6 aylık evliyim dayanamıyorum artık

Ne diyor boşanma işine, geri adım atmıyor mu?
Boşanmayalım toparlayalım diyor ama toparlamaktan kastettigi de o kadar rezilliklerine ragmen ailesine adim atarak arayi duzeltmem.o aile ki kacgundur evi terketmisim bir adim atmamis ama benden bekliyor hala.diyor ki ; onlara da sorsam senin nelerine kizmislardir herkes kendince hakli. Zaten bu cumleyi duyduktan sonra olmaz bu adamla dedim.

Haklısin malesef oyle gozukuyor. Insallah bunda sonra çok mutlu olursun.

anlattıklarınızı bi an yasadım gibi. benim düğünümde de beni ağlattılar en güzel günümü mahvetti pislik görümcem,kaynanam ve eltim. bende düğün bitişi hemen baba evine geri dönmüştüm.eşim yalvar yakar oldu geri döndüm ama yasadıklarımı unutamıyorum hala. su anda hiçbirisiyle görüşmüyorum. eşim benim ailemle görüşüyor,gidip geliyoruz sorun yok beni de zorlamıyor. hatta düğün günü baba evine döndüğüm gece hepsı gelmıs evımde kalmış zaten ıstedıklerı oydu. ertesı gun yemıs ıcmısler. gittiğimde butun yeni halılarım kirlenmişti mutfağı pislik goturuyodu.bunlar böyle rezıl ınsanlar işte biz fazlayız. ama esimin gozunu korkutmuş tabırı caızse tehdıt etmıstım boşanmakla. o da gerı adım attı. eger esım arkamda durmasaydı ınan senın gıbı yapardım. hala bazen savunmaya kalkar gıbı oluyo lafı ağzına tıkıyorum.kız aılelerı bısey olmasın aman bı tatsızlık çıkmasın dıe alttan alıyo.bu erkek aılelerıne ne oluyosa. bu arada esımde calısıp annesine ,kız kardesıne bakmış evın gecımını saglamıs babası yok. sanırım senın esın de oyleydı. Allah yardımcın olsun

Ne sanslisin ki esin dengeyi koruyup yaninda olmus. Benim en buyuk sanssizligim ailesine hastalik derecesinde duskun bir esim olmasiydi. Bu yönünü de tabi bu olaylar yaşanınca gördüm. Oncesinde sen benim en kıymetlimsin diyen adam , konu ailesi olunca haksız olduklarını bile kabullenmedi.

Evlenmeyin böyleleriyle baktın nişanlılık döneminde böyle hiç evlenmeden bırakacaktınn

Kayınvalde de ne acayip oğluda istemiyor hale gelmek mi istiyor

Kayınvalde de ne acayip oğluda istemiyor hale gelmek mi istiyor
Ya kv aramızda iki sokak var ev kendinin emekli su an yanında nişanlı oğlu var ki dört erkek kardeşler yani eşimde anne evin barkin var ne alaka dedi ama cemkirmeye başladı direkt orada daha iki oğlu olmasına rağmen onlara agzini acmadi bi tek benimkine mecbursun bana sen bakacaksin bilmem ne sanki bakima muhtaç oyle hale getiriyorlarki insani bakima muhtaç olsa bile bakasi gelmez

Sen de alttan alttan istemediğini rahatsız olacağını ne zaman düşerse o zaman bakacağını ve senin kocandan başka kaçtane oğlu olduğunu imaa edinn çemkirsin çemkirsin dursun aldırış etmeyin

dava dilekçeni verecek olmana çok sevindim inan. arada bir de çocuk olsa ya da ne bileyim yıllarını, maddi manevi herşeyini verseydin çok çok daha zor olurdu. sünepe erkekler de hiç çekilmez. yani eşin olacak adama çok pısırıkmış.
insanın illa ki haklı gördüğü taraf olur ve haksız olanı yumuşatmaya çalışır o da yok adam da. herşeye suspus. utanmadan karısının maaşını alıp bırakmamışta. kesinlikle çekişmeli aç kardeşim davanı. bir kuruş hakkını bırakma. üstelik tazminat davası da aç. bu aile çok hak ediyor. zaten eşin yokmuş gibi olduğundan davayla anası ve bacısı uğraşırlar.
benim eşim de çok merhametli ama çok fazla . fakat çok da serttir. herkes çekinir kendinden. o yüzden eşindeki merhamet değil. sen yanlış anlamışsın.

Ben de eminim davayi actigimda karsimda kocam degil ablasi ve annesi olacak.6 aylik evliligimizde mutfak masraflari tatiller ve hatta onun ozel sigortasina varana kadar tum masraflar benim kartlarimla odendi. Isin maddi boyutunda elbette degilim ama kendimi maddi manevi kullanilmis hissediyorum bu olanlari gordukce.o yuzden aklimda sirf ailesine inat manevi tazminat istemek te var. Gerekirse o parayi hayir kurumuna bagislarim sayemde annesinin birine hayri dokunmus olsun.evin gecimi bendeyken, ailesinin yaptiklarina ragmen ona manevi anlamda da guzel bir evlilik yasatmisken karsiliginda bunlari yasamis olmayi hazmedemiyorum.

Balık baştan kokar.nişanlıyken belliymiş herşey zaten.
Nisanliyken ailesinin karakterleri belliydi evet ama dedim ya esim bana tek laf etmezdi bende taraf olmasindansa tarafsiz kalmasi daha iyi diye dusundum ama dugun gunu olaylar buyuyunce bana karsi tavri da degisti . nisanliyken bu sekilde davransa inanin o imzayi atmazdim

evet eşin seninle ailesi arasında bağlantıyı kuramamış artık ailesinin sen olduğunun bilincine varamamış. bu arada yaşlarınız kaç merak ettim? sana tavsiyem sakın üzülme .kimsenin yaptığı yanına kar kalmıyor. sımdı duyuyorum eltım,gorumcem ve kaynanam yaptıklarının fazlasını çekiyorlar. hele o kaynanamdan nefret ediyorum. herkes anne olamaz yok ya olamaz.

Ikimizde 33 uz. Kendi kararlarimizi alabilecek yastayiz. Ama yas degil karakter meselesi. Hala anne baba ya bagimli kalip kendi hayatinin kararlarini veremeyen bir es iste..uzulmemeye calisiyorum.

Ikimizde 33 uz. Kendi kararlarimizi alabilecek yastayiz. Ama yas degil karakter meselesi. Hala anne baba ya bagimli kalip kendi hayatinin kararlarini veremeyen bir es iste..uzulmemeye calisiyorum.

haklısın benim eşimde 33 yaşında. esının babası yoksa eger annesine bağlanmış olabılır. ama bu karısına sahip çıkmamayı gerektrmez ama kararın cok doğru. ınsallah hatasını anlar tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…