6 aylık evliyim dayanamıyorum artık

Gitsem de iceri almazlar bunlar boyle

Peki siz ailenize tek gidince tepkiler nasıl oluyor
başta tuhaf karşıladılar. sonra alıştılar. soran olursa "ay bırakın elin adamını. ne güzel biz bizeyiz vs" derdim. ama bizim kv ile aşılmayacak affedilmeyecek sorunlarımız oldu.
onun evine gitmek benim için stres nedeniydi, eşim gidelim dediğinde daha gitmeden yüzüm asılıyordu, her lafı bakışı batıyordu, tahammülüm yoktu yani. eşim zamanla hak verdi ve benimle ailemin yanına gitmeye başladı. son 2-3 senedir annemin hatalarından dolayı araları bozuldu, son bir senedir gitmiyor.

eşine ailesinin durumunu anlaması için zaman ver. ailem yuvamı yıkmak istiyor diye düşünmez, çünkü içinde doğup büyüdüğü ailesinin kendisine bu kadar zarar vermek istediğine inanmaz.
siz ise daha 6 aydır aile olmaya çabalıyorsunuz. daha evliliği anlamadan, alışmadan, "ailem de ailem" diye inat ederseniz sevgiyi saygıyı çabuk tüketirsiniz. eşin asla gitmem demiyor ki, zaman istiyor. zaman ver bakalım, seni sevdiği için gelecektir diye düşünüyorum.

Zaten kayınvalidenizin istediği bu. Sizin meydanı onlara bırakmanız. Evinizde kalıp mücadele etmelisiniz. Evliliğiniz çok yeni biraz sabırlı olmalısınız. Her ikinizde birbirinizin aileleriyle görüşme Eşinize hiç israr etmeyin ailenizle görüşmesi için. Üstüne düştükçe tersini yapar. . Zamanla her şey düzelir. Hemen ayrılmak çözüm değil, madem eşinizle başka problemleriniz yok, zaman verin birbirinize. Eşinizle tartışmakdan da kaçının. İnşllah her şey düzelir mutlu olursunuz.

Gitgide kotuye gidiyor bu durum duzelecegine. Ailesi tepki gostermesin diye gorusmuyor sirf biliyorum . onlarin bi lafiyla bunu yaparken enim defalarca konusmamin bi hukmu nasil olmaz niye bu taraf tutma anlamiyorum ve soguyorum bunlari dusundukce malesef

Neye karar verdiniz valiz hazır diyorsunuz ? Valizi görünce ne tepki verdi eşiniz ? Bence sizi ciddiye almıyor blog yapabilirsiniz sizi kaybetmekten korkar mi? Anlamıyorum kaynana ile niye savaşın harbe mi girdi bu kadın evlendi yahu erkek öyle bir duruş sergilemeli ki es de kayinvalidede nerde duracağı bilmeli esin ne sis yansın ne kebap derken sizi kaybediyor haberi yok ben eşinizi biraz korkutmaniz taraftarının ha ters teperse sizi yeterince sevmiyordur her türlü siz kazanirsiniz

çünkü seni daha dün (mecazi anlamda) tanıdı. ailesiyle doğduğundan beri beraber. sanki eşin üzerinden kv ile baskı kurma savaşına girmişsin. ne annesi ne kocası acımıyor bu adama.
senin zaman vermen lazım.
eğer ailem kocamdan kıymetli dersen evli kalmana gerek yok. sırf elalem ne der diye kocaya baskı kurmak, hatta tehdit etmek hiç makul değil.
üstelik adam kesinlikle gitmem dememiş, zaman istiyor. ailesi onu dolduruyor olabilir ve maalesef sen baskı ve tehditlerle ailesini haklı çıkarıyorsun.
eşin seni bir şeylere mecbur etmediği halde sen mecbur tutuyorsun.
ben ille de ailemden yanayım, kocam ikinci planda diyorsan bu evlilik çok sürmez zaten. eşin de senden soğur ve ailesine döner.

