- 8 Ekim 2016
- 50
- 37
- 18
- Konu Sahibi ayhayatcokzor
-
Benim uzuldugumu gore gore davranisini degistirmeyen biri icin savasmak mi bilemiyorum?davranışları çok yanlış ama eve dönmekte bir sonuç değil ki neden evliliğini onlar yüzünden bozasın. keşke evlenmeden bu durumu detaylı olarak konuşsaydın. ama ben senin yerinde olsam savaşırdım sırf onlara inat eşe huzur veren taraf sen ol ağzından gir burnundan çık yakın davran fırsat verme görümceye kv ye
Ahh keske herkes sizin gibi dusunse ama yok nerede cogu erkek anneleri gordugum kadariyla ogullarini evlendikten sonra daha cok sahiplenme yarisina giriyorlar.tatli bir istisnasiniz hep ayni kalin olur mu
Benim uzuldugumu gore gore davranisini degistirmeyen biri icin savasmak mi bilemiyorum?
Evlilik sonrasi ,sadece ailemle gorusme konusunda boyle..hep mi böyleydi zamanla mı böyle oldu?
Evlilik sonrasi ,sadece ailemle gorusme konusunda boyle..
Ahh takmamak elimde olsa keske, ben takmasam eminim bir sure sonra akrabalar konusmaya baslayacak. Biliyorsunuz en cok akrabalar acik bulunca kurcalamayi sever.kime ne derim ne aciklama yaparim her defasinda bilmiyorum o yuzden de diyorum ki bir kez biz ayrildik demek daha kolay daha az yaralar. Diger taraftan da ya degistirebilecegim bir sey ise.. Dogru cevap hangisi bir secebilsem. Hayatimi dondurup karar vermeyi bekliyorum su an resmenYa bu insanlar ne istiyo anlamiyom birak oglun evlenmis hayatini kurmus ne ugrasiyonuz dimi takma cok dicem olmucak pasif bi kocan var o zaman ilgilenmemeye calis olur mu yoksa evliligin cennet degil cehennemin olcak kolay degil bi omur veriyosun ALLAH uardimcin olsun
Denedim onu da denedim iyice icine kapandi haline uzuldum hee bi de gordum ki sonuc ta degismedi.bir de kavgalarin artmasi saygiyi da azaltir zamanla cok o yola girmekte istemiyorum acikcasi. Ya iyilikle olsun ya da yollarimiz ayrilsinyaptığı çok hatalı gerçekten ya konusun ya da tartısın ben olsam kavga ederdim ama sizi bilmeme tabi
Denedim onu da denedim iyice icine kapandi haline uzuldum hee bi de gordum ki sonuc ta degismedi.bir de kavgalarin artmasi saygiyi da azaltir zamanla cok o yola girmekte istemiyorum acikcasi. Ya iyilikle olsun ya da yollarimiz ayrilsin
Seviyorum, kiziyorum, kiriliyorum ,ona uzuluyorum o kadar karisik ki hersey..seviyor musun peki? seviyorsan ayrılmak çok koyar ve yeni evlisin daha... hemen ayrılmayı düşünme önce mücadele et
seviyorsan mücadele et. her evlilikte sorun olur unutmaSeviyorum, kiziyorum, kiriliyorum ,ona uzuluyorum o kadar karisik ki hersey..
biz orta yolu birbirimizin ailelerine gitmemekle bulduk.Ee o zaman sizde oda birer adim atacaksiniz birbirinizin ailelerine gideceksiniz sık olmasada arada..ben esimle aileme gidemiyeceksem ne anlami var evliligin..biz haftada bir on gunde bir gidiyoruz ailelere.sevsekte sevmesekte anca boyle orta yolu buluyoruz.bana ama sunlari yaptilar diyebilirsin.hepimizin hayatinda tatsizliklar oldu.ornegin benim kv ve esimin abisigil dugunde bile hep asik suratti dugunde tebrik bile etmediler esimle anlasamadiklari noktalar olmus ama bana da yansittilar.bunlari kullanmadim.
Gitsende cok samimi olmana icli disli olmana gerek yok mesafeli ol.ama ilk esinin size gelmesini rica et sonra siz gidin.
3 çocuğum var ve ben istersem görebilirler.Boyle evlilik cok zor nereye kadar boyle surat asa asa oturacaksiniz ilerde bebeginiz oldugunda daha sorun yasanir ne bileyim biyerden duzeltmeye calismak daha guzel bosver herkes kendine yakisani yapar eskiyi dusunme..
Kocaniz bisey demiyorsa yani vidi vidi etmiyorsa sorun yok o zaman.benimki 15 gun gitmiyeyim soylenmeye baslanir bak ben seninkilere gidiyorum sen bizimkilerd gitmiyorsunda bik bik..3 çocuğum var ve ben istersem görebilirler.
12 yıllık evliyim. 8-10 yıldır gitmiyorum görüşmüyorum evime almıyorum.
huzurum var, kafam rahat.
o konuda herkes kendi ailesine gitsin diye anlaştık. yoksa sorun bitmiyordu.Kocaniz bisey demiyorsa yani vidi vidi etmiyorsa sorun yok o zaman.benimki 15 gun gitmiyeyim soylenmeye baslanir bak ben seninkilere gidiyorum sen bizimkilerd gitmiyorsunda bik bik..
Gitsem de iceri almazlar bunlar boyleEe o zaman sizde oda birer adim atacaksiniz birbirinizin ailelerine gideceksiniz sık olmasada arada..ben esimle aileme gidemiyeceksem ne anlami var evliligin..biz haftada bir on gunde bir gidiyoruz ailelere.sevsekte sevmesekte anca boyle orta yolu buluyoruz.bana ama sunlari yaptilar diyebilirsin.hepimizin hayatinda tatsizliklar oldu.ornegin benim kv ve esimin abisigil dugunde bile hep asik suratti dugunde tebrik bile etmediler esimle anlasamadiklari noktalar olmus ama bana da yansittilar.bunlari kullanmadim.
Gitsende cok samimi olmana icli disli olmana gerek yok mesafeli ol.ama ilk esinin size gelmesini rica et sonra siz gidin.
Peki siz ailenize tek gidince tepkiler nasıl oluyoro konuda herkes kendi ailesine gitsin diye anlaştık. yoksa sorun bitmiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?