Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sedacımm çok tebrik ederim. Canım senin 4 denemede tutmama nedeni olarak ne gösterildi Yani 5 ve 6 da özel bir yöntem denendi mi merak ettim Biliyosun benim 4. deneme negatif oldu herşey güzelken
sedacım çoooook tebrik ederim seni çoktandır takip ediyordum önceki durumuna okadar üzüldümki anlatamam hep senin için dua ediyordum sanki kendimin olmuş gibi sevindin inşanlah bu sefer allah yüzüne bakar kucağınada almayı nasip etsindarısı bizlerin başına sağlıkla kal ALLAH YAR VE YARDINCIN OLSUN...
canım allah kucagına almayıda nasip eder inşallah...
canım hayırlı olsun inan okuyunca cok sevindim merak etme degerinde katlanıcak ve bu defa anne olucaksın canımyaa
canım hayırlısı olur inşallah değerın güzel bence benımle beraber yaptıran arkadasın 10 gün değeri 12 çıktı ve o çok üzüldü ağladı 12.gün yaptığında testı 160 olmuş bende sasırdım canım cenabı allahın hıkmetı rahat ol sen
inşallah canım katlanır.senin için dua edeceğim...inşallah Allah tamamına erdirir.
kızlar hemen hemen hepınız benı tanıyorsunuz hıkayemı kısaca yazacagımmm
6 yıldır evlıyım 5.tup bebek denememde ılk defa hamıle kaldım ancak bebegımın gelısımı durdu ara vermeden 6. denedım ve dayanamayıp bugun 9.gunum test yaptırdım degerım 24.14 sızce degerım guzelmı 9. gun ıcın korkuyorum kımyasal fılan olmasındannn
degerım pazartesı ıkıye katlamadan fazla sevınemıyorum allahım ınsallah bana kısmet eder bende anne olmak ıstıyorum