O zaman ayrilabiliyosan dene derim cunku omur bu kardesim bir omur bunu nasil cekebilirsin yazik degil mi kendine

Ne yaptınız konu sahibi @ayhaya
O gun sizlerle yazistitan sonra valizimi alip evden ayrildim.blof ya da tehdit olsun diye degil, gercekten dayanamadigim kaldiramadigim icin.20 gun oluyor birkez aradi gorustuk ailemle gorusmediginiz surece bende seninkilerle gorusmek istemiyorum yoksa mutsuz oluyorum dedi.cok kotuyum birseyler yapip toparlayalim dedi. Birseylerden kastin ailenle benim adim atip barismamsa unut dedim. Hala ayni kafadaydi yani degisen birsey olmamis bu da kararimdaki hakliligimi gosterdi bana. Ailem bile bu kadar suredir arayip sormayan ne yiyiyor ne iciyorsun demeyen adamdan koca olmaz cocuk yokken ayril dediler ilk kez. Cunku ben ay basinda maasimi alir almaz ona verirdim bu ay da oyle yapmistim.hic sormadi bile nasil geciniyorsun diye ki ailem destekci ihtiyacim yoktu cok sukur.bir de bana bu kadar seyi yapan ailesinin yanina dönmüş iki hafta sonra.ailesi zaten arayip siz ne yapiyorsunuz bu durum nereye gidiyor oturup konusalim diyen bir aile degil hatta canlarina minnet. Uzun lafin kisasi onumuzdeki hafta dava dilekcemi verecegim. Gerisini Allaha birakiyorum

Çok üzüldüm canım resmen yuvası yıktılar Allahlarindan bulsunlar ne diyeyim?Hakkında en hayırlısı olsun üzülme inş.

Konu sahibi çocuk yokken hayatınıza yeni bir başlangıç yapmanız sizin için daha iyi olucaktır.
Zira sorun eşinizin ailesinde değil sorun bizzat eşiniz.
Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın eşiniz çocuk gibi" sen yapmazsan bende yapmam" tavrıyla devam edicek görünen köy kılavuz istemez.
Bugün ailesi ile görüşme yarın başka bir konu
Umarım bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz :)

Ayni fikirdeyim. Insallah hersey iyi olur . zor bir surec beni bekliyor biliyorum biraz daha guclu olmam lazim. Ama hayalkirikligim o kadar buyuk ki...

Bencillik bu adeletsizlik. Sen benim ailemle gorusmuyorsun bende seninkilerle görusmem diye dusunuyor. Iyi de senin ailenizin sucu ne? Hic cekme boyle insani. 6 ayda kardesin evine gidememissin. Kardesin mi ayilip bayilip rezil etti sanki sizi. Dunya bu erkeklerin ve ailelerinin etrafinda donuyor da bizim mi haberimiz yok acaba.

Ayni fikirdeyim. Insallah hersey iyi olur . zor bir surec beni bekliyor biliyorum biraz daha guclu olmam lazim. Ama hayalkirikligim o kadar buyuk ki...
Herşey biz insanlar için
Sağlığınız yerinde olduktan sonra bu günlerde geçer.
En büyük şansınız aileniz yanınızda
O yüzden hayalkırıklığı olarak bakmayın bunu bir tecrübe olarak düşünün olmasaydı daha iyiydi ama oldu
Yolunuz açık olsun

Benim kocam karakter sahibi durusu olan biri olsa, kim hakli kim haksiz ayirabilse bu yuva yikilmazdi onlar sadece bahane oldular asil sorun kocamdaydi

Haklısın keşke küre olsa evlilik öncesinde yürüyor mu yürümüyor mu görebilsek demekki yeterince sevmiyorum öyle düşün yılların heba olacağına 6 ayina olan olsun dualarım seninle

Hem de nasil adaletsizlik, nasıl bencillik ama anlatsamda anlayacak biri yok karşımda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…