6 aylik nisanliyim ama dugun tarihi bilinmiyor

O seneye erteleyelim rahat olalim yavas yavas yapariz diyo bende o zaman ekim gibi yapalim dedim tamam diyo ama biri sorunca belli degil diyo evi satan adam sordu ne zaman dugun ne zaman taşınıyor sunuz diyo belli degilmis deli etcek beni

canım bugun nişanlanalı tam 1 yıl oldu düğünümüz ağustosta.. nişanlımında ev kredisi var ailesinin maddi durumuda yerinde ama bizde düğün süresini bu kadar uzattık nişanlım askeri personel 3 aylık bir kursa gitmesi gerekiyordu onunda etkisi var bizimkinde.. ama uzun nişanlılık iyidir birbirini daha iyi tanıyorsun gerçi biz birbirimizden uzağız... siz yakınmışsınız kıymetini bilmelisin gez toz keyfine bak evlenip borç mu ödeyeceksin :34:

Evet kızlar basliktada oldugu gibi 6 aylık nisanliyim ama sevgili nisanlima dugun soruldugunda belli degil yaniti geliyor 2 bucuk yildir tanışıyoruz ev aldik krediyle,babasi yok ama ailesinin durumu iyi ev alirken benim ailemde yardim etti neyse annem borc verdi dugun icin bize ev krediniz bitince odersiniz dedi yani dugun yapabiliriz ama nisanlim dugunu 2015 yazin yapalım diyor normalde bu ağustos diye konusulmustu bu boyle deyince kafam atti tartıştık arabadan inmeye kalktım tuttu beni cpk kizdi ben herseyimiz tam olsun istiyorum para biriktiririm dedi ama sanmiyorum cok savurgan hep eve veriyo ancak zaman kaybedicez ama sanki o kiz ben erkek milletin nisanlisi acele eder bizde ters gecen dedim senden biseey olmucak ben karar vereyim ekimde yapalim düğün u dedim tamam dedi ama cok gucume gidiyor 2 yil evlenmeyelim desem sesi cikmaz cok uzuluyorum buduruma bennn ; (((

Nişanlınızın tabiatı mükemmeliyetçi sanırım ondan olabilir. Herşey tam olsun istiyordur belki. Ama nişanın uzaması olayını hiç sevmiyorum. Güzellikle anlatın uzatmak istemediğinizi. Sakın bu sebepten kavga çıkarmayın trip atmayın. Hayırlı işlerde acele etmekte fayda var. İnşallah en kısa sürede evlenirsiniz. Evliliğin güzel taraflarından bahsedin sürekli, hayallerinizi paylaşın birbirinizle canı çeksin. :1::1::1::1:

Son düzenleme:
Erkekler oyledir kendilerine zaman birakmayi severler..
bende nisanlandiktan sonra nisanlim dugubu bir yil sonra
yapalim demisti , hic seskmi cikarmadim sen bilirsin dedim.

Baktin ondan hic ses seda cikmiyor , bende Annesiyle konustum ee salon baktinizmi dedj hayir
daha bakamadik x daha sonra yapmak istiyomjs dedjm.
ertesi gunu annesjnden firca yedi ve salon bakmaya gitti
Sende bu durumu aile buyullerjnden birine anlat .
nisanlinin dinledigi biri olsun.
2015 e kadar beklemek bana sacma geldi acikcasi .
Neyi bekliceksiniz ki ..

Birikim yapamaz cunku bin tl kredi oduyor ayrica beyaz esya talksitivar onida oduyo beyaz esya ağustosta bitcek annemde borc verdi dugun paramiz var ama birikim yapcakmis hersey dortdort luk olcakmış

Yarın bir gün, düğünden sonra --düğünümüz için annem yardım etti ama borçlar hiç bitmiyor onun ailesi de yardım etmiyor dersen ne olacak.
Ne güzel işte herşeyin tamam bir şekilde borçsuz evlenmiş olacaksınız. Bunun neresi kötü. Sen düğünün sadece beyaz eşya ile yapıldığını mı düşünüyorsun, bunun takısı var, eşyası var var da var. Bir de ev borcunuz varmış üstüne. Bence nişanlın erkek olarak haklı. Neden borcu bitmeden evlensin ki.
Biz kadınlarda bir tuhafız hem borçsuz evlenmek isteriz hem de çok borç var hepsini düğünden sonra ödüyoruz diye sorun ederiz. Nankörüz işte insanoğluyuz ya.

