6.denemem ve yine başardım hamileyim

çok şükür iyiyiz teyzesi. dün doktora gitti gelişmesi gayet iyi gidiyormuş. Allahım hepimizin bebeklerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim bilgisayar bozuk arada bulduğum yerde girmeye çalışıyorum.

ınsallah canım ınsallahhhhhh

yarın olsa ıcım cok rahatlıcak testten sonraaaaa

sen nasılsın cnmmmmmmm

canım benim iim nasıl olim bebeği büyütom teyzesi 11. haftadayız biz artık seninkinin abisi yada ablası olcak benim meleğim teyzesi hayırlı haberlerini bekliorum canım benim mutlaka yaz

ayyyy canlarim benim insallah hepinizin testleri pozitif cikar,allah sizin emeklerinizi bosa cikarmasin aminnnnnnnnn :Saruboceq:,allaha dua ediyorum :Saruboceq:hepiniz icin ve kendim icin allahim insallah anne olup :CüvCüv: bu gunleri ani olarak hatirlicaz sadece,
kizlar siz benden daha once tupbebek yaptirdiniz veya yaptircaksiniz oylise sizin bebekleriniz beninkilerin abi ve ablalari olur:ecrin_bebek: :emir_bebek:,kizlar ben mais basi yaptircam allah izin verirse
sizde bana dua edin cok ihtiyacim var ne olur
kisaca anlatayim size ben 1inci tupbebegi yaptirdigimda tuttu,hatta kan degeri hep katlaniyordu,keseyi gorduk cok mutlu olduk......sonra degerler birden gusmeye basladi kesede bebek gorulmedi ben 7haftalik hamileydim ve her sey bitti :sm_confused:,yikilmistim,zamani degilmis yiyecek ekmegi yokmus demek,1.5 sene sonra tekrar yaptirma karari verdim
basladik ama tam gonal f'e basliyali 3 gun falan vardi Dr bence durduralim olusan yumurta sayisi az dedi sadece 4 tane yumurta az dedi,halbuki ilk denememde cok daha fazla yumurtam olusmustu,Dr demistim bakin ilk denemede Puregon kullandim iyi geldi dedim yok bu sefer Gonal F kullancaz hem daha ucuz demisti..............blaa blaaaa blaaaa
ama sonunda tam umitlenmisken durduralim dedi......neyse ,bu gecen seneydi
fakat busene farkli olacak allahin izni ile ve anne babamim dualari ile insallah ay kizlar koto oldum
neyse uzattim ama gecirdigim islemlerin hepsini anlatmadim daha sonra artik
yilmak yok insallah hepiniz anne olcaz,:lepi:kizlar hepinizin mujdeli haberlerini bekliyorum:ecrin_bebek:
sirasi bana gelince bende vercem insallah :ecrin_bebek:hihoyyyt :enbuyukkk:

ayyyy canlarim benim insallah hepinizin testleri pozitif cikar,allah sizin emeklerinizi bosa cikarmasin aminnnnnnnnn :Saruboceq:,allaha dua ediyorum :Saruboceq:hepiniz icin ve kendim icin allahim insallah anne olup :CüvCüv: bu gunleri ani olarak hatirlicaz sadece,
kizlar siz benden daha once tupbebek yaptirdiniz veya yaptircaksiniz oylise sizin bebekleriniz beninkilerin abi ve ablalari olur:ecrin_bebek: :emir_bebek:,kizlar ben mais basi yaptircam allah izin verirse
sizde bana dua edin cok ihtiyacim var ne olur
kisaca anlatayim size ben 1inci tupbebegi yaptirdigimda tuttu,hatta kan degeri hep katlaniyordu,keseyi gorduk cok mutlu olduk......sonra degerler birden gusmeye basladi kesede bebek gorulmedi ben 7haftalik hamileydim ve her sey bitti :sm_confused:,yikilmistim,zamani degilmis yiyecek ekmegi yokmus demek,1.5 sene sonra tekrar yaptirma karari verdim
basladik ama tam gonal f'e basliyali 3 gun falan vardi Dr bence durduralim olusan yumurta sayisi az dedi sadece 4 tane yumurta az dedi,halbuki ilk denememde cok daha fazla yumurtam olusmustu,Dr demistim bakin ilk denemede Puregon kullandim iyi geldi dedim yok bu sefer Gonal F kullancaz hem daha ucuz demisti..............blaa blaaaa blaaaa
ama sonunda tam umitlenmisken durduralim dedi......neyse ,bu gecen seneydi
fakat busene farkli olacak allahin izni ile ve anne babamim dualari ile insallah ay kizlar koto oldum
neyse uzattim ama gecirdigim islemlerin hepsini anlatmadim daha sonra artik
yilmak yok insallah hepiniz anne olcaz,:lepi:kizlar hepinizin mujdeli haberlerini bekliyorum:ecrin_bebek:
sirasi bana gelince bende vercem insallah :ecrin_bebek:hihoyyyt :enbuyukkk:

