6 aylık evliyim yanlış mı yapıyorum sizce

neden bu kadar tepki vermişler anlamadım, eşim evde yokken ister anneme giderim, ister komşuma, istersem çeker yorganı uyurum, bunun eşime ya da evliliğime ne zararı olabilir ki, adam işte zaten o_O

Henüz çok yeni evli.
Alışamaz evinede evliliğede.
Tabiki ailesi ile vakit geçirmesi çok güzel.

Bikere bence eşin sana tepki göstermekte çok haklı bence işten çıkıp eve gelip kendine yemek hazırlayabilirsin evini toplayabilsin o vakitlerde mesela yani arada bi aileni tabiki ziyarete git dksat hep olmaz. Bir kere erkek temiz ev ister evde yemek ister tabiki bizde hizmetci değiliz ama bence bir kadın bunları yapmalı. Sonra ailen kurtaramaz senin evliliğini benden söylemesi

Kizlar sehir disindaydim toplanti icin simdi evime geldim esime daha 2 saatlik yol var dedim çalıştığı yere gidip sürpriz yapacam 2 gun boyunca beni cok ozledigini yazdi söyledi hep :KK200:

Kizlar sehir disindaydim toplanti icin simdi evime geldim esime daha 2 saatlik yol var dedim çalıştığı yere gidip sürpriz yapacam 2 gun boyunca beni cok ozledigini yazdi söyledi hep :KK200:
ohh ne guzel rabbim bozmasin insallah kucuk suprizler her zaman guzeldir :-*

Cok sagolasin canim simdi temiz camasirlari yerlestirecem evi toplayacam yarin esim evde birlikte zaman geciricez insallah

ben evli olmama rağmen hergün iş çıkış babamlara gidip (eşim vardiyalı çalışıyorgenelde diye) yemek yiyip çay içip gece 10-11 gibi filan evime gidiyorum sabahta 1 saat erken çıkıp yine annemlere geliyorum babamla kahvaltı yapıp işe gidiyorum annem uyuyor oluyor çünki ama bilmiyorum hatalı mı daranıyorum hal böyle olunca evimi temizleyemiyorum toplayamıyorum bi kaç kere eşimle de tartıştık bu konuda gerçi eşimde ev işlerinde hiç yardımcı değil kendisi ayakta çalışıyourm sen oturarak çalışıyorsun deyip yardım etmez fazla.

Bu arada benim annem her sene sürekli bi şeylerden psikolojisi bozulur 2 sene önce başka ev alacam diye gitmiş bi emlakçıya 7bin kapora vermiş ben konut kredisi çekecektim nişanlanmamıştım daha şimdi evliyim kredi çıkmadı bana evde miras malıymış sanırım sıkıntılar vardı emlakçı satış yapmadan 2 bini komisyon alıp 5 bini ev sahibinin hesabına geçmiş şimdi o para gitti emlakçıda uzaktan akraba yani hiçbirimizin haberi yoktu bu kadar para verdiğinden.

Sonra kızkardeşime taktı halen öyle kızkardeşimde bankacı bilen bilir banka da çalışmak çok streslidir arkadaşlarıyla filan çıkar diye işte biz oturmuyorsun yalnızım hep filan diye kardeşimde maddi olarak destek olur bende elimden geleni yaparım 2 kardeşimizde üniversitedeler biri istanbul biri ankarada bu senede kendi gitti komşuya gece 12ye kadar nar ekşisi yapacam diye o karanlıkta merdivenden düşmüş el bileğini kırdı bende izne çıkmıştım kpss çalışıyordum öyle olunca dersi filan bıraktım annemin yanına geldim sonra amcam öldü cenazeye gittiler şehir dışına dönünce yine taziyeye gelenler oldu filan yine hep annemlere geldik gelenlere hizmet için filan.

Annem geçen sene nişanlıyım ben kardeşim babam sabah çıkıp akşam geliyoruz ki sabahtan beri yatıyor evde yemek yok ev dağınık annem dağınıktırda tv izliyor babamla kardeşim tepki gösterdiler kaç kere ben işten gelince hemen yemek yapıyordum yiyorduk bi kaç ay hastayım filan dedi böyle davrandı ama sonra bi akşam gene fiziki olarak hiçbir hastalığı yokken yine o şekilde bulunca kardeşimle babam tepki verince savunuyordum ama haklılarmış bu kadar da olmaz artık anne diye bende tepki vermiştim.

Yani bu senede eli kırıldı diye yarım adam oldum şöyle böyle diyor babama kıyamıyorum çok iyidir çok düşüncelidir annemi zamanında babaanneme ve diğer akrabalarına ezdirmiş babam işte annemde sanki o yılların acısını bu şekilde davranıp çıkarıyor sanki.Nişanlıyken haftasonlarımı fiks annemle geçirirdim dışarı çıkarıp yemek yer kahvaltı filan ederdik anneme dayanamıyorum hep yardım etmek yanında olmak onla zaman geçirmek istiyorum ama sanki evlenmemişim gibi de hissediyorum bi yandan mutfakla ilgili konu açmıştım hatta mutfağımla yeni ilgilenmişi meğer darmış küçükmüş benim evim diyorum yeni farketmişim uzun oldu biraz ama bana tavsiyeleriniz nelerdir annemi babamı ailemi çok seviyorum iyi olmalarını istiyorum..
Evlenmemişsiniz de sevişmek için arada sevgilinizin evine gidiyormuşsunuz gibi... Bu kadar aile bağımlısı olunmaz. Bırakın kendi problemlerini kendileri halletsinler. Bu sayısız sorun için de gerekiyorsa burada başlığı da kendileri açsınlar.

