- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi ayhayatcokzor
-
Ne diyor boşanma işine, geri adım atmıyor mu?Hem de nasil adaletsizlik, nasıl bencillik ama anlatsamda anlayacak biri yok karşımda..
Boşanmayalım toparlayalım diyor ama toparlamaktan kastettigi de o kadar rezilliklerine ragmen ailesine adim atarak arayi duzeltmem.o aile ki kacgundur evi terketmisim bir adim atmamis ama benden bekliyor hala.diyor ki ; onlara da sorsam senin nelerine kizmislardir herkes kendince hakli. Zaten bu cumleyi duyduktan sonra olmaz bu adamla dedim.Ne diyor boşanma işine, geri adım atmıyor mu?
Haklısin malesef oyle gozukuyor. Insallah bunda sonra çok mutlu olursun.Boşanmayalım toparlayalım diyor ama toparlamaktan kastettigi de o kadar rezilliklerine ragmen ailesine adim atarak arayi duzeltmem.o aile ki kacgundur evi terketmisim bir adim atmamis ama benden bekliyor hala.diyor ki ; onlara da sorsam senin nelerine kizmislardir herkes kendince hakli. Zaten bu cumleyi duyduktan sonra olmaz bu adamla dedim.
Ne sanslisin ki esin dengeyi koruyup yaninda olmus. Benim en buyuk sanssizligim ailesine hastalik derecesinde duskun bir esim olmasiydi. Bu yönünü de tabi bu olaylar yaşanınca gördüm. Oncesinde sen benim en kıymetlimsin diyen adam , konu ailesi olunca haksız olduklarını bile kabullenmedi.anlattıklarınızı bi an yasadım gibi. benim düğünümde de beni ağlattılar en güzel günümü mahvetti pislik görümcem,kaynanam ve eltim. bende düğün bitişi hemen baba evine geri dönmüştüm.eşim yalvar yakar oldu geri döndüm ama yasadıklarımı unutamıyorum hala. su anda hiçbirisiyle görüşmüyorum. eşim benim ailemle görüşüyor,gidip geliyoruz sorun yok beni de zorlamıyor. hatta düğün günü baba evine döndüğüm gece hepsı gelmıs evımde kalmış zaten ıstedıklerı oydu. ertesı gun yemıs ıcmısler. gittiğimde butun yeni halılarım kirlenmişti mutfağı pislik goturuyodu.bunlar böyle rezıl ınsanlar işte biz fazlayız. ama esimin gozunu korkutmuş tabırı caızse tehdıt etmıstım boşanmakla. o da gerı adım attı. eger esım arkamda durmasaydı ınan senın gıbı yapardım. hala bazen savunmaya kalkar gıbı oluyo lafı ağzına tıkıyorum.kız aılelerı bısey olmasın aman bı tatsızlık çıkmasın dıe alttan alıyo.bu erkek aılelerıne ne oluyosa. bu arada esımde calısıp annesine ,kız kardesıne bakmış evın gecımını saglamıs babası yok. sanırım senın esın de oyleydı. Allah yardımcın olsun
Evlenmeyin böyleleriyle baktın nişanlılık döneminde böyle hiç evlenmeden bırakacaktınnKızlar selam, uzun zamandır forumu takip ediyorum artık benim de sizlerle dertleşip vereceğiniz fikirlere ihtiyacım var.
6 aydır evliyim yapım gereği insanlarla çabuk kaynaşamam. Eşimin ailesi nişan zamanı ve sonrası hep bu konuda gereksiz alınganlık yapıp huzursuzluk çıkardı kv ve görümcem eşimi onlardan ayıramayacağımı sürekli hayatımızda olacaklarını bile açıkça yüzüme söylediler. Ki öyle bir derdim düşüncem bile yoktu gereksiz kıskançlıkları ve küslükleri ile 1 yıla yakın nişan dönemini hep burnumdan getirdiler.
Eşim çok pasif kv ve görümce sürekli hastayız hastanedeyiz ayıldık bayıldık diyerek kendilerini acındırdıkça o da vicdan yapıp haklı olduğum konularda beni savunamaz. En ufak birseyde bizi sil derler konuşmazlar o da günlerce yemez icmez uyumaz uzuntusunden.
Dügün günümde bile beş karış surat yaparak geldiler.ikisi kalabalıkta yanıma gelip arkadaslarin neden surekli yaninda, gelin odasına girmeyecekler vs diye tartışma yarattılar ve tabiki kaçınılmaz son olarak bayılıp hastanelik oldular hep ayni taktik yani.
Ben o günden sonra kendileri ile konuşmuyorum hoş onlar da benimle aynı şekilde zaten.eşimde sen haklısın demedi onlara kıyamayıp ama en azından "bende görüşmenizi istemiyorum artık" dedi.yalnız bu olaylar olurken benim ailem hiç karışmadı kötülük olmasın diye tek bir laf etmediler dugun gunumde o rezillikte bile ama eşim onlarla görüşmek istemiyor pek yani kendi ailesiyle bir sorunu yok neden böyle yaptınız diye sormadı bile bende öyle bir talepte bulunmam zaten ailesidir iyi olsun gitsin görüşsün ama ailem ya da akrabalarımdan biri davet ettiklerinde tek gidiyor ya da bi bahane buluyorum..
En sonunda bu durum düzelmezse boşanırız dedim kesinlikle ayrılmak istemiyor ama duzeltmek icin bir adım da atmıyor.
Nasıl davranmalı bu konu karşısında ne yapmalıyım bilmiyorum inanın şu an evde valizim hazır ailemin yanına dönüp dönmemeyi düşünüyorum bir akıl verin lütfen bayanlar?
