Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sedacım tebrik ederim... Korktuğum başıma gelmedi... Şükürler olsun ben de hamileyim. 2. testim benim de senin gibi yarın... İkiye katlar umarım...
valla sedacım bizlere umut ışığı gibi oldun ve senden kendi adıma utanıyorum ben çünkü pes ettim 2 kere denedim belki biliyorsundur 1.deneme pozitif 2.deneme negatif...hayranız sana diğer arkadaşlar gibi.
bide hangi hastanede tedavi oluyorsun merkez değiştirdiğini okumuştum bende belki aylar sonra zamanı bilemicem ama 3.deneme için aynı yere gitmek zorundayım çünkü bedava maddiyatta bilirsiniz önemli hala 2.nin borçlarını ödemeye çalışıyoruz bilgi verirsen sevinirim.
canım tebrikler allah bu sefer sonunuda gelitirir kucagına bebegini almana nasip eder saglılklı sihatli
kızlar hemen hemen hepınız benı tanıyorsunuz hıkayemı kısaca yazacagımmm
6 yıldır evlıyım 5.tup bebek denememde ılk defa hamıle kaldım ancak bebegımın gelısımı durdu ara vermeden 6. denedım ve dayanamayıp bugun 9.gunum test yaptırdım degerım 24.14 sızce degerım guzelmı 9. gun ıcın korkuyorum kımyasal fılan olmasındannn
degerım pazartesı ıkıye katlamadan fazla sevınemıyorum allahım ınsallah bana kısmet eder bende anne olmak ıstıyorum
tebrik ederim canım ..allah tamamını erdırsın., sizi kocaman bır aile yapsın .. inşallah bu ugurlu bebek dıger kardeşlrını de peşınden getırır...
Canım merhaba ınsallah bebegıne kavusursun.Bızlerede dua et.:CüvCüv:
seda hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin...
uzun zamandır seni takip ediyordum sedacım...bundan önce meleğin seni bıraktığında da çok üzülmüştüm...Ama bravo sana ..hemen kendini topladın ve denemeye devam ettin......Rabbim de bu çabalarını boşa çıkarmadı......inşallah bu sefer meleğin seni bırakmayacak..anneciğine sıkı sıkı sarılacak.........dualarım sana ve tüm anne adaylarına......Allahım sana emanetiz.....hepimizin yüzünü güldür inşallahhhhh.
canımm çook sevindim.İnsallah değerin karlanarak artar.çok erken testi yaptırmıssın.Normalde dondurulmuşlarla blastta olsa 15.gün istiyorlar testi.Hadi seda busefer oldu inşallah hihoyyyt.
cnm benim tebrik ederim seni değere göre hamilesin.inşallah değerlerin güzelce katlanır.vegüzel bir hamilelk sonucu bebişini bebişlerini alırsın kucağına.cnm senin test yaptırıp bu değerleri aldığın saatlerde bende ilk tüp bebek tedavimin transferini yaptırdım.şimdi test günümü bekliyorum.senin tecrübene dayanarak soruyorum ne yapayım ne yapmayayım.çok tedirginim cnm yaaa..