sadece içince mi sapıtıyor böylee
merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.. eşimle severek evlendik ama.. sonra öğrendimki içki alışkanlığı var.. beni 2 kez dövdü.. affettim.. buarada ben memurum o özel şirkette çalışıodu sonra sorun yaşadı 1 aydır evde.. bu hep sorun yapar die yanında paranın P sini sölemem .. meclis içinde hep överim yüceltirim eşimi amaa.. her akşam çıkıo dışarı gece 12-1 den aşağı gelmiyo eve zar zor sallana sallana gelio.. sonra bana ağzına ne geliyosa sölüo.. sen memursunda nolmuş insan olamamışsın şerefsiz adi neler neler.. dün akşam bizim ev sobalı sobayı kaldırdıme vi temizledim geldi yine sallana sallana en önemliside bugün işe tekrar başlıcak.. bende surat astım.. neden surat asıyomuşum.. ağzına ne laf geliosa söledi.. senin hergece meymenetsiz suratını görmek zorundayım dio.. bende dedim senle evlendiğime köpekler gibi pişmanım dedim.. benim başımı yaktın dedim.. nerdeyse 1 saat tartıştık.. odanın kapısını parça parça etti kırdı .. dedim sus artık sakin ol sakinleştirmeye çalıştım.. ama ceketini aldı çıktıgecede annesinde kalmış sabah işe gelirken kayınbabamla karşılaştım.. onlarda sanki tınnn bu gelin yeni evli yalnız evde ne halde demek yok.. kavgamı ettiniz dedi evet dedim nerde o.. evde yatıo dedi.. ii dedim yatsın.. işede gitmemiş ne yapmaya çalışıo.. memurluğum bahane bence.. işede gitmemiş amacı ne.. dayanamıcam ne yapayım.. ayrılmak istiyorum ama daha 6 aylık evliyiz yaa... annem ve babamda uzakta benden .. ve ailem istemiodu ben memurum kendin gibi bir memurla evlen dediler direttim.. 6 ayda böle olup geri gitmek ne zordur.. bütün gece hiç uyumadım tek başıma.. hemde ne deliii gece gelir bana bişey yapar die öldüm korkudan uyuyamadım sizce akşam eve gelirse neyapayım..? beni sevdiğine eminim ama sadece sevgi yetmio akşam olunca beni unutuo arkadaşlarına koşuoo
sadece içince böle içmeyince evde dışarda mükemmel canım bişey çeksin çıkar alır gelir yorgunsam yemeği yapar ütü yapar.. ama gece arkadaşları çağırınca gitme desemde gidio.. 1-2 tane biraya içkimi denir dio.. kafa dağıtıp gelcem sıkıldım evde dio.. 6 aylık evliyken bukadar sıkıldım dersee.. he bide sormak istediğim şey peki 1 yıl evli olmadan mahkeme anlaşmalıda olsa boşamıyomuş bunu duydum doğrumu sizce? ozaman napıcam? abiside dio 1 yıl zor dönem evliliğe alışmadı hala sabret dio napıcam düzelcekmi hiç sanmıorum
merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.. eşimle severek evlendik ama.. sonra öğrendimki içki alışkanlığı var.. beni 2 kez dövdü.. affettim.. buarada ben memurum o özel şirkette çalışıodu sonra sorun yaşadı 1 aydır evde.. bu hep sorun yapar die yanında paranın P sini sölemem .. meclis içinde hep överim yüceltirim eşimi amaa.. her akşam çıkıo dışarı gece 12-1 den aşağı gelmiyo eve zar zor sallana sallana gelio.. sonra bana ağzına ne geliyosa sölüo.. sen memursunda nolmuş insan olamamışsın şerefsiz adi neler neler.. dün akşam bizim ev sobalı sobayı kaldırdıme vi temizledim geldi yine sallana sallana en önemliside bugün işe tekrar başlıcak.. bende surat astım.. neden surat asıyomuşum.. ağzına ne laf geliosa söledi.. senin hergece meymenetsiz suratını görmek zorundayım dio.. bende dedim senle evlendiğime köpekler gibi pişmanım dedim.. benim başımı yaktın dedim.. nerdeyse 1 saat tartıştık.. odanın kapısını parça parça etti kırdı .. dedim sus artık sakin ol sakinleştirmeye çalıştım.. ama ceketini aldı çıktıgecede annesinde kalmış sabah işe gelirken kayınbabamla karşılaştım.. onlarda sanki tınnn bu gelin yeni evli yalnız evde ne halde demek yok.. kavgamı ettiniz dedi evet dedim nerde o.. evde yatıo dedi.. ii dedim yatsın.. işede gitmemiş ne yapmaya çalışıo.. memurluğum bahane bence.. işede gitmemiş amacı ne.. dayanamıcam ne yapayım.. ayrılmak istiyorum ama daha 6 aylık evliyiz yaa... annem ve babamda uzakta benden .. ve ailem istemiodu ben memurum kendin gibi bir memurla evlen dediler direttim.. 6 ayda böle olup geri gitmek ne zordur.. bütün gece hiç uyumadım tek başıma.. hemde ne deliii gece gelir bana bişey yapar die öldüm korkudan uyuyamadım sizce akşam eve gelirse neyapayım..? beni sevdiğine eminim ama sadece sevgi yetmio akşam olunca beni unutuo arkadaşlarına koşuoo
bende 7 aylık evlııym her zaman tartısma olur ve gecer asla seven insan bu kadarını yapmaz benım babam bir tokat bıle yersen eğer babanın evine gelıyorsun demişti . Dövmek ne ya içince dövuyor ayılınca sevıyor seven insan içmez arkadasım daa cok yenısınz ya .durumuna cok uzuldum gercekten
Br süreliğine işi bıraksan.
