6 aylık evliyim :( sanırım boşanıcam.. yardım edin akıl verin neolur..

arkadas bak sen kendine deger vermezsen inan hickimse deger vermez..once benim de..ve mantigin ne diyorsa bunu yap..yoksa asla mutlu olamazsin.kimseden medet umma.once kendini sev..gerisi gelir.

haklısın canım bu yasadıkların yıpratmış seni ben boşanma da diyemem sana ki haddim değil ama dediğim gibi tedavi ye ikna etmeyi dene inşallah düzelir ben biten evlilikleri duyunca çok üzülüyorum ama belli ki tam bağımlı kocan bi çözüm bulunur sa ikiniz için daha iyi olur

bir öğren bakalım yakınlarından evlendiğinizden bu yanamı içiyor yoksa daha önceleride varmıymış alkol alışkanlığı bunu şu açıdan soruyorum..... eğer daha öncelerden beri alkol alışkanlığı varsa bence hiç bekleme çek git babanın evine çünkü düzelmez böyleleri alkolu bir yaşam tarzı haline getiriryor yok ben böyle idare ederim diyorsan sen çok çekersin ...... yok kısa bir zamandır içiyorsa bir şeye bunaldığından içiyorda olabilir kendi güvenliğin açısından eşin alkollüyken pek fazla tartışmaya girme alkolllüyken ne derse he de geçiştir gitsin tersini yapıp alkollü adamla tartışmaya girersen şiddet küfür aklına ne gelirse yapar bu akşam ne yapacağım demişsin bence hiç uyma seni kışkırtmaya bile kalksa tepki verme küfür bile etse sesini çıkarma alkolün etkisiyle sızar kalır bir köşede senin güvenliğin için söylüyorum RABBİM yardımcın olsun

Allah yardımcınız olsun da nekadarlık beraberdinizde direttiniz ve evlendiniz. hanı içki alışkanlıgı oldugunu bilmiyodunuz evlenmeden once ??

içmeden normalse şans verilmeli diye birşey yok.öyle birşey yok. e adam her akşam içiyor içtiğinde aklı başındayken verdiği sözleri hatırlamıyor.hoş söz falanda vermiyor adam.ben aynı görüşte değilim.içki bambaşka bişey bambaşka bir dünya.işmeden normal içince sapıtıyor olayına karşıyım adam hergün içince o kızcağız hergün bunu yaşamiicakmı.gündüz odaklımı yaşayacak.kökten çözüm bulunmalı ya tedavi olmalı adam yada bitirilmeli bana göre çünkü iradesiz bir adamdan daha beter bişi yok.her insan içer içmez o ayrı ama bağımlılık olayı ayrı.2 bira kulağa çok az gelsede bunun alkol düzeyi yüksek votkalıları falan var.ben yakınımda görüyorum değişmyor malesef.karısının arkadaş ve kardeşlerinden bile para alıyor.doğacak çocuklarının yaşayacaklarından sen sorumlusun.çok çok iyi düşün bir ömür geçermi böyle ne kadar katlanabilirim diye tarafsız olarak düşün.düzelir diye bakma olaya düzelmeyi sen değil o istemeli.adam düzelmek yerine sen alış diyor!!!!!

Of off...Böyle hayat çekilmez.
Daha yeni evlisin,çocuğun olmadan kaç kurtul bence...

Zararın neresinden dönsen kardır.
6 aylık evliyim diyorsun.6 yıllık evli olsan bu kez 6 yılına yanacaktın.

Gençken,çocuk yokken ayrılmak inan daha kolay.
Yıllarca çekip ömrünü çürüten tanıdıklarım var.
İnan değmiyor...

kızlar forumda bi konu var ya, çalışan kadınla çalışmayan aynı mı diye..

verilebilecek en büyük örnek ..

kadın memur, çalışıyo ama kocasının yaptığına bak..hele ki 30 yaşına gelmiş adam..

canım sen canının sokakta mı buldun..20 günlük evliyken eşin sana el kaldırmış..daha neler ve sen ailene gık dememişsin..

alkol hastalık tamam, ama şöyle bi durum var..

siz, kayınvalidene gittiğinizde eşin içkili değil ve kendini bile bile sana memursun diye havalandığını söylüyor.bu ne o zaman.

bu adam seni çekemiyo. ve muhtemelen kadını ezen bi düşünce sistemi var.

evlilik, yeni bir hayat kolay değil, hele ki böyle bi eşle..düzelir diye beklersen çook beeklersin..

ben senin yerinde olsam, çocuğum yokken boşarım o adamı. ne b.k yiyosa yesin. daha gençsin, işin var.herkesin ilk evliliğinde mutluluğu bulacak diye bi kaide yok.

