6.denemem ve yine başardım hamileyim

çok sevindim seda değerin yükselmiş inşallah allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah bu sefer olacak allahım gönlüne göre versin inşallah

bu arada desteğin ve ilgin için ayrıca teşekkür ederim allah nasip ederse mayıs başı bende başlıyorum allahım tüm kullarının ve bizlerin bebişlerini tez zamanda verir inşallah

çok öpüyorum kendine ve bebişe dikkat (hatırlatmaya gerek yok ama yinede yazdım)

çok sevindim seda değerin yükselmiş inşallah allah sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah bu sefer olacak allahım gönlüne göre versin inşallah

bu arada desteğin ve ilgin için ayrıca teşekkür ederim allah nasip ederse mayıs başı bende başlıyorum allahım tüm kullarının ve bizlerin bebişlerini tez zamanda verir inşallah

çok öpüyorum kendine ve bebişe dikkat (hatırlatmaya gerek yok ama yinede yazdım)

sera canım çok sağolllllllllllllllllll

mayıs ması basladığına arayı çok uzatmadığına sevındıom arkadaşımmmm sende başaracaksın bılıyorummmmmmmmmmm sana destek olmak ıcın hep burdayım canım arkadaşımmmmmmmmmmmmmmmm

dediğin gibi canım hamıleyım hamıle değerım 71 çıkmış bugün 11.günüm daha çok mutluyum allahım inşallah bu sekılde devam ederrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey:

:nazar::nazar:
canım nazar değmesin geliyo bebiş, değerin yükselmiş ne güzel, çok çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, inşallah seneye biz de annelik bölümünde bebişlerimizin mamaları, dişleri, konuşması, doktoru, aşısı hakkında konuyor olacağız hepimiz..yerimseniben

:nazar::nazar:
canım nazar değmesin geliyo bebiş, değerin yükselmiş ne güzel, çok çok çok sevindim, Allah tamamına erdirsin, inşallah seneye biz de annelik bölümünde bebişlerimizin mamaları, dişleri, konuşması, doktoru, aşısı hakkında konuyor olacağız hepimiz..yerimseniben

cnm umarım herşey senın dediğin gibi olur ve gelişirrrrr

hepınıze tşk ederım canım arkadaşlarım benımm

canım cok sevındım
cok guzel katlamıs degerlerın
bende gördüm bugun cok kucuk:asigim:
15 gun sonra kalp atısları ıcın gıtce:asigim:

sedacımm tekrardan hayırlı uğurlu olsun inş.değerlerin güzel katlanır ve ikizlerin olur çünkü bunu hak ediyorsun Allahım gönlünden geçtiğini ve sağlıklı evlatlar versin hayırlı uğurlu olsunnnnnnn TEBRıKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

canım cok sevındım
cok guzel katlamıs degerlerın
bende gördüm bugun cok kucuk:asigim:
15 gun sonra kalp atısları ıcın gıtce:asigim:

sağol cnm
cnm kesenı gormene cok sevındım hayırlısıyla kalp atışınıda gorursun

sedacımm tekrardan hayırlı uğurlu olsun inş.değerlerin güzel katlanır ve ikizlerin olur çünkü bunu hak ediyorsun Allahım gönlünden geçtiğini ve sağlıklı evlatlar versin hayırlı uğurlu olsunnnnnnn TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR...

canımmmmmmm
ağzından bal damlıyor hayırlısı olsun ama ikiz olursa hıç fena olmazzzz

çok sevindimm sedacımmmm :))

hadi bakalım sıra bendeee :))

cnm sağol evet sıra sende hayırlısı canım ınş birlikte 9 ay hamılelıgımıı konusucazzzzz

dr umla goruştum canım gayet ıyı dedı 2 gun sonra tekrarlamamı ıstedı hayırlısı artıkkk

çok şükür canım aklına kötü şeyler getirme degerin çok iyi ve daha iyi olacak bundan sonra bu değer düşmez tam tersine tavan yapar :)) hamileliğin tadını çıkart güzel arkadaşım.

dediğin gibi canım hamıleyım hamıle değerım 71 çıkmış bugün 11.günüm daha çok mutluyum allahım inşallah bu sekılde devam ederrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:nazar::nazar::nazar::teytey::teytey::teytey:

sedacım tebrikler ben tam rakamı öğrenemedim henüz doktorum aramadı ama hemşireden öğrendiğim kadarıyla problem yokmuş... Bende de her şey yolunda yani....

Kızlar bıraz canım sıkıldı iki gün once 71 dı bugun 126 ıyı katlamamış gibi offffffffffffffffffffffffffffffffffff çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oo seda hemen karamsarlığa düşme sende biliridn geç döllenme diye bişi var gebelik olmasa bu kadar bile çıkmaz..ilk gebeliğimde benim 12.değerim 50 civarı idi lütfen pozitif ol bu son senin için.daha olmıcaksın tedavi...

oo seda hemen karamsarlığa düşme sende biliridn geç döllenme diye bişi var gebelik olmasa bu kadar bile çıkmaz..ilk gebeliğimde benim 12.değerim 50 civarı idi lütfen pozitif ol bu son senin için.daha olmıcaksın tedavi...

inşallah dediğin gibi olur canım

inşallah dediğin gibi olur canım

hislerimde yanılmadım kendim için bile ben inanıyorum ki sen bu kadar azimle ve çabayla Allah yzüne bakıcak ve sağlıklı bebeklerin olacak yürekten inanıyorum bi araştırırsan siteyi 12.değerleri çok az olanları göreceksindir.:nazar::nazar::enbuyukkk:

Back
X