6 aylık evliyim :( sanırım boşanıcam.. yardım edin akıl verin neolur..

aileni çağır, eşin ve ailesiyle bu konuyu konuşun..
düzelir düzelir diye bekleme,zaman kaybı

sadece içince mi sapıtıyor böylee

sadece içince böle içmeyince evde dışarda mükemmel canım bişey çeksin çıkar alır gelir yorgunsam yemeği yapar ütü yapar.. ama gece arkadaşları çağırınca gitme desemde gidio.. 1-2 tane biraya içkimi denir dio.. kafa dağıtıp gelcem sıkıldım evde dio.. 6 aylık evliyken bukadar sıkıldım dersee.. he bide sormak istediğim şey peki 1 yıl evli olmadan mahkeme anlaşmalıda olsa boşamıyomuş bunu duydum doğrumu sizce? ozaman napıcam? abiside dio 1 yıl zor dönem evliliğe alışmadı hala sabret dio napıcam düzelcekmi hiç sanmıorum

belli çok seviyor güzelim bence eşin senin karşında ezildiğini hissetmiş ve kendince kabadayılık yaparak ezilmem ben demek istiyor ama bence herkes kendi yoluna gitmeli ileride çocuk istediğinde bu adama nasıl güveneceksin de yapacaksın ayrıca eşin bence seni sevmiyor seven insan karşısındaki insanla kendini yarıştırmaz...

sen evliliğe alışamasaydın sana sabır gösterilirmiydi?

benim bile sinirlerim bozuldu anlattıklarına arkadaşım ne bekliosun hemen hiç beklemeden boşan bence..düzelecek bi tarafı yok dayağı bıraksa içkiyi bırakamaz..ne o öle hem suclu hem güçlü edaları..ailene daha büyük hatalarla dönmektense şimdi dön cnm ..yol yakınken..

cnm çor çoca karışmadan başını krtar

6 aylık evliyken dayak atan bir koca,alkol bağımlısı,hakaret,şiddet vs vs.....

Sabret düzelir diyemiyorum evli ve çocuklu bir kadın olarak yorum yapmama rağmen..........

bende 7 aylık evlııym her zaman tartısma olur ve gecer asla seven insan bu kadarını yapmaz benım babam bir tokat bıle yersen eğer babanın evine gelıyorsun demişti . Dövmek ne ya içince dövuyor ayılınca sevıyor seven insan içmez arkadasım daa cok yenısınz ya .durumuna cok uzuldum gercekten

Br süreliğine işi bıraksan.
Düzelir mi acaba*?
Zoruna mı gidiyor acaba senin memur olarak çalışman*?

çok seviorum belki düzelir die sabrediorum belkide elalemden çekiniorum ailemden korkuyorum... ne bileyim çok kararsızım artık akşam olunca eve gelmesin biyerde sızsın ayılınca gelsin die dua ediorum daha 6 aylık evliyiz evimizde basmadığımız yerler var daha ya içim acıyo.. ne hayallerle evlendim ben dün annesindeydik ailesinede saygım sonsuz yemeğini temizliğini dahi yapıorum memurum die hava atıo dio ya bana gene laf sölemesin die.. ama anlayan nerde anlamıyacak haklısınız en kısa zamanda boşancam ben

Düzelir mi acaba*?

hayır sakın işi bırakma sakın ayrılırsan ayakda durabılcgın bır ısın var kendını degmeyen bır ınsan ıcın alttan alma

Eğer içkili değilken ilişkinizde sorun yoksa, eğer içkili değilken iyi bir eş ve iyi bir insansa, içkili değilken şiddet eğilimi yoksa tedavi için bir şans verebilirsiniz bence. Eğer seviyorsanız ve sürdürmek istiyorsanız tabi. Alkol bağımlılığı bir hastalıktır, tedavi edilebilir bir hastalıktır. Ama diğer fiziksel hastalıklardan farklı olarak hastanın tedaviyi gerçekten istemesi ve hasta olduğunu kabul etmesi zordur.
Sizin bu yolu denemek istiyorsanız yapacağınız şey; içkili olmadığı birgün karşınıza alıp sevgiyle ve sakince içki problemi olduğunu, hergün içilen 1-2 biranın da bağımlılık olduğunu, içkili değilken harika bir insan olmaısna rağmen içkiliyken onun kontrolden çıktığını anlatmanız ve tedavi olmak isteyip istemediğini sormak olmalı. Bu durumu aile meclisinde de dile getirin, eşinizin ailesine eşinizin tedavi olması gerektiğini söyleyin.

