- 30 Kasım 2014
- 380
- 205
- 48
- Konu Sahibi hasta adam
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimi
görümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım