- 25 Ocak 2009
- 629
- 64
- 298
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah canım ınsallahhhhhh
yarın olsa ıcım cok rahatlıcak testten sonraaaaa
sen nasılsın cnmmmmmmm
ayyyy canlarim benim insallah hepinizin testleri pozitif cikar,allah sizin emeklerinizi bosa cikarmasin aminnnnnnnnn :Saruboceq:,allaha dua ediyorum :Saruboceq:hepiniz icin ve kendim icin allahim insallah anne olup :CüvCüv: bu gunleri ani olarak hatirlicaz sadece,
kizlar siz benden daha once tupbebek yaptirdiniz veya yaptircaksiniz oylise sizin bebekleriniz beninkilerin abi ve ablalari olur:ecrin_bebek:,kizlar ben mais basi yaptircam allah izin verirse
sizde bana dua edin cok ihtiyacim var ne olur
kisaca anlatayim size ben 1inci tupbebegi yaptirdigimda tuttu,hatta kan degeri hep katlaniyordu,keseyi gorduk cok mutlu olduk......sonra degerler birden gusmeye basladi kesede bebek gorulmedi ben 7haftalik hamileydim ve her sey bitti :sm_confused:,yikilmistim,zamani degilmis yiyecek ekmegi yokmus demek,1.5 sene sonra tekrar yaptirma karari verdim
basladik ama tam gonal f'e basliyali 3 gun falan vardi Dr bence durduralim olusan yumurta sayisi az dedi sadece 4 tane yumurta az dedi,halbuki ilk denememde cok daha fazla yumurtam olusmustu,Dr demistim bakin ilk denemede Puregon kullandim iyi geldi dedim yok bu sefer Gonal F kullancaz hem daha ucuz demisti..............blaa blaaaa blaaaa
ama sonunda tam umitlenmisken durduralim dedi......neyse ,bu gecen seneydi
fakat busene farkli olacak allahin izni ile ve anne babamim dualari ile insallah ay kizlar koto oldum
neyse uzattim ama gecirdigim islemlerin hepsini anlatmadim daha sonra artik
yilmak yok insallah hepiniz anne olcaz,:lepi:kizlar hepinizin mujdeli haberlerini bekliyorum:ecrin_bebek:
sirasi bana gelince bende vercem insallah :ecrin_bebek:hihoyyyt :enbuyukkk:
sedaaaaa
yeni degerin kac cikti canim merakla beklioruz ??!!
KIZLAR YINE OLMADI BASARAMADIM
DEGERIM YUKSELMEDI ALLAHIN TAKDIRI NE YAPALIM ISYAN ETMEM ICIN SANKI ZORLANIYORUM AMA ETMICEMMMMMMMM ALLAHIMMMMMM SANA SIGINIYORUMMM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIP 7.DENEMEMI YAPACAGIM KIZLAR YINE KIMYASAL GEBELIK SANIRIM DEGERIM YUKSELMIYOR NE DICEMI BILEMIYORUM HAMILE ARKADASLAR INSALLAH SAGLIKLA BEBISLERINI KUCAGINA ALIRLARRRRRRRRRRR
DESTEKLERINIZ ICIN SAGOLUN KIZLARRRRRRRRRRR
senağlamasenağlama
yaaaaaaaaaaa inanmıyorummmmm inanmak istemiyorum ayy gözlerim doldu yaa off neden yaa neden
Sedacım yaaaaa, ne diyeceğimi bilemiyorum, 1-2 gün sonra yükselir mi acaba? canım yaaaa, ağlattın beni... bu cuma günü Allahım seni üzmesin , inşallah olacak canım inşallah..
:teselli::teselli:ne olur canım üzülme desemde boş ben şu anda çok üzgünüm seni anlayabiliyorum allahım şu cuma vakti neolur dualarımızı kabul et diye dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimden herşeye yine yeni yeniden başlayacağız yılmak yok canım benimmmmmm:a015:KIZLAR YINE OLMADI BASARAMADIM
DEGERIM YUKSELMEDI ALLAHIN TAKDIRI NE YAPALIM ISYAN ETMEM ICIN SANKI ZORLANIYORUM AMA ETMICEMMMMMMMM ALLAHIMMMMMM SANA SIGINIYORUMMM EN KISA ZAMANDA TOPARLANIP 7.DENEMEMI YAPACAGIM KIZLAR YINE KIMYASAL GEBELIK SANIRIM DEGERIM YUKSELMIYOR NE DICEMI BILEMIYORUM HAMILE ARKADASLAR INSALLAH SAGLIKLA BEBISLERINI KUCAGINA ALIRLARRRRRRRRRRR
DESTEKLERINIZ ICIN SAGOLUN KIZLARRRRRRRRRRR
senağlamasenağlama
seda sabahtan beri aklımdan çıkmıyorsun hala üzgünümsen nasıl oldun ?
![]()