Bebek Beslenmesi 6 AYLIK YEĞENİM BEZİNİ DEĞİŞTİRİRKEN KORKUYOR.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kizim da ciplak kaldiginda korkardi bebekken, mutlaka tenine dokunmamizi isterdi. Dokununca susardi. doktorumuz ciplakken usudugu icin kendini guvende hissetmediginden dokunmanizi istiyor demisti. Havalar isininca gecmisti.

bir alt değiştirmede herhangi bir nedenle bebeğin canı yanmış olabilir. yada o anda yüksek bir ses ani bir şey falan o sebepten de korkuyor olabilir.

Benim kizim da ciplak kaldiginda korkardi bebekken, mutlaka tenine dokunmamizi isterdi. Dokununca susardi. doktorumuz ciplakken usudugu icin kendini guvende hissetmediginden dokunmanizi istiyor demisti. Havalar isininca gecmisti.
Aslında tam aksine hoşuna gidiyordu altını değiştirince falan ama ne bileyim bu durum bizi korkuttu

Gece ağlıyor da demişsiniz aynı sebebe bağlı olabilir. Benim kızım da küçükken piposu yara olmustu aynı sekilde uyurken de altı değişirken altını kirletirken hep ağlıyordu
İdrarını yapıncada yanıyor yara var evet şimdi dikkatlicede baktımda

Aman başka bişiy olmasında.sıcak bir ortamda deneyin.poposunu silerken silme bezini avcunuzun içinde ovuşturup ısıtın .Nivea nın pişik kremi pahalıdır ama üstüne tanımam.Ve çook uzun süre dayanır .Gazı olabilir .Bezini açınca ayaklarını jimnastik diye diye şarkı söyleyerek karnına doğru bükün oyun oynayın .Rahatlatır.Deneyimliyimdir istediğinizi sorabilirsiniz.

Gece durduk yere ağlıyor birden :s
canım benim aklıma üşütmüş olabileceği geldi idrar enfeksiyonu falan olduysa çişini yaparken yanar vede ağlar doğal olarak. pişik olduysada yakar. doktora götürün özellikle belirtin.

Canim pisik olabilir. .. kizariklik filan var mi catlak bile olabilir. ..idrar asitli acitir

Yok artık demişsiniz ama okuyan herkes için yazayım.

Lütfen önce sağlık ihtimallerini düşünseniz de bebeklerinizin, çocuklarınızın anormal hareketlerini takip edin. Çocuklarınızla muhattap olan, evinize giren herkesi kontrol edin. Akrabalarınız dahil.

Bu konuda uyarı yapan üyeleri kutluyorum.

Ya pişik gibi acıyan biyeri vardır yada üşüyordur. Kimi bebek bez çıkarılınca mutlu olur kimisi bundan hoşlanmaz. Sıcak bir ortamda değiştirin bez değiştirirken bunu oyuna çevirin. Popo suna yada genitale iyice bakın pişik gibi bir durum varmı

Pişik var demişsiniz alt değiştirirken ıslak mendil vs kullanıyorsanız çok canı yanar. Su ile yıkayın alt değiştirirken. Yada bir kabın içine pamuk üzerine ılık su koyun ve bu şekilde temizleyin. Gün aşırı mutlaka yıkayın. Hematen krem kullanın çok iyi geliyor.

İdrarını yapınca da yanıyor demişsiniz

idrar yolları enfeksiyonu belirtisi bu, ayrıca sonuçta bu yaz bebeği gerçekten üşüme ihtimali var benim kızım kış bebeği yaz sıcaklarına alışırken neler çekti... umarım ciddi bir sorun yoktur geçmiş olsun. Çocuk istismarı kulağa kötü gelse de maalesef çok dikkat etmemiz gereken bir şey, iki gündür evinize büyük çocuk da dahil giren çıkanı bir düşünün diyorum diğer arkadaşlar gibi...

Yok artık demişsiniz ama okuyan herkes için yazayım.

Lütfen önce sağlık ihtimallerini düşünseniz de bebeklerinizin, çocuklarınızın anormal hareketlerini takip edin. Çocuklarınızla muhattap olan, evinize giren herkesi kontrol edin. Akrabalarınız dahil.

Bu konuda uyarı yapan üyeleri kutluyorum.
Iste bunlar hep "mutlu şiddet " kuraminda açıklanan şeyler. Kusura bakmayın yok artık

Iste bunlar hep "mutlu şiddet " kuraminda açıklanan şeyler. Kusura bakmayın yok artık
Siz hiç bebek tacizcilerini okumuyormusun gazetelerde yada çocuk tacizcilerini ... Lütfen bu konuda anneler çok dikkatli olmalı ..yok artık demek kaçış tır .. Çok yakın bir tanıdığımızın başına geldi bebeğe parmakla taciz edetken yakaladı hemde öz amcasını .. O yüzden hanımlar çok dikkat edin bebeğinizin yanına siz yokken girilmesi konusunda hasass davranın mümkünse kamera koyun

Back
X