6 aylık evliyim ,,görümcem ayırıyor

hasta adam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2014
380
205
48
eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimi :KK57: görümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım

5 ay çıktık,2 ay nişanlı kaldık..sonra evlendik..zaten mahallemizin çocuğuydu,herkes kefil oldu,bizde sevdik birbirimizi ve evlendik...düşkündü evet ama evlenince tapar oldu onlara.beni hiç görmedi bile

amin çok tşk ederim..başka bir sorunumuz asla olmadı..sırf abası ve annesi yüzünden beni sildi..tam 7 gün...bakalım nereye kadar aramicak

eşimle 6 ay önce evlendik...arasıra ufak tartışmalarımız oluyordu tabiki..çünkü eşim hala görümcemin ve kaynanamın eteğinden çıkamıyordu..yine tartıştığımız günlerden biri..eşim gece 2 oldu hala eve gelmedi..aradım nerdesin diye..gelmicem dedi yüzüme kapattı..sonra görümcem annemi arayıp eşimin eve gelmiceğini,,benim hep kuaföre gittiğimi ( haftada 2 fön çektiriyorum ) lazer epilasyona gittiğimi ( eşimin isteği ile gidiyorum ) kendisi evden çıkamadığını ama benim kendime baktığımı ,3 yaşındaki yiğenime çok değer verdiğimi :KK57: görümceme ve kaynanama gidip temizlik yapmadığımı ( sadece 1 hafta gidemedim ) söylemiş..ve eşimin bu işi bitirdiğini söylemiş..annemde ağzına geleni söylemiş..sen kızımı kıskanıyorsun..yuvasını yıkanın yuvası olmasın demiş..velhasıl 2 gece daha eşim eve gelmedi aramadı sormadı...annemde gel kızım evine dedi ve 7 gün geçmesine rağmen ne eşim aradı ne ailesi....eşimin annesine ve ablasına düşkünlüğü onların sözünden asla çıkmaması ve şuan 7 gündür ayrıyız...eşim bana sahip çıkmadı..o benim karım herşeyine ben izin veriyorum diyemedi...konuştuğum herkes görümcemin ne yaman ne kıskanç olduğunu biliyormuş ..durum bu kızlar .şuan annemin evindeyim..asla aramam ..çünkü eşimin ailesi karşı asla terbiyesizlik saygısızlık yapmadım...sizce şu durumda ne yapmam lazım

valla şanslısın bak annen arkanda es geç o adam bu şekilde mutlu olamaz pişman olacak bekle sürtünsün burnu ki eşin isterse giyinirsinde kuaförede gidersin temizlik yapmak nedemek kv mecburimi ya yapılır saygı icabı ama bu gündelikçi çağırıyor gibi özel istekle çağırmak ne demek hiç öyle mecburiyetin yok olmaz ya olmamalı bırak orda yaşasın bak sahip çıkanın var allah büyük asla gitme pişman olana kadarda süründür derim

dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum

dün eşimin en yakın arkadaşının karısı yazdı bana..ki kadınla hiç bir samimiyetim yok..eşimin eve gidip resimlerimize bakıp ağladığını söyledi..bebeğimiz olsun istiyorum demiş...yalan söylüyor dedim çünkü görümcem asla bebek yapmamızı istemediği için eşim korunuyordu...kumpasmı acaba diye düşünüyorum

eşinin arkadaşı ile samimi değilsin neden inanacaksın ki ona bu 1 2.si eve girip resimlere baktığını gözüyle mi görmüş acaba ..ki eşin zaten annesi ve görümcenden ayrılmadığına göre eve niye girsin SAÇMA inanamadım bilemedim :(

Bizim olaya dönmüş bende 1hafta aramadım diye laf oldu, kendimi savundum diye sinirli, bağıran çağıran saygısz gelin oldum, dediğin gigibi bnde hiç saygıszlık ypmadım sadece 1hafta aramadım ddye... :KK53:

Yaa ne demek görümcen istemediği için eşin korunuyodu ona neymiş gerçekten Allah sabır versin sana

arkadaşıyla konuştum aramicam diyormuş..mahkemede biter bu iş galiba..6 aylık yuvamı yıkanlar utansın

Merhaba lavinya aynı yaştayız hemen hemen aynı zamanlarda evlenmişiz vee inan sorunların benle birebir örtüşüyor ben yeni boşandım... Kaynana ve görümce sorunsalı bendede var yapar eder sonra kenara çekilirlerdi biz karışmıyoruz diye çamur at izi kalsın sana diyeceğim sana sahip çıkıp arkanda durmayan bir eş var ve inan evlilik tek kişi ile yürümüyor arkanda sahip çıkanın var artık ne olur ne deniyor diye düşünme önüne bak ...

bend dava açmalarını bekleyeceğim çünkü eşim gelmeyeceğini aramayacağını söylemiş..ama bir önceki günde üzülüp ağladığını söyledi arkadaşı bana ..ortada bir yalan var ama hayırlısı olsun..kaç ay evli kaldın ve mahkeme ne kadar sürdü ?

Back
X