6 aylık gebeliğin vajinal ultrasonda görünmeme ihtimali olabilir mi herhangi bir hastalıktan dolayı rahimde görünmeme ihtimali var mıdır

Çok haklısınız doktora gidince rahatlıyorum su intenretteji seyleri bir okuyorum yine aynı Yok gebeyken regli olan koy kanda gebeliği çıkmayan Yok ultrasonda görünmeyen

Vajinal ultrasonda gebelik görülmeme ihtimali var mıdır ??
Altı aylık bebeğin ultrasonda gorulmeme gibi bi ihtimali yoktur hatta o melek hareket eder ve siz çok net hissedersiniz. Durum nedir tam olarak sanırım hamile olan siz değilsiniz belli ki bi yanlış anlaşılma olmuş. Bırak vajinadan bakmayı elini karnına koysan orda mı değil mi ne tarafta anlaşılır

6 aylık bebeğin görünmemesi imkansız alttan baktığı anda koskoca bebek görünür plesenta var ayrıca seninde anlamaman imkansız dışarıdan belli olmasa bile vücudundan anlarsın

Karnım pıt pıt atıyor atarken Elimi koyduğumda hissediyorum karnımın attığını

6 aylık bebeğin görünmemesi imkansız alttan baktığı anda koskoca bebek görünür plesenta var ayrıca seninde anlamaman imkansız dışarıdan belli olmasa bile vücudundan anlarsın
Karnım zaten büyüdü rahmim büyüdü 7 kere beta hcg 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason bakıldı ama karnım rahmim neden büyüyor karnımda neden hareket oluyor onu anlamıyorum bir türlü

Karnım zaten büyüdü rahmim büyüdü 7 kere beta hcg 6 kere karından ultrason 3 kere vajinal ultrason bakıldı ama karnım rahmim neden büyüyor karnımda neden hareket oluyor onu anlamıyorum bir türlü
Ay tövbe est dur ben senin geçmiş mesajlarına bi bakim meseleyi anlayayım

Ay tövbe est dur ben senin geçmiş mesajlarına bi bakim meseleyi anlayayım
İç çamaşırıyla surtınmeli bir ilişki yaşadım karşı tarafta bosalma olmadı bende onun zevk suyundan şüphe duydum ilişkinin üstünden 6 ay geçti Haziran fa 7 ay olucak bir sürü fiziksel değişiklik yaşadım karın büyümesi rahim büyümesi gebelik lekeleri sık idrara çıkma hareket hissetme akıntın çoğalması gibi seyler yaşadım defalarca beta hcg larından ultrason vajinal ultrason yapıldı hep negatif ama ben ikna olamıyorum

Hmm muhtemelen 9 ay 10 gün dolunca sancılarla hastaneye kaldırılıp sıfır kilo sıfır gram bir bebiş doğurcaksın.
Kız kendine gel daha napmalı ikna olman için Allah bilir stresten kist mi büyüttün içinde.

En son gittiğim doktor tıpta yalancı gebelik olarak bilinen bir durumu yaşadığımı söyledi ben zaten çok panik takıntılı bir insanım insan çok korktuğu bir şeyi sürekli düşünürse beyin artık ona göre davranmaya başlarmış ve öyle hareket edermiş ama bu en son gizli gebelik niye Birseyi duyunca hepten panik yaptım

Karnım pıt pıt atıyor atarken Elimi koyduğumda hissediyorum karnımın attığını
Dr gittiniz bebek yok ve siz görünmediğini düşünüyosunuz bunun nedeni de karnınızın pıt pıt atması mı?ayrıca altı aylık bebek hareketleri pıt pıt atma şeklinde olmaz net olarak hissedersiniz şuan dönüyor yok şuraya yaslandı ,bebeğin konumu biliniyorsa elini mı ayaklarını mi oynatıyor onu bile anlayabilirsiniz.

Gizli gebelik diye birsey duydunuz mu hiç peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…