canım hakkında hayırlısı olsun allahım bıran once sanada evlat nasıp etsın ınan bana dualarım senınle cnm hem unutma yumurta sayısı hıc onemlı degıl onu kafana sakın takma onemlı olan kalıtesı hepımız uzun yollardan gectık bızden ıyı bırbırımızın halınden kımse anlamaz canım bız hep burdayız dualarım senınle ınsallah mayıs basında guzel haberlerını duymak dılegıyle canım

sedaaaaa
yeni degerin kac cikti canim merakla beklioruz ??!!

KIZLAR YINE OLMADI BASARAMADIM

DEGERIM YUKSELMEDI ALLAHIN TAKDIRI NE YAPALIM ISYAN ETMEM ICIN SANKI ZORLANIYORUM AMA ETMICEMMMMMMMM ALLAHIMMMMMM SANA SIGINIYORUMMM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIP 7.DENEMEMI YAPACAGIM KIZLAR YINE KIMYASAL GEBELIK SANIRIM DEGERIM YUKSELMIYOR NE DICEMI BILEMIYORUM HAMILE ARKADASLAR INSALLAH SAGLIKLA BEBISLERINI KUCAGINA ALIRLARRRRRRRRRRR

DESTEKLERINIZ ICIN SAGOLUN KIZLARRRRRRRRRRR

senağlamasenağlama

DEGERIM YUKSELMEDI ALLAHIN TAKDIRI NE YAPALIM ISYAN ETMEM ICIN SANKI ZORLANIYORUM AMA ETMICEMMMMMMMM ALLAHIMMMMMM SANA SIGINIYORUMMM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIP 7.DENEMEMI YAPACAGIM KIZLAR YINE KIMYASAL GEBELIK SANIRIM DEGERIM YUKSELMIYOR NE DICEMI BILEMIYORUM HAMILE ARKADASLAR INSALLAH SAGLIKLA BEBISLERINI KUCAGINA ALIRLARRRRRRRRRRR

senağlamasenağlama

canım benim hay allah 1-2 gün daha beklesek ???
toparlanmaz mı ?? üzülme demek boş, ne desek de önüne geçemiycez, allahın takdiri, hayırlı ve sağlıklısı olsun ne diyeyim arkadaşım.a.s.

Sedacım yaaaaa, ne diyeceğimi bilemiyorum, 1-2 gün sonra yükselir mi acaba? canım yaaaa, ağlattın beni... bu cuma günü Allahım seni üzmesin , inşallah olacak canım inşallah..

yaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm inanmak istemiyorum ayy gözlerim doldu yaa off neden yaa neden

Sedacım yaaaaa, ne diyeceğimi bilemiyorum, 1-2 gün sonra yükselir mi acaba? canım yaaaa, ağlattın beni... bu cuma günü Allahım seni üzmesin , inşallah olacak canım inşallah..

kızlar cok kotuyum 4 denememde hamıle kalamadım daha ıyıydım ama so ıkı seferde hamıle kalıpta onu kaybetmek daha acıııı allahıma yalvarıyorum benı bırakıp gıdecekse ne olur bıdaha yasatma ne olur tutmasın daha ıyıııı toparlanmam laızm su an aglamaktan yazamıyorum ınanın cok kotuyum allahım kımseye bu kadar yasatmasın umudumu yıtırmek ıstemıyorum ne hastalıgı olan yada dr hıc bebegınız olmaz dedıgı kısıler bıle anne oldu ama bende soruk yok neden olamıyorummmm bebegım benı bıraktıııııııııııııııııııııııııı
soylıcek baska bısııı bulamıyorummm ama sunu bılınkı tekrar sızlerın sayesınde ayaga kalkıp yenı tedavıme baslayacagım herzaman yanımdasınız bunu bılıyorummm

