6 aylik nisanliyim ama dugun tarihi bilinmiyor

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet kızlar basliktada oldugu gibi 6 aylık nisanliyim ama sevgili nisanlima dugun soruldugunda belli degil yaniti geliyor 2 bucuk yildir tanışıyoruz ev aldik krediyle,babasi yok ama ailesinin durumu iyi ev alirken benim ailemde yardim etti neyse annem borc verdi dugun icin bize ev krediniz bitince odersiniz dedi yani dugun yapabiliriz ama nisanlim dugunu 2015 yazin yapalım diyor normalde bu ağustos diye konusulmustu bu boyle deyince kafam atti tartıştık arabadan inmeye kalktım tuttu beni cpk kizdi ben herseyimiz tam olsun istiyorum para biriktiririm dedi ama sanmiyorum cok savurgan hep eve veriyo ancak zaman kaybedicez ama sanki o kiz ben erkek milletin nisanlisi acele eder bizde ters gecen dedim senden biseey olmucak ben karar vereyim ekimde yapalim düğün u dedim tamam dedi ama cok gucume gidiyor 2 yil evlenmeyelim desem sesi cikmaz cok uzuluyorum buduruma bennn ; (((

evet kızlar basliktada oldugu gibi 6 aylık nisanliyim ama sevgili nisanlima dugun soruldugunda belli degil yaniti geliyor 2 bucuk yildir tanışıyoruz ev aldik krediyle,babasi yok ama ailesinin durumu iyi ev alirken benim ailemde yardim etti neyse annem borc verdi dugun icin bize ev krediniz bitince odersiniz dedi yani dugun yapabiliriz ama nisanlim dugunu 2015 yazin yapalım diyor normalde bu ağustos diye konusulmustu bu boyle deyince kafam atti tartıştık arabadan inmeye kalktım tuttu beni cpk kizdi ben herseyimiz tam olsun istiyorum para biriktiririm dedi ama sanmiyorum cok savurgan hep eve veriyo ancak zaman kaybedicez ama sanki o kiz ben erkek milletin nisanlisi acele eder bizde ters gecen dedim senden biseey olmucak ben karar vereyim ekimde yapalim düğün u dedim tamam dedi ama cok gucume gidiyor 2 yil evlenmeyelim desem sesi cikmaz cok uzuluyorum buduruma bennn ; (((

hımmm hersey olabılır bulanık bır durum ıns hersey gonlunce olur

Borcsuz evlenmek istiyodur bence o yuzden ertelemek istemis. Ama bir yandan bu nisanlilik olayi uzadikca tadi kaciyo. Ya ailesi belki oyle istiyodur nisanlini suclama once bir sakince bir sor bakalim

:)))))) canım 4gun sonra 1senelik nişanlı olmuş olıcıgım :)))) tarih almadık oleee geziyoruz:))))) Bosver acele etme. Kız evi naz evi. Sen kendini geri çek bak ozaman nasıl ustune düşecek :) hem bı daha baba evine donup bu günleri yasamıycsksın. Bosveeerrr tadını çıkar. By arada yaşını bilmiyorum ben temmuzda 27 olıcımm.cok rahatım :)) ekımde dıoruz dugunude üstünde durmuyorum ben :)))

Yok ailesinden degil hatta annesi yaz gelmeden evlenin diyodu heekes soruyo banada dugun ne zaman diye cvp veremiyorum sanki flort doneminde gibi hissediyorum artik kendimi nişanlı m cok rahat seytan diyooo hic bahsetme dugunden varsin seneye olsun o yalvarsin ama boyle ev esya filan alindikca nisan uzasin istemiyorum bunaliyorum bilmiyorummmm :(

Bende 27 oldum eskiden nişanlı birine dugun sorardim belli degil filan denince aaa nisanlisin bi de derdim kinadimmi ki de basima geldi :((

en temizi borçsuz evlenmek bence. 2014 yılı içindeyiz zaten 2015 ağustos çok uzak bi tarih değil bence. senelerce nişanlı olanlar var (gerçi hayret ediyorum ) madem savurgan heray bankaya para atması için siz yönetseniz onu olmaz mı?

Birikimi Varmı Kredi Ödüyor Tamam da Maaşı Ne Kadar Normalmidir-Cimri Birimidir-Savurganmıdır Neyi Bekliyormuş Enişte Bey

Bende masraflarin altindan kalkamayacagini düsündügü icin ertelemek istiyordur. O öyle davrandikca sende umursamaz ol, sasirsin. Sen kac o seni kovalar..

Birikim yapamaz cunku bin tl kredi oduyor ayrica beyaz esya talksitivar onida oduyo beyaz esya ağustosta bitcek annemde borc verdi dugun paramiz var ama birikim yapcakmis hersey dortdort luk olcakmış

Annem borc veriyo ama 10 sene sonra krediniz bitip rahatlıklayinca odersiniz bana bisey olursa senin olur zaten dugunu uzatmayin tadi kalmaz laf olur bisey olur yapin dugununuzu diyo

Annem borc veriyo ama 10 sene sonra krediniz bitip rahatlıklayinca odersiniz bana bisey olursa senin olur zaten dugunu uzatmayin tadi kalmaz laf olur bisey olur yapin dugununuzu diyo

O zaman anladigim kadariyla nisanlin annenin parasini istemiyor ve önce kendisi para biriktirmek istiyor. Eger böyleyse gerçekten takdir ediyorum. Ayrica dügün masraflar bazen sandigindan daha çok çikiyor. Evdeki hesap çarsiya uyumuyor misali. Ve nisanlin zaten simdi borç ödüyorsa, borçsuz bir evlilige adim atmak istemesi hiçte yanlis birsey degil. Maddi sorunlar evlilikte (özelikle yeni evlendiginde) sorunlar yaratabiliyor.

