çok teşekkür ederim gerçekten bilgileriniz için.. eşimle akşam yemeğinde sakince konuşuorum anlatıorum.. söz ver diorum söz veremem dio 1-2 bira içki değil bu yaşam tarzım alış dio.. yeni evli insan evde bırakılıp meyhaneye gidilirmi diorum bak sende bana hakver diorum belki günlerce konuştum ama dediğim gibi anlamıyor ve gece yine aynı yine aynı(((
Tekrar dönebilir işine...
canım hemen boşanma konularına girme bence bi çözüm bulamazsan boşanacam dersin adam normalde iyi bi insan belli ki içince sapıtıyor yuva kurmak zordur ben zaten bu insanların boşanma merakını anlamış değilim ha belki hatalar olabilir ama bu ne yani bugün evlen yarın boşan çocuk oyuncağı değil
içinde bulunduğun durumda kolay değil haklısın ama boşanmadan önce biraz çaba göster ailesiyle falan konus belki sana yardım ederler
merhaba arkadaşlar ben 6 aylık evliyim.. eşimle severek evlendik ama.. sonra öğrendimki içki alışkanlığı var.. beni 2 kez dövdü.. affettim.. buarada ben memurum o özel şirkette çalışıodu sonra sorun yaşadı 1 aydır evde.. bu hep sorun yapar die yanında paranın P sini sölemem .. meclis içinde hep överim yüceltirim eşimi amaa.. her akşam çıkıo dışarı gece 12-1 den aşağı gelmiyo eve zar zor sallana sallana gelio.. sonra bana ağzına ne geliyosa sölüo.. sen memursunda nolmuş insan olamamışsın şerefsiz adi neler neler.. dün akşam bizim ev sobalı sobayı kaldırdıme vi temizledim geldi yine sallana sallana en önemliside bugün işe tekrar başlıcak.. bende surat astım.. neden surat asıyomuşum.. ağzına ne laf geliosa söledi.. senin hergece meymenetsiz suratını görmek zorundayım dio.. bende dedim senle evlendiğime köpekler gibi pişmanım dedim.. benim başımı yaktın dedim.. nerdeyse 1 saat tartıştık.. odanın kapısını parça parça etti kırdı .. dedim sus artık sakin ol sakinleştirmeye çalıştım.. ama ceketini aldı çıktıgecede annesinde kalmış sabah işe gelirken kayınbabamla karşılaştım.. onlarda sanki tınnn bu gelin yeni evli yalnız evde ne halde demek yok.. kavgamı ettiniz dedi evet dedim nerde o.. evde yatıo dedi.. ii dedim yatsın.. işede gitmemiş ne yapmaya çalışıo.. memurluğum bahane bence.. işede gitmemiş amacı ne.. dayanamıcam ne yapayım.. ayrılmak istiyorum ama daha 6 aylık evliyiz yaa... annem ve babamda uzakta benden .. ve ailem istemiodu ben memurum kendin gibi bir memurla evlen dediler direttim.. 6 ayda böle olup geri gitmek ne zordur.. bütün gece hiç uyumadım tek başıma.. hemde ne deliii gece gelir bana bişey yapar die öldüm korkudan uyuyamadım sizce akşam eve gelirse neyapayım..? beni sevdiğine eminim ama sadece sevgi yetmio akşam olunca beni unutuo arkadaşlarına koşuoo
canım benim öncelikle Allah kolaylık versin çok zor bir durum hayat arkadaşı diye seçtiğin canım dediğin insanın bilmediğin ve görmediğin bir özelliğini evlilikten sonra öğrenmen kötü olmuş ve sana el kaldırması hiçte hoş birşey değil. Sevgisinden emin olabilirsin ama sen kendine böyle bir hayatı yakıştırabiliyo musun mesleğinde elinde çalışıp parada kazanabiliyosun hep içip sana kötü sözler sarfedip şiddetmi kullanacak nereye kadar giderki böyle, evlilikte saygı çok önemli evin temelini oluşturuyor adeta. eşin diyorum Allah hidayet versin kendinde olduğu bir gün al karşına konuş böyle devam ederse ayrılmayı düşündüğünü söyle uyar onu bu konuda ne kadar ciddi olduğunu anlasın. Eğer yine devam ederse ailene aç konuyu her ne kadar karşı gelmiş olsalarda evlenmene sen onların evladısın inan bi anne babaya bir aileye sahipsen çok şanslısın herkes atarda belki anne baba evladını asla atmaz kıyamaz sakın dinlemedim onları da evlendim konuyu açınca biz sana söylemiştik dicekler destek olmayacaklar diye düşünme ailenle bu konuyu konuşmaktan vazgeçme emin ol seni yalnız bırakmazlar söylemezsen ve kendini ezdirirsen sana şiddet kullanmasına göz yumar her lafına boyun büküp üzülürsen asıl yalnızlık o zaman başlar senin için. hakkında hayırlısı bebeğinde yok hiçbir şey için geç değil konuş uyar Allah yardımcın olsun canım. Benimde bir arkadaşım anaokulu sorumlusuydu bayan arkadaşım üniversitede doç. diyebileceğim kadar mesleği yüksek biriyle evlendi ama sonrasında düşün adam şizofren çıktı tedavi bile görmüş ama arkadaşıma söylememişler bilmediğim daha çok şey var belki ama bildiklerim bunlar, uzun süre önce ayrıldı ve şimdi mutlu. İnşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canım.
canım çok zor durumdasın. umarım kurtulursun.bence yapman gereken hemen eşinin ailesinin yanına gidip onlara bize yazdıklarını aynen anlatmak.ve onlara de ki bana yardım etmeyecekseniz boşanmayı bile düşünüyorum. yardım edin içkiyi bıraktıralım,tedaviye götürelim.yoksa ben de hastalanıcam de....yalnız konuşmayı denemişsin olmamış işte...
peki eşinin evde de içtiği oluyor mu, tavırları nasıl oluyor şayet evde içiyorsa?
belki arkadaşları falan gaza getiriyorlarsa dışarıda?
beni dövdüğünde sölemiştim ailesine babasına kızmıştı çok ona eve geldiler sölemedik laf bırakmadılar.. birkez daha elin kalkarsa bu kıza ben alırım yanıma seni değil demişti babası bilmiorum neoldu şimdi babası hiç tınlamadı bu sefer..
çok haklısın özellikle beni dövdüğünde aileme söylememekte hata ettim ertesi gün gülüm canım herşeyim özür dilerim.. ama gece yine aynı yine aynı.. bıktım bu ay geciktim hamile kalırım die korktum ama değilim iykide korundum.. en iyisi bencede öle.. 26 yaşındayım eşimde 29 yaşında olgun olması gerekirken ben memurum die kendini beğeniyosun dio sürekli fakirleride gör dio bana.. benim babam bakkal annem ev hanımı zar zor okumuş memur olmuşum.. çokmu zenginim sanki.. birkez olsun onu kırcam die aklım gider.. hee bide ondan çok korkuyorum ailemin yanına dahi o izin vermezse gidemiorum komşuya dahi.. para yok içki var birde erkeğim evin reisiyim havaları((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?