Kayınvalde de ne acayip oğluda istemiyor hale gelmek mi istiyorBende öyle yaptim.insan nedense geri adim atamiyor es lerde bitiyor valla konu sahibinin esi yinede görüşme demiş en azından hiç takma arkadasim tek gitsin gelsin sen hiç eskileri hatirlatip kendini de esinide hirpalama oraya gittimi ne zaman gelecegini biliyosundur yemek yemicekse yemegini hazırla suslen yada aperatif biseyler hazırla ara esini deki seni bekliyorum cok gecikme ozledim kocami de adami heyecanlandir anla iste ailesini sikayet etmeden kadınlığını kullan size diyorum ama bende en bastan öyle yapmadim hep ne dediyse anlattim esime oda anneci oda acindiriyo yok babasız büyüttüm yok sutumu helal etmem odur budur diye diye ezdi hep ama tam tamina bi haftadir uyguluyorum adam degisti bi kere iyi oldu bi iyi oldu anlatmam zaten iyiydik ama ( ailevi konular hariç ) dahada bi ilgili oldu bakışları hareketleri degisti yarin bakalim ziyarete gidicez kv bizim eve yerlesmek istiyo esim yok dedi ama diretiyo kadin bende karar verdim esime sikayet etmek yerine yarin esimin yaninda cevap vericem bakalim ailevi konularda da değişiklik olacakmi dedigimi bi dene arkadasim esinin ailesinin adim atmasini bekle adim atarsalarda sakin kuslugu sürdürme esinin gözünde sen yücel ama vicvicda olma mesafeni koru
Ya kv aramızda iki sokak var ev kendinin emekli su an yanında nişanlı oğlu var ki dört erkek kardeşler yani eşimde anne evin barkin var ne alaka dedi ama cemkirmeye başladı direkt orada daha iki oğlu olmasına rağmen onlara agzini acmadi bi tek benimkine mecbursun bana sen bakacaksin bilmem ne sanki bakima muhtaç oyle hale getiriyorlarki insani bakima muhtaç olsa bile bakasi gelmezKayınvalde de ne acayip oğluda istemiyor hale gelmek mi istiyor
Sen de alttan alttan istemediğini rahatsız olacağını ne zaman düşerse o zaman bakacağını ve senin kocandan başka kaçtane oğlu olduğunu imaa edinn çemkirsin çemkirsin dursun aldırış etmeyinYa kv aramızda iki sokak var ev kendinin emekli su an yanında nişanlı oğlu var ki dört erkek kardeşler yani eşimde anne evin barkin var ne alaka dedi ama cemkirmeye başladı direkt orada daha iki oğlu olmasına rağmen onlara agzini acmadi bi tek benimkine mecbursun bana sen bakacaksin bilmem ne sanki bakima muhtaç oyle hale getiriyorlarki insani bakima muhtaç olsa bile bakasi gelmez
dava dilekçeni verecek olmana çok sevindim inan. arada bir de çocuk olsa ya da ne bileyim yıllarını, maddi manevi herşeyini verseydin çok çok daha zor olurdu. sünepe erkekler de hiç çekilmez. yani eşin olacak adama çok pısırıkmış.
insanın illa ki haklı gördüğü taraf olur ve haksız olanı yumuşatmaya çalışır o da yok adam da. herşeye suspus. utanmadan karısının maaşını alıp bırakmamışta. kesinlikle çekişmeli aç kardeşim davanı. bir kuruş hakkını bırakma. üstelik tazminat davası da aç. bu aile çok hak ediyor. zaten eşin yokmuş gibi olduğundan davayla anası ve bacısı uğraşırlar.
benim eşim de çok merhametli ama çok fazla . fakat çok da serttir. herkes çekinir kendinden. o yüzden eşindeki merhamet değil. sen yanlış anlamışsın.
Nisanliyken ailesinin karakterleri belliydi evet ama dedim ya esim bana tek laf etmezdi bende taraf olmasindansa tarafsiz kalmasi daha iyi diye dusundum ama dugun gunu olaylar buyuyunce bana karsi tavri da degisti . nisanliyken bu sekilde davransa inanin o imzayi atmazdimBalık baştan kokar.nişanlıyken belliymiş herşey zaten.
Ne sanslisin ki esin dengeyi koruyup yaninda olmus. Benim en buyuk sanssizligim ailesine hastalik derecesinde duskun bir esim olmasiydi. Bu yönünü de tabi bu olaylar yaşanınca gördüm. Oncesinde sen benim en kıymetlimsin diyen adam , konu ailesi olunca haksız olduklarını bile kabullenmedi.
Ikimizde 33 uz. Kendi kararlarimizi alabilecek yastayiz. Ama yas degil karakter meselesi. Hala anne baba ya bagimli kalip kendi hayatinin kararlarini veremeyen bir es iste..uzulmemeye calisiyorum.evet eşin seninle ailesi arasında bağlantıyı kuramamış artık ailesinin sen olduğunun bilincine varamamış. bu arada yaşlarınız kaç merak ettim? sana tavsiyem sakın üzülme .kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor. sımdı duyuyorum eltım,gorumcem ve kaynanam yaptıklarının fazlasını çekiyorlar. hele o kaynanamdan nefret ediyorum. herkes anne olamaz yok ya olamaz.
Ikimizde 33 uz. Kendi kararlarimizi alabilecek yastayiz. Ama yas degil karakter meselesi. Hala anne baba ya bagimli kalip kendi hayatinin kararlarini veremeyen bir es iste..uzulmemeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?