Ev borcumuz zaten on yil bitmicek esyalari cekle aldik tanidiktan ,dugun parasida var takilari eve harcadik baskada taki filan takilmicak neyse bahsetmicem dugun salonu filan bak diye bakalim bisey dicek mi

sizde acele etmeyin
acele etmesi gereken taraf nişanlın
sen kendini geri çek bakalım

Evet kızlar basliktada oldugu gibi 6 aylık nisanliyim ama sevgili nisanlima dugun soruldugunda belli degil yaniti geliyor 2 bucuk yildir tanışıyoruz ev aldik krediyle,babasi yok ama ailesinin durumu iyi ev alirken benim ailemde yardim etti neyse annem borc verdi dugun icin bize ev krediniz bitince odersiniz dedi yani dugun yapabiliriz ama nisanlim dugunu 2015 yazin yapalım diyor normalde bu ağustos diye konusulmustu bu boyle deyince kafam atti tartıştık arabadan inmeye kalktım tuttu beni cpk kizdi ben herseyimiz tam olsun istiyorum para biriktiririm dedi ama sanmiyorum cok savurgan hep eve veriyo ancak zaman kaybedicez ama sanki o kiz ben erkek milletin nisanlisi acele eder bizde ters gecen dedim senden biseey olmucak ben karar vereyim ekimde yapalim düğün u dedim tamam dedi ama cok gucume gidiyor 2 yil evlenmeyelim desem sesi cikmaz cok uzuluyorum buduruma bennn ; (((

Evlilik ikna ile olacak iş değil
Oluruna bırak, hatta istemiyosa hiç evlenmeyin

Birikim yapamaz cunku bin tl kredi oduyor ayrica beyaz esya talksitivar onida oduyo beyaz esya ağustosta bitcek annemde borc verdi dugun paramiz var ama birikim yapcakmis hersey dortdort luk olcakmış
yaaa ne kadar tuhafsın kusura bakmada
evlenip yıllarca borç mu ödemek istiyorsun?
maddi sıkıntılar sebebiyle eşinle tartışmak mı istiyorsun?
yoksa çocuk istediğin zaman borç var deyip bunu erlemek mi istiyorsun?
nişanlın demiş işte dört dörtlük olsun herşey diye borçlar bitsin sorunsuz bir şekilde herşey gönlünüzce olacak şekilde düğününüzü yaparsınız kira derdinizde olmayacak eşyalarda ödeniyor.
aklım almadı tavrınızı

Biraz borçlarını hafifletip rahatlamak istiyor belli ki
Düğün öyle senin hesapladığın gibi olmuyor, olmadık yerden bir sürü şey çıkıyor
Bunlar yapılamadığı zaman ne olacak, ben söyleyeyim ; önce annen başlayacak evlerine bile ben yardım ettim ama bir düğünü beceremediler, sen yakınacaksın o eksik kaldı bu eksik kaldı diye, o sıkışıklıkla bir sürü tatsızlık yaşanacak, üstelik bunlar düğünden sonra da devam edecek. Hiç olmaz deme, insanoğlunun tabiatı bu, özenirsin, her şey güzel olsun istersin olmayınca ömür boyu uhde. Nişanlın mantıklı davranıyor bence, gitme üzerine

Ay şu erkeklerin mantığına çok sinir oluyorum .Her şey tam olacak öylesi ne güzel ya.:47:Öyle rahat istiyor paşalar.Ev olacak araba olacak sona eş ne diye hemen buldular madem merak ediyorum.O kadar önemliydi kız bulacaklarına ev araba almaya uğraşsalarmış.Hem karnım doysun hem pastam dursun negüzel memleket!!

Back
X