıyormsun cnım??detaya iner misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…