- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi ayhayatcokzor
-
başta tuhaf karşıladılar. sonra alıştılar. soran olursa "ay bırakın elin adamını. ne güzel biz bizeyiz vs" derdim. ama bizim kv ile aşılmayacak affedilmeyecek sorunlarımız oldu.Gitsem de iceri almazlar bunlar boyle
Peki siz ailenize tek gidince tepkiler nasıl oluyor
Gitgide kotuye gidiyor bu durum duzelecegine. Ailesi tepki gostermesin diye gorusmuyor sirf biliyorum . onlarin bi lafiyla bunu yaparken enim defalarca konusmamin bi hukmu nasil olmaz niye bu taraf tutma anlamiyorum ve soguyorum bunlari dusundukce malesefZaten kayınvalidenizin istediği bu. Sizin meydanı onlara bırakmanız. Evinizde kalıp mücadele etmelisiniz. Evliliğiniz çok yeni biraz sabırlı olmalısınız. Her ikinizde birbirinizin aileleriyle görüşme Eşinize hiç israr etmeyin ailenizle görüşmesi için. Üstüne düştükçe tersini yapar. . Zamanla her şey düzelir. Hemen ayrılmak çözüm değil, madem eşinizle başka problemleriniz yok, zaman verin birbirinize. Eşinizle tartışmakdan da kaçının. İnşllah her şey düzelir mutlu olursunuz.
çünkü seni daha dün (mecazi anlamda) tanıdı. ailesiyle doğduğundan beri beraber. sanki eşin üzerinden kv ile baskı kurma savaşına girmişsin. ne annesi ne kocası acımıyor bu adama.Gitgide kotuye gidiyor bu durum duzelecegine. Ailesi tepki gostermesin diye gorusmuyor sirf biliyorum . onlarin bi lafiyla bunu yaparken enim defalarca konusmamin bi hukmu nasil olmaz niye bu taraf tutma anlamiyorum ve soguyorum bunlari dusundukce malesef
Ahh takmamak elimde olsa keske, ben takmasam eminim bir sure sonra akrabalar konusmaya baslayacak. Biliyorsunuz en cok akrabalar acik bulunca kurcalamayi sever.kime ne derim ne aciklama yaparim her defasinda bilmiyorum o yuzden de diyorum ki bir kez biz ayrildik demek daha kolay daha az yaralar. Diger taraftan da ya degistirebilecegim bir sey ise.. Dogru cevap hangisi bir secebilsem. Hayatimi dondurup karar vermeyi bekliyorum su an resmen
O gun sizlerle yazistitan sonra valizimi alip evden ayrildim.blof ya da tehdit olsun diye degil, gercekten dayanamadigim kaldiramadigim icin.20 gun oluyor birkez aradi gorustuk ailemle gorusmediginiz surece bende seninkilerle gorusmek istemiyorum yoksa mutsuz oluyorum dedi.cok kotuyum birseyler yapip toparlayalim dedi. Birseylerden kastin ailenle benim adim atip barismamsa unut dedim. Hala ayni kafadaydi yani degisen birsey olmamis bu da kararimdaki hakliligimi gosterdi bana. Ailem bile bu kadar suredir arayip sormayan ne yiyiyor ne iciyorsun demeyen adamdan koca olmaz cocuk yokken ayril dediler ilk kez. Cunku ben ay basinda maasimi alir almaz ona verirdim bu ay da oyle yapmistim.hic sormadi bile nasil geciniyorsun diye ki ailem destekci ihtiyacim yoktu cok sukur.bir de bana bu kadar seyi yapan ailesinin yanina dönmüş iki hafta sonra.ailesi zaten arayip siz ne yapiyorsunuz bu durum nereye gidiyor oturup konusalim diyen bir aile degil hatta canlarina minnet. Uzun lafin kisasi onumuzdeki hafta dava dilekcemi verecegim. Gerisini Allaha birakiyorumNe yaptınız konu sahibi @ayhaya
Keske..ne hayallerim umutlarim vardi.sadece gelecek korkusu kaldi geriye.karsima ne cikacak hayatim nasil olacak insanlarin laflari sozleriyle nasil ugrasirim bunlar korkutuyorHalkınızda hayırlısı olsun ,keşke bir umutla kurulan yuvalar boyle,dağılmasa...