hepinizden allah razı olsun yardımcı oldunuz bana.. içki alışkanlığını sevgiliyken bilmiodum gece sabahlara kadarda konuştuğumuz oluodu telde.. hiç ama hiç anlamadım ama her defasında tartışmada ben hep böleydim dior.. bazıları sürekli namaz kılar içmez bazıları kumar oynar bende böyleyim dio.. tedavi olmak kelimesine deliriyo ben alkolik değilim die bağırıyo.. içkili geldiğinde diorum bazen kendi kendime ebru yarın iş var uyuman lazım delirme şu deliyi başına diorum sabır çekiorum sesimi çıkarmıorum ozaman bişey yok sarılıo öpüo seni çok özledim hayatımsın herşeyimsin felan surat astımmı veya neden bugün de içtin bigün bari içme dediğimde dayağa kadar gidio yada kendine veya eşyalara zarar verio.. akşam konuşmaya çalışıcam anlarmı bilmem kaç kez denedim ama yine denicem.. keşke bilseydim ama insanı karpuz seçer gibi seçemiosun içini göremiosun işte maalesef napayım ben kafam karıştı

bu adam düzelmez
bu şekilde evlilikde yürümez
senin adına çok üzüldüm ama zararın neresinden dönsen kardır

Canım, eğer ayrıldığında bu adamın seni rahatsız etmeyeceğinden ve bela olmayacağından eminsen saniye bile düşünme ayrıl hayatını kurtar, ama diğer türlü ise - ki şuan ben yaşıyorum - inan bir fikrim yok ben resmen şuan tehdit altında ayrılma fikriyle boğuşuyorum

kesinlikle eşinden emin olmadan cocuk yapma...
seviyorsan, ayrılmak istemiyorsan şartlarını sun, uyarsa ne ala, uymazsa byeee byeee dersin.en azından boşanırken keşkelerin olmaz..
önce onun değişebilecegine göre yani ( iyi niyetli) düşün, zaten bakarsın aynı tas aynı hamam,soğursun zaten.sevgi mevgide kalmaz.
içki içmeyecek..
arkadaşlarına takılmayacak....
saygısızlık yapmayacak... (küfür vs)
kendine bir iş bulacak...
evde nesneye , bibloya dahide olsa şiddet gösterisinde bulunmayacak

akşamda aynı şeyleri yapmasın sana. bir arkadaşın yaptığı gibi kamera koysanda sonra izletsen, belki ikna olur. neden içiyormuş, sebep söylüyor mu?

benim annemle babam çok iyi anlaşırdı.babamın alkol sorunu yoktu.o sadece sevgisini gösteremeyen otoriter olmayı seçmiş bir bireydi.çok aşıktı anneme ancak bunun nedeni babamın çok iyi olması değil annem susan kadındı.istekleri yoktu.en ufak yumurtayı bile babamın sevdiği gibi yerdi.nemi oldu babam öldü annem kocaman bir boşluğa düşltü onun yokluğunda yaşadığı travmanın farkına vardı.iyi anlaşmalarının tek nedeni annem susandı çalışandı anneydi eşti.şuan asosyal bir kadın bana göre hala çalışıyor.başka birşey bilmiyorki.

bu örneği neden verdim ne olmak istediğine karar ver diye verdim.mutlu olmak istediğin gibi yaşamak hayatına kendin yön vermek senin hakkın.birilerine katlanmak zorunda değilsin heleki o birinin tasvip etmediğin alışkanlıklarına hiç tahammül etmek zorunda değilsin.kafan karışmasın sen önce ne istediğini düşün gelecekte nasıl bir evliliğin olmasını istediğini düşün ve evliliğini eşini gözden geçir.isteklerine karşılık verebilecekmi.boşan diyemem ama çek de3mekte gelmiyor içimden.çünkü yıllar geçecek ve sen istemediğin bir hayatı yaşamış olacaksın.

beni seviyor dıye kendınızı avutuyorsunuz resmen farkında mısınız?

kusura bakmayın da bu adam sizi hiç sevmıyor

dayak,içki,hakaret,alkol,geç gelmeler,aşağılık kompleksi
bu mu sevgi? bu mu 6 aylık evliyken olunması gereken koca?

ben olsam pılımı pırtımı toplar gıderım anamın babamın evıne ama insancıklarda sizi kabul etmese yerıdır.bu adamın ne mal oldugunu gormusler ve siz diretmişsiniz.
bence sız en ıyısı memurmussunuz da kendınıze ayrı bır ev tutun....

beni sevdiğine eminim mi? dedin sen sevgili arkadaşım sen bu adamın seni sevdiğini düşünecek kadar acizmisin yoksa cahilmisin 6 aylık evlisin sana şiddet uygulayan sana hakaret eden erkek müsfettesi adam demem çünkü ben böylelerine hemen ayrıl kendine değer ver biraz ya

Son düzenleme:

mesaj tekrarı olmuş

Son düzenleme:
cnm 6 ay bile iyi dayanmışisın sen nişanlılık süresinde falan bilmiyomıuydun içki içtiğini k. bakma önceki yorumları okuyamadan yazdım ... herseyin bi usulu adabı var arada içki içersin keyif yaparsın ki karı-koca olraka arada bzde yapıyorz ama afedersin başka tarafıyla içiyosa adam ha orda dur işte ... artı buadam içince karısını dövüyo... peki içki içmedği zamnlarda davranışları nasıl içki içmediği bi gün oturup konuş içki içmeyeceğine dair söz al gerekirse yemin ettir muhtemelen işe yaramaz ama evliliğni sonlandırmakdan önce her yöntemi dene derim yazık günah ne hayallerle evlendn kmbilir... baktın olmuyo ayrıl gtsn arkadasım kurtul böyle evlilik yuva olmaz bak mesleğinde varmış harab etme kendini içkisi olan karısını döven evine bakmayan adamdan!! hayr gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…