- 21 Nisan 2016
- 3.746
- 7.100
- 158
- 28
- Konu Sahibi Kirginmelek
-
Daha doğrusu anlaşmalı boşanmak mümkün değil. Onun dışında evlilik birliği çekilmez hale geldiyse ki şuan içinde bulundugunuz durum bu, çekişmeli olarak bosanabilirsinizMaalesef 1 yıl dolmadan anlaşmalı dahi olsa boşanılmıyor. Türk Medeni Kanunu madde 166
Fırsatın varken mutlaka ayrıl emin ol hiç pişman olmazsın huylu huyundan vazgeçmezBişey yapmaz benm için deil kendi için yapmaz. Yarın ev bakıp eşyamı alıp çıkmayı düşünüyorm. İki yıl görüştük evet o xman da vardı öfke kontrol problemi. Ancak evlenince söz hakkım da kalmadı evde her işi yapıyorum ancak maddi olarak da katkı bekliyor bir kaşık kaldırmıyor yardımcı almama izin vermiyor bi yere gezmeye götürmüyor yani son iki aydır durum bu
Öncelikle rabbim tez vakitte kurtarsin seni insaAllah. Aileni ara ve durumdan haberdar olsunlar ki tahminim haberleri vardir herhalde. Ailen arkanda olursa emin ol ki her seyi daha kolay atlatirsin ve her sey daha kolay olur. Hakkinda hayirlisi olur insaAllah6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?
Hayır ikimiz aynı düşünüyoruz o arkadaşlaBen anlamadım şimdi siz o arkadasın ev bulmak zor bekle aileni demesine mi kızdınız
PekiV
Daha önce iki kez yaptm onu o evde benm eşyalarımla keyif sürerken ben rezil oldum orda burda. Ailem geneli bildiği için vereceğim her kararda arkamda. Ev iyi kötü demeyip hemen çıkıcam artık
6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?
6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?
Bi kaç kıyafetimi alıp öğretmenevine geldimHayır ikimiz aynı düşünüyoruz o arkadaşla
Hakkınızda hayırlısı olsun. Esiniz ne tepki verdi ailenize haber verdiniz miBi kaç kıyafetimi alıp öğretmenevine geldim
Gidersen gelemezsin dio ev aramaya çıkıcam diyorum yok gidersen gelme. Ben de gelmem tamam dedim çıktım . Mesaj atmş gel aptal aptal davranma dieHakkınızda hayırlısı olsun. Esiniz ne tepki verdi ailenize haber verdiniz mi
Bence bosanmayacaksiniz. Siz biraz aklı başına gelsin istiyorsunuzGidersen gelemezsin dio ev aramaya çıkıcam diyorum yok gidersen gelme. Ben de gelmem tamam dedim çıktım . Mesaj atmş gel aptal aptal davranma die
Yani boşanmak için ev aramaya çıkacaktm geri gelemezsin dediği için kıyafetimi de alıp çıktım akşam da dönmüycem. Ev bakıcam dava açıcam. Şimdi neden boşanmıycaksın diyorsunuzBence bosanmayacaksiniz. Siz biraz aklı başına gelsin istiyorsunuz
Ama esiniz çift karakterli sanırım Allah kolaylık versin.
Canım öncelikle geçmiş olsun. Kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim? Aileleriz uzakta mı ikinizin de?6 aylık evlilikte darp küfür hakaret herşey oldu hep bi şekilde düzelttik ancak iyiyken bile pat diye bişeyden sorun çıkıyor. Artık dayanamaz oldum. Bugün durduk yere patladı yine ve kafama bi tane vurdu. Artık tolere etmiıycem kendime saygımı bırakmadı. Ailem başka şehirde hemen ev bulup eşyamı alıp çıkmalı mıyım dava açıp mı çıkmalıyım. Şunu biliyorm o asla evden gitmez hani o süreci evde geçireyim desem. Şu an ne yapmalıyım?
Evet farklı şehirlerdeyiz . 29 yasındayımCanım öncelikle geçmiş olsun. Kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim? Aileleriz uzakta mı ikinizin de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?