Adı Casper olsun. Tövbe yaaaaaaAynen bende şimdi dalga geçtik birde gerçekten doğum yapıyormuş diye aklımdan geçirdim psikoljim çöktü
Çok haklısınız doktora gidince rahatlıyorum su intenretteji seyleri bir okuyorum yine aynı Yok gebeyken regli olan koy kanda gebeliği çıkmayan Yok ultrasonda görünmeyen5 cm lik kistim vardı ultrasonda tüm ekrani kaplamişti yani görünmemesi mümkün değil.. bir bebeğin görünmemesine zaten ihtimal vermiyorum kolu bacağı ayri oynuyor..beneğin tekmeleri öyle pıt pıt diye olmuyor karninizi dişardan görünecek biçimde yamultuyor.. yani karsiya oturan kişide görüyor tekmeyi.. bence daha fazla kadin doğumcuya gitmeyin sadece psikiyatriste gidin beyniniz size oyun oynuyor sadece.. kendinizi telkin etmeye çalışın başka şeylerle meşgul olun..
Var.Vajinal ultrasonda gebelik görülmeme ihtimali var mıdır ??
Allah aşkına kız zaten takıntılı iyice Takıcak şimdi, 6 aylık diyor,nasıl var.
Allah’ askına dalga geçmek icin burada vakit kaybetmeyin ya valla çok komik bir durum muIsim düşündün mü
Asıl sen dalga geciyorsun hemde o biçimAllah’ askına dalga geçmek icin burada vakit kaybetmeyin ya valla çok komik bir durum mu
Ya ben niye dalga geciyim yaşadığım ne varsa buraya yazdım korktuğum icin acaba mı dedim insan gibi cevap vermek varken dalga gecmek nedenAsıl sen dalga geciyorsun hemde o biçim
Altı aylık bebeğin ultrasonda gorulmeme gibi bi ihtimali yoktur hatta o melek hareket eder ve siz çok net hissedersiniz. Durum nedir tam olarak sanırım hamile olan siz değilsiniz belli ki bi yanlış anlaşılma olmuş. Bırak vajinadan bakmayı elini karnına koysan orda mı değil mi ne tarafta anlaşılırVajinal ultrasonda gebelik görülmeme ihtimali var mıdır ??
Karnım pıt pıt atıyor atarken Elimi koyduğumda hissediyorum karnımın attığınıAltı aylık bebeğin ultrasonda gorulmeme gibi bi ihtimali yoktur hatta o melek hareket eder ve siz çok net hissedersiniz. Durum nedir tam olarak sanırım hamile olan siz değilsiniz belli ki bi yanlış anlaşılma olmuş. Bırak vajinadan bakmayı elini karnına koysan orda mı değil mi ne tarafta anlaşılır
Karnım zaten büyüdü rahmim büyüdü 7 kere beta hcg 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason bakıldı ama karnım rahmim neden büyüyor karnımda neden hareket oluyor onu anlamıyorum bir türlü6 aylık bebeğin görünmemesi imkansız alttan baktığı anda koskoca bebek görünür plesenta var ayrıca seninde anlamaman imkansız dışarıdan belli olmasa bile vücudundan anlarsın
Kendi nabzın o.Karnım pıt pıt atıyor atarken Elimi koyduğumda hissediyorum karnımın attığını
Ay tövbe est dur ben senin geçmiş mesajlarına bi bakim meseleyi anlayayımKarnım zaten büyüdü rahmim büyüdü 7 kere beta hcg 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason bakıldı ama karnım rahmim neden büyüyor karnımda neden hareket oluyor onu anlamıyorum bir türlü
İç çamaşırıyla surtınmeli bir ilişki yaşadım karşı tarafta bosalma olmadı bende onun zevk suyundan şüphe duydum ilişkinin üstünden 6 ay geçti Haziran fa 7 ay olucak bir sürü fiziksel değişiklik yaşadım karın büyümesi rahim büyümesi gebelik lekeleri sık idrara çıkma hareket hissetme akıntın çoğalması gibi seyler yaşadım defalarca beta hcg larından ultrason vajinal ultrason yapıldı hep negatif ama ben ikna olamıyorumAy tövbe est dur ben senin geçmiş mesajlarına bi bakim meseleyi anlayayım
Hmm muhtemelen 9 ay 10 gün dolunca sancılarla hastaneye kaldırılıp sıfır kilo sıfır gram bir bebiş doğurcaksın.İç çamaşırıyla surtınmeli bir ilişki yaşadım karşı tarafta bosalma olmadı bende onun zevk suyundan şüphe duydum ilişkinin üstünden 6 ay geçti Haziran fa 7 ay olucak bir sürü fiziksel değişiklik yaşadım karın büyümesi rahim büyümesi gebelik lekeleri sık idrara çıkma hareket hissetme akıntın çoğalması gibi seyler yaşadım defalarca beta hcg larından ultrason vajinal ultrason yapıldı hep negatif ama ben ikna olamıyorum
En son gittiğim doktor tıpta yalancı gebelik olarak bilinen bir durumu yaşadığımı söyledi ben zaten çok panik takıntılı bir insanım insan çok korktuğu bir şeyi sürekli düşünürse beyin artık ona göre davranmaya başlarmış ve öyle hareket edermiş ama bu en son gizli gebelik niye Birseyi duyunca hepten panik yaptımHmm muhtemelen 9 ay 10 gün dolunca sancılarla hastaneye kaldırılıp sıfır kilo sıfır gram bir bebiş doğurcaksın.
Kız kendine gel daha napmalı ikna olman için Allah bilir stresten kist mi büyüttün içinde.
Dr gittiniz bebek yok ve siz görünmediğini düşünüyosunuz bunun nedeni de karnınızın pıt pıt atması mı?ayrıca altı aylık bebek hareketleri pıt pıt atma şeklinde olmaz net olarak hissedersiniz şuan dönüyor yok şuraya yaslandı ,bebeğin konumu biliniyorsa elini mı ayaklarını mi oynatıyor onu bile anlayabilirsiniz.Karnım pıt pıt atıyor atarken Elimi koyduğumda hissediyorum karnımın attığını
Gizli gebelik diye birsey duydunuz mu hiç pekiDr gittiniz bebek yok ve siz görünmediğini düşünüyosunuz bunun nedeni de karnınızın pıt pıt atması mı?ayrıca altı aylık bebek hareketleri pıt pıt atma şeklinde olmaz net olarak hissedersiniz şuan dönüyor yok şuraya yaslandı ,bebeğin konumu biliniyorsa elini mı ayaklarını mi oynatıyor onu bile anlayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?