Düzelir mi acaba*?
Zoruna mı gidiyor acaba senin memur olarak çalışman*?
Br süreliğine işi bıraksan.
Düzelir mi acaba*?
Zoruna mı gidiyor acaba senin memur olarak çalışman*?
Eğer içkili değilken ilişkinizde sorun yoksa, eğer içkili değilken iyi bir eş ve iyi bir insansa, içkili değilken şiddet eğilimi yoksa tedavi için bir şans verebilirsiniz bence. Eğer seviyorsanız ve sürdürmek istiyorsanız tabi. Alkol bağımlılığı bir hastalıktır, tedavi edilebilir bir hastalıktır. Ama diğer fiziksel hastalıklardan farklı olarak hastanın tedaviyi gerçekten istemesi ve hasta olduğunu kabul etmesi zordur.
Sizin bu yolu denemek istiyorsanız yapacağınız şey; içkili olmadığı birgün karşınıza alıp sevgiyle ve sakince içki problemi olduğunu, hergün içilen 1-2 biranın da bağımlılık olduğunu, içkili değilken harika bir insan olmaısna rağmen içkiliyken onun kontrolden çıktığını anlatmanız ve tedavi olmak isteyip istemediğini sormak olmalı. Bu durumu aile meclisinde de dile getirin, eşinizin ailesine eşinizin tedavi olması gerektiğini söyleyin.
Eğer tedavi olmaya niyeti varsa destek olun, pek çok bağımlı aile desteği sayesinde ve tıbbın olanakları ile bu illetten kurtulabiliyor. Ama kendisi tedavi istemezse derhal uzaklaşın ve boşanın. Bu aşamada sizi gerçekten kaybetmek belki onu tedavi olmaya ikna edecektir. Öyle olursa onu o zaman düşünürsünüz.
Mahkeme konusuna gleince kanunen 1 yılda önce anlaşmalı boşanılmaz diye bir kural yok ama; boşanmaların artması, aile birliğinin korunması, evliliğe alışma sürecinin dikkate alınması gibi nedenlerle mahkemeler 1 yıldan daha kısa evliliklerde anlaşmalı boşanmaya karar vermiyorlar. Amaçekişmeli boşanma her zaman için mümkün. Yani bir tarafın isteyip de haklı nedenle boşanma davası açması halinde evlilik 1 gün bile sürmüş olsa boşanmaya karar verilir. Bu durumda boşanma davasını açanın boşanma nedenini ispatlaması gerekir. Yani siz alkolizmi ispatlayabilirseniz süreye bakılmaksınız boşanmanıza hükmolunur.
evet canım zoruna gidiyo birde onun memleketinde çalışıorum etrafımdaki insanlar hep arkadaşı çünkü küçük yerr.. acaip zoruna gidio bazen ağlarken dahi yakalıorum... ama bu çözüm deil bugün işe gitmesi gerekirken gitmedi.. ne geçti eline ne oldu her kavgada işe gitmeyelim anamızda yatalım bölemi olcak erkeğim herşeyi bilirim havasında ama iş çalışmaya geldimi işinede gelmioyada ben maddi sıkıntıdan çok üstüne gittim bilmiyorum düğün borcumuz var malum daha mobilya borçları duruo
evet canım zoruna gidiyo birde onun memleketinde çalışıorum etrafımdaki insanlar hep arkadaşı çünkü küçük yerr.. acaip zoruna gidio bazen ağlarken dahi yakalıorum... ama bu çözüm deil bugün işe gitmesi gerekirken gitmedi.. ne geçti eline ne oldu her kavgada işe gitmeyelim anamızda yatalım bölemi olcak erkeğim herşeyi bilirim havasında ama iş çalışmaya geldimi işinede gelmioyada ben maddi sıkıntıdan çok üstüne gittim bilmiyorum düğün borcumuz var malum daha mobilya borçları duruo
çok seviorum belki düzelir die sabrediorum belkide elalemden çekiniorum ailemden korkuyorum... ne bileyim çok kararsızım artık akşam olunca eve gelmesin biyerde sızsın ayılınca gelsin die dua ediorum daha 6 aylık evliyiz evimizde basmadığımız yerler var daha ya içim acıyo.. ne hayallerle evlendim ben dün annesindeydik ailesinede saygım sonsuz yemeğini temizliğini dahi yapıorum memurum die hava atıo dio ya bana gene laf sölemesin die.. ama anlayan nerde anlamıyacak haklısınız en kısa zamanda boşancam ben
hayır sakın işi bırakma sakın ayrılırsan ayakda durabılcgın bır ısın var kendını degmeyen bır ınsan ıcın alttan alma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?