cok cok üzgünüm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
allahım yardımcın olsun :çok üzgünüm:
cok güçlüsün inan hayran kaldım karekterine :teselli:
allahım bıda yasatmasın sana boyle acılar bu son olsun :teselli:
Sedacim cok uzuldum canim. bir dahaki sefere insallah basaracaksin canim. kendini uzmemeye hayirlisinin bu olduguna ikna etmeye calis. biliyorum ne dense bos ama sen cok guzlu bir kadina benziyorsun, eminim atlatacaksin bunu da
sagolun
dostum arkadaslarımmmm herseyımı sızınle paylastım hep dınnedınız benıııı ama bundan sonra zor gecıcek gıbııııı tedavılerımmmm artık yorulmaya basladım bunyemmm kabul edermı bılmem ama ben yola devam etmek ıstıyorum maddı ve manevı bu yolda cok yıprandık ama olsun sonunda bebesım olucak ona deger allahıma sukur herseyım var bı bebegım eksek hayatım da allahım bırgun onuda nasıp edıcek bılıyorummmm ben anne olucammmmm her olumsuz tedavımde bıraz daha ınatla hırsla yola devam etmek ıstıyorummm
Zamanlı zamansız beni terk eden umutlarım gibi sende beni terk ettin küçüğüm…
Oysa babanla ne hayaller kurmuştuk seninde içinde oldugun..
Seni elime alışım,koklayışım,yüzüne bakıp aglayışım,ilk adımlarında ellerinden tutuşum,ilk heceni ögretişim ve saçlarını tarayışım..
biliyorum ki seni kollarımın arasına aldıgım gün benim bütün dünyam sen olucaksın..
gözyaşım,hayalim,umudum ve yarınım…
ama yine de sen ve senin sevginle gelecek bütün dert,gam ve kederi özlüyorum ben…
dogmalıydın hayallerimin arasından..karşılıksız ve çıkarsız sevgimi sunmalıydım sana..sevgiyi,paylaşmayı,dostl uğu ögretmeliydim..annen olmalıydım..
yitik bir hayalinsin şimdi..
sen de terk ettin beni…umutlarım gıbııı
6 senedır düşleyipte gerçekleşmeyen tüm hayallerim gibi…
sen hiçbir zaman yokdun
hıc olamadınkı
ama annen hep varmıs gıbı yasadı pes etmedı senı hep ozledı geleceksın bılıyorum
annen seni çok seviyor ve bir gün kucagına almayı bekliyor.
kuzum benımmmmmmm
yakın zamanda gorusmek uzere kızlar