Benim kocam karakter sahibi durusu olan biri olsa, kim hakli kim haksiz ayirabilse bu yuva yikilmazdi onlar sadece bahane oldular asil sorun kocamdaydiÇok üzüldüm canım resmen yuvası yıktılar Allahlarindan bulsunlar ne diyeyim?Hakkında en hayırlısı olsun üzülme inş.
Konu sahibi çocuk yokken hayatınıza yeni bir başlangıç yapmanız sizin için daha iyi olucaktır.O gun sizlerle yazistitan sonra valizimi alip evden ayrildim.blof ya da tehdit olsun diye degil, gercekten dayanamadigim kaldiramadigim icin.20 gun oluyor birkez aradi gorustuk ailemle gorusmediginiz surece bende seninkilerle gorusmek istemiyorum yoksa mutsuz oluyorum dedi.cok kotuyum birseyler yapip toparlayalim dedi. Birseylerden kastin ailenle benim adim atip barismamsa unut dedim. Hala ayni kafadaydi yani degisen birsey olmamis bu da kararimdaki hakliligimi gosterdi bana. Ailem bile bu kadar suredir arayip sormayan ne yiyiyor ne iciyorsun demeyen adamdan koca olmaz cocuk yokken ayril dediler ilk kez. Cunku ben ay basinda maasimi alir almaz ona verirdim bu ay da oyle yapmistim.hic sormadi bile nasil geciniyorsun diye ki ailem destekci ihtiyacim yoktu cok sukur.bir de bana bu kadar seyi yapan ailesinin yanina dönmüş iki hafta sonra.ailesi zaten arayip siz ne yapiyorsunuz bu durum nereye gidiyor oturup konusalim diyen bir aile degil hatta canlarina minnet. Uzun lafin kisasi onumuzdeki hafta dava dilekcemi verecegim. Gerisini Allaha birakiyorum
Ayni fikirdeyim. Insallah hersey iyi olur . zor bir surec beni bekliyor biliyorum biraz daha guclu olmam lazim. Ama hayalkirikligim o kadar buyuk ki...Konu sahibi çocuk yokken hayatınıza yeni bir başlangıç yapmanız sizin için daha iyi olucaktır.
Zira sorun eşinizin ailesinde değil sorun bizzat eşiniz.
Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın eşiniz çocuk gibi" sen yapmazsan bende yapmam" tavrıyla devam edicek görünen köy kılavuz istemez.
Bugün ailesi ile görüşme yarın başka bir konu
Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz :)
Herşey biz insanlar içinAyni fikirdeyim. Insallah hersey iyi olur . zor bir surec beni bekliyor biliyorum biraz daha guclu olmam lazim. Ama hayalkirikligim o kadar buyuk ki...
Benim kocam karakter sahibi durusu olan biri olsa, kim hakli kim haksiz ayirabilse bu yuva yikilmazdi onlar sadece bahane oldular asil sorun kocamdaydi
Hem de nasil adaletsizlik, nasıl bencillik ama anlatsamda anlayacak biri yok karşımda..Bencillik bu adeletsizlik. Sen benim ailemle gorusmuyorsun bende seninkilerle görusmem diye dusunuyor. Iyi de senin ailenizin sucu ne? Hic cekme boyle insani. 6 ayda kardesin evine gidememissin. Kardesin mi ayilip bayilip rezil etti sanki sizi. Dunya bu erkeklerin ve ailelerinin etrafinda donuyor da bizim mi haberimiz yok acaba.
Cok saol canım bakalim bosanma sureci nasil gececek bu insanlarlaHaklısın keşke küre olsa evlilik öncesinde yürüyor mu yürümüyor mu görebilsek demekki yeterince sevmiyorum öyle düşün yılların heba olacağına 6 ayina olan olsun dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?