Sedacım hep yanındayız, hep.. senin mutlu olmanı, bebişini kucağına almanı hepimiz senin kadar istiyoruz, o güzel günler de gelecek inşallah.. dedim ya, bir gün biz de dişini, yaşını, mamasını, bezini, doktorunu konuşuyor olacağız, o zaman işte bu sayfalara, anılarımıza bakıp hatırlayacağız inşallah..

sedacım yaa ben kendimi çok kötü hissediyorum morelle uyanmıştım sana bakmak için netteydeim resmen yıkıldım yaa çok üzülüyorum neden soruları hep kafamda ne güzel sona yaklaşmıştın yaa offf..

unutma hep yanındayız ağlama diyemem bizde geçtik bu yollardan hiç bi söz teselli etmiyor çok iyi biliriz 7.denemen için kendi fikrimce beklemendir kendini topla yaz geliyor tatilini yap yazdan sonra gene buluşup hep beraber tedaviye başlarız offf ne desemde seni mutlu etsem bilemedim..inan gebe kalıpta kaybetmek çok zor yaşadıklarımı yazsam!! nasıl dayandım bilemiyorum ama insan herşeye alışıyormuşş..

dün akşam eşime dedim anne olamazsam ben evlatlık düşünüyorum diye amannn bi kızdı bi kızdı asla olmazda ben onu içime sindirememde neler neler ama ben şimdiden sindirdim bile...off kafam çorba oldu..

lütfen kendine iyi bak biz yanındayız ve burdayız..

senağlamasenağlama
:teselli::teselli:ne olur canım üzülme desemde boş ben şu anda çok üzgünüm seni anlayabiliyorum allahım şu cuma vakti neolur dualarımızı kabul et diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden herşeye yine yeni yeniden başlayacağız yılmak yok canım benimmmmmm:a015:

Canımm çok üzüldüm. Rabbim bize de yaşatacak o güzel günleri Ağlama demiyeceğim ağla rahatla

sedacım çok geçmiş olsun,,nediycemi arkadaşlar gibi bende bilemiom inan.. :((

herşey bizim için vardır bundada bi hayırr be kuzum,,allah sabır versin,,inş bundan sonra bebişlerini alırsın kucağınaaa....

canım benim....çok üzüldüm..allah bu emeklerini ve sabrını boşa çıkartmayacak eminim..allahım sana sabır güç ve bebiş versin inşallahhhh...

seda sabahtan beri aklımdan çıkmıyorsun hala üzgünüm :( sen nasıl oldun ? :(

kızlrhepınıze tsk ederım sagolun tsk ederım daha ıyıyımmmm toparlanmam lazım kenarda allahtan yumurtalarım var daha tedavıye bastan baslamıcam esımle konustuk hazıranda tekrar denıyecegım bu tedavımı pes pese denedım yıprandım ara vrmem lazım ama jaylen soyluyorum 7.cı denemem olucak ama yıne pes etmedım emınım bende anne olucammmm

serıfe80 canım cok sagolllll atlatmalıyım o yuzden ıyıyımmmm ılk duydugumda uzuldum agladım ama bu ıste stres cok onemlı ayaktayım ve bebegım ınatcıysa ben daha ınatcıyım nazlı bebegım benım emınım bıgun bana gelıcek kardeslerını gondermeye gıttı anne ben saglıklı degılım ılerde senı uzerım dedı ve benı terkettı

kızlar cok agrım var anlamadım kasıklarımdaaaaaa pazar tekrar test yapıcam ıns degerım duserrr dıs gebelıkten korkuyorummm degerım 126 ıken bugun 158 dı yanı dusmedı ama cok cıkmadıdaaaa offfffffff pazar dusmezse cok azda olur yukselırse hemen muayneye gıdıcem dua edınde degerım saglıklı sekılde dussuun kızlarrrrrrrrrrrr

sedayıldız çok üzüldüm canım benim ya nasılda sevinmiştik demekki hayırlısı böyleymiş rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inş.Bir dahaki tedavine tez zamanda başlayıp bebişini kucağına aldığın günlere eriştirsin rabbim inş.Allaha emanet ol canım

Back
X