Eğer tedavi olmaya niyeti varsa destek olun, pek çok bağımlı aile desteği sayesinde ve tıbbın olanakları ile bu illetten kurtulabiliyor. Ama kendisi tedavi istemezse derhal uzaklaşın ve boşanın. Bu aşamada sizi gerçekten kaybetmek belki onu tedavi olmaya ikna edecektir. Öyle olursa onu o zaman düşünürsünüz.

Mahkeme konusuna gleince kanunen 1 yılda önce anlaşmalı boşanılmaz diye bir kural yok ama; boşanmaların artması, aile birliğinin korunması, evliliğe alışma sürecinin dikkate alınması gibi nedenlerle mahkemeler 1 yıldan daha kısa evliliklerde anlaşmalı boşanmaya karar vermiyorlar. Amaçekişmeli boşanma her zaman için mümkün. Yani bir tarafın isteyip de haklı nedenle boşanma davası açması halinde evlilik 1 gün bile sürmüş olsa boşanmaya karar verilir. Bu durumda boşanma davasını açanın boşanma nedenini ispatlaması gerekir. Yani siz alkolizmi ispatlayabilirseniz süreye bakılmaksınız boşanmanıza hükmolunur.

Düzelir mi acaba*?

evet canım zoruna gidiyo birde onun memleketinde çalışıorum etrafımdaki insanlar hep arkadaşı çünkü küçük yerr.. acaip zoruna gidio bazen ağlarken dahi yakalıorum... ama bu çözüm deil bugün işe gitmesi gerekirken gitmedi.. ne geçti eline ne oldu her kavgada işe gitmeyelim anamızda yatalım bölemi olcak erkeğim herşeyi bilirim havasında ama iş çalışmaya geldimi işinede gelmio yada ben maddi sıkıntıdan çok üstüne gittim bilmiyorum düğün borcumuz var malum daha mobilya borçları duruo

çok teşekkür ederim gerçekten bilgileriniz için.. eşimle akşam yemeğinde sakince konuşuorum anlatıorum.. söz ver diorum söz veremem dio 1-2 bira içki değil bu yaşam tarzım alış dio.. yeni evli insan evde bırakılıp meyhaneye gidilirmi diorum bak sende bana hakver diorum belki günlerce konuştum ama dediğim gibi anlamıyor ve gece yine aynı yine aynı (((

Sizin işiniz ve kendi işi ile daha doğrusu sosyal statülerinizle ilgili aşamadığı takıntıları var. Zaten bağımlılığa meyilli bir insan olduğu için de çözümü içkide arıyor. İyi bir bağımlılık ve psikolojik tedavi ile çözülebilir yukarıda yazdığım gibi ama bunu nasıl ona kabul ettirip nasıl ikna edersiniz bilemyorum. Etrafınızdaki insanları böyle önemsiyorsa çok zor bu tür bir yaklaşıma da olumlu bakması.

zoruna gidiyorsa evlenmeseymiş..düşünememiş mi daha önce senin memur olduğunu,çalıştığını..
çalışmayan bir insanla evlenip, kendine mecbur bırakıp, ezmek isteği var eşinde..
maço tavırları bunu gösteriyor.
sana kızıp işe gitmemesi anlamsız bir saçmalık,ayrıca sorumsuz gibi geldi..

Msjın içimi acttı canım.
Allah yardımcın olsun.
Hakkında hayırlısı olsun.

Biraz ayrı kalsanız.
Ailenin yanına dönsen.Onlara durumu izah etsen.
Geri döndüğünde belki farklı olur.

Bir şans vermiş olursun...

Kesinlikle işini bırakma canım..Kimse boşanmak için evlenmez..Ama bazan boşanmak evli kalmaktan daha hayırlıdır... Hem memur olman ona neden bu kadar batıyor anlam veremedim...Fazlasıyla kompleksli sanırım........

düğün borcu mobilya borcu adam çalışmıo seni dövüo aşalıo anasının evnde yatıo ve seni sevdiğinden eminsin? çok ilginç böyle sevgi olmaz olsun diyeceğim özür dileyerek.seni koruyup kollaması lazım sen memleketinden ailenden uzaksın.bende öyle uzağım seni anlıyorum.ayrıca elbette işsiz kalabilir bir insan ha deyincede bulunmayabiliyor ama bu içmesine neden değil ayrıca arkadaşlarına koşuyor evli olduğu gerçeğini kabullendiğini düşünmüyorum.allah kimsenin başına vermesin inşallah sende kurtuluşun neyse tez zamqanda herşey yoluna girsin dileğim.ama daha 6 aylık evlisiniz en ufak pürüzde daha cicim zamanı böyleyse öyle problemler varki hayatta başınıza gelse ne yapacak merak içindeyim.ayrıca sen bişey deme die memurluğuna takmış adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…