Sende hemen dügün felan heveslenme. Baba evinin tadini çikart, nisanlin ile gez toz,.. bu günler sana yemin ediyorum geri gelmez. En rahat, tatli günlerindir bu. Elbette evlilik çok güzel birseydir fakat ayni zamanda bekar hayatindan çok farkli, sorumluluklarin farkli oluyor. Yani acele etme derim ben :)

Zorlamayin bence, para biriktirmek istiyor olabilir.
Ama keske daha nisanlanmadan önce birikim yapmayi düsünseydi.
Biz evlenmeden önce esim birikim yapti, herseyi ayarladi ve biz ondan sonra nisanlandik 6 ay icinde evlendik.
Evlilik icin bu kadar israrci olmayin. Tamam anliyorum sizi sonucta nisanlilik sürecinin uzamasi dogru degil.
Su anda yapabileceginiz tek sey var, nisanlinizin üstüne gitmeyin.
Hatta baska planlar yapin, ne bileyim haklisin aslinda diyin, bende zaten bazi hayallerim var onlari gerceklestirmek istiyordum diyin ve tepkisini ölcün.
Dügün icin para hazir diyorsunuz, madem dügün icin maddi bir engel yoksa o zaman nisanliniz büyük bir ihtimalle evlilikten korkuyordur.

Birikim yapamaz cunku bin tl kredi oduyor ayrica beyaz esya talksitivar onida oduyo beyaz esya ağustosta bitcek annemde borc verdi dugun paramiz var ama birikim yapcakmis hersey dortdort luk olcakmış

bu çocuk kaç lira kazanıyor ki,bu kadar taksit varken evlenince ne yiyip ne harcayacaksınız.hayat şu anda gördüğün gibi değil.sorumluluk altına girince o pembe hayaller maalesef karabasan oluyor:34:
nişanlını tebrik ederim aklı başında biri.:31:

bu çocuk kaç lira kazanıyor ki,bu kadar taksit varken evlenince ne yiyip ne harcayacaksınız.hayat şu anda gördüğün gibi değil.sorumluluk altına girince o pembe hayaller maalesef karabasan oluyor:34:
nişanlını tebrik ederim aklı başında biri.:31:

1700 maasi bu agustosda bitiyor beyaz esya yani sadece ev Kredisi kalicak ama bende çalışıyorum evlendiği mizde gecinebilirz

Ev alicaktik zaten dugun ağustosta idi normalde ucuz ev bulunca kacirmayalim dedik iste bole oldu

1700 maasi bu agustosda bitiyor beyaz esya yani sadece ev Kredisi kalicak ama bende çalışıyorum evlendiği mizde gecinebilirz

e beyaz eşya taksidi bittiğinde evlenelim diyor çocuk
risk almak istemiyordur rahat etmek istiyordur
sen bilirsin ama bence de sıkıştırma kendini geri çek derim

bir de gerçekten neden evlenmeden ev kredi işlerine giriştiniz ki
dünyanın bin türlü hali var
tapu kimin üzerine?
evlendikten sonra da sende ödeyeceksin o borcu
neyse daha fazla karışmayayım:27:

Evet haklısıniz aslinda ama ev alicaktik..zaten normalde düğün ağustosta idi uygun bi ev denk geldi haziranda alcamiza kacirmayalim simdiden alalim dedik

Evet kızlar basliktada oldugu gibi 6 aylık nisanliyim ama sevgili nisanlima dugun soruldugunda belli degil yaniti geliyor 2 bucuk yildir tanışıyoruz ev aldik krediyle,babasi yok ama ailesinin durumu iyi ev alirken benim ailemde yardim etti neyse annem borc verdi dugun icin bize ev krediniz bitince odersiniz dedi yani dugun yapabiliriz ama nisanlim dugunu 2015 yazin yapalım diyor normalde bu ağustos diye konusulmustu bu boyle deyince kafam atti tartıştık arabadan inmeye kalktım tuttu beni cpk kizdi ben herseyimiz tam olsun istiyorum para biriktiririm dedi ama sanmiyorum cok savurgan hep eve veriyo ancak zaman kaybedicez ama sanki o kiz ben erkek milletin nisanlisi acele eder bizde ters gecen dedim senden biseey olmucak ben karar vereyim ekimde yapalim düğün u dedim tamam dedi ama cok gucume gidiyor 2 yil evlenmeyelim desem sesi cikmaz cok uzuluyorum buduruma bennn ; (((

siz evi aile destekleriyle aldınız? sizin anneniz yardım etti de onun ailesi yardım etti mi? ev kimin üstüne?
eğer çocuğun üstüneyse çok sinsi planlar olabilir bunun içinde.

Back
X