Evlenmemişsiniz de sevişmek için arada sevgilinizin evine gidiyormuşsunuz gibi... Bu kadar aile bağımlısı olunmaz. Bırakın kendi problemlerini kendileri halletsinler. Bu sayısız sorun için de gerekiyorsa burada başlığı da kendileri açsınlar.

Size öyle gelmiş hanımefendi evlenmeden öncede sevişmek için arada yanına gideceğim bir sevgilim yoktu.Bu tarz arada sevişilecek sevgililer yapmak pek bana göre değildi herhalde çok aşinasınız bu tarz ilişkilere benim durumumu da ilişkilendirdiğinize göre :KK75: Başta bu cümlenizi hiç beğenmedim daha düzgün bir uslüple yazsaydınız keşke..

Kaldı ki konunun bi çok kısmını okumadığınız da belli lütfen yorum yapmak içi yorum yapmayın..Ayrıca herkes kk ya üye olup sorunlarına çözüm arayacak diye bi kaide yok! Madem onların konu açması gerektiğini düşündünüz bekleseydiniz de onlar konu açtığında yorum yapsaydınız :cool:

Size öyle gelmiş hanımefendi evlenmeden öncede sevişmek için arada yanına gideceğim bir sevgilim yoktu.Bu tarz arada sevişilecek sevgililer yapmak pek bana göre değildi herhalde çok aşinasınız bu tarz ilişkilere benim durumumu da ilişkilendirdiğinize göre :KK75: Başta bu cümlenizi hiç beğenmedim daha düzgün bir uslüple yazsaydınız keşke..

Kaldı ki konunun bi çok kısmını okumadığınız da belli lütfen yorum yapmak içi yorum yapmayın..Ayrıca herkes kk ya üye olup sorunlarına çözüm arayacak diye bi kaide yok! Madem onların konu açması gerektiğini düşündünüz bekleseydiniz de onlar konu açtığında yorum yapsaydınız :cool:
Kusura bakmayın dediğimi hakaret olarak algılamışsınız ondan sert çıkmışsınız. Ben olsam hakaret olarak düşünmezdim, benim için normal bir şey insanın sevgilisinin evine falan gitmesi. Size hakaret etmek istemedim.

Sanırım daha evliliğe adapte olamadınız.
Ailenize gitmeyi biraz azaltıp evinizde vakit geçirin.
Eşiniz haklı.
Sabah da akşam da vaktiniz var ki hergün ailenize uğruyorsunuz.
Onun yerine evinizi temizleyip toplayabilirsiniz.
Biraz eşinize ve kendinize vakit ayırın.

Kusura bakmayın dediğimi hakaret olarak algılamışsınız ondan sert çıkmışsınız. Ben olsam hakaret olarak düşünmezdim, benim için normal bir şey insanın sevgilisinin evine falan gitmesi. Size hakaret etmek istemedim.

hayır tabikide benim içinde normal ama sizin cümleniz öyle bi şekilde yazılmış ki,sanki ara sıra sevişmek için olan bi sevgilim varmış gibi algıladım hoşuma gitmedi o yüzden sert yazdım biraz En Büyük TÜRKİYE

Sanırım daha evliliğe adapte olamadınız.
Ailenize gitmeyi biraz azaltıp evinizde vakit geçirin.
Eşiniz haklı.
Sabah da akşam da vaktiniz var ki hergün ailenize uğruyorsunuz.
Onun yerine evinizi temizleyip toplayabilirsiniz.
Biraz eşinize ve kendinize vakit ayırın.

aynen azaltmaya başlıyorum artık daha az gideceğim :KK54:

Cok sagolasin canim simdi temiz camasirlari yerlestirecem evi toplayacam yarin esim evde birlikte zaman geciricez insallah

Allah bozmasın. Heyecanınızı hissettim, bende heyecanlandım :)
Hep böyle olun inşallah. Tamam erkek yardımcı olsun size ama alıştırmayın kendinizi siz yinede.

kalp kalp kalp :)

Allah bozmasın. Heyecanınızı hissettim, bende heyecanlandım :)
Hep böyle olun inşallah. Tamam erkek yardımcı olsun size ama alıştırmayın kendinizi siz yinede.

kalp kalp kalp :)

Amin hepimizinkini bozmasın bizi yuvamızda mutlu etsin pişmanlık vermesin :KK68::KK68::KK200::KK200:

15
naptın pekiii süpriz nasıl gectii
Cok yogundu gittigimde 15 dk bi kahve icebildik sonra yine annemlere geldim saat 8 gibi eve geldim bavulu bosalttim temiz camasirlari yerlestirdim odalari topladim gerci daginik degildi ama duzenledim sonra 12 gibi esim geldi uyuduk :)

15

Cok yogundu gittigimde 15 dk bi kahve icebildik sonra yine annemlere geldim saat 8 gibi eve geldim bavulu bosalttim temiz camasirlari yerlestirdim odalari topladim gerci daginik degildi ama duzenledim sonra 12 gibi esim geldi uyuduk :)
aaaaa bu kadar mıııı :)))

Back
X