6. Embriyosu 3BB yardımcı olur musunuz kızlar

Merhaba, 32 yasındayım. Opuda 9 yumurta toplandı 2 si olgundu. 1 embriyo 6. Gün donduruldu 3BB. Sizce umut var mıdır? Yoksa tektar opu mu olmalıyım? Bu 2. Tedavimdi, ilkinde 5. Gün dejenere olmuşlardı.
Neden 3. Gün dondurmadilar merak ettim. Umut her daim vardır. Tek embriyosu ile transfer olup gebe kalanlar var. Arkadan gelen embriyo ile kalanlar var. Tamamen şans.

Neden 3. Gün dondurmadilar merak ettim. Umut her daim vardır. Tek embriyosu ile transfer olup gebe kalanlar var. Arkadan gelen embriyo ile kalanlar var. Tamamen şans.
Hep 5. Güne bekliyorlarmış her merkezin farklı uygulamaları var bilemiyorum. Evet şans, daha öncekinde 5. Gün gelişim tamamen durmuştu şimdi yavaş da olsa ilerleyip donduruldu.

Merhaba, 32 yasındayım. Opuda 9 yumurta toplandı 2 si olgundu. 1 embriyo 6. Gün donduruldu 3BB. Sizce umut var mıdır? Yoksa tektar opu mu olmalıyım? Bu 2. Tedavimdi, ilkinde 5. Gün dejenere olmuşlardı.
Siz opu olun ama adam akıllı lab. Olan bir yerde 9 yumurtada bir tane kalıyorsa hem doktoru hem verdiği dozları hemde lab. Sorgulanması gerek üstelik yaşınızda genç

Haklısınız ben de aynı şeyleri düşündüm malesef
Bazen yumurtalar tam olgunlaşmadan çatlatma iğnesi veriyorlar bu da yumurta döllenmesine ve olgun olmamasına neden oluyor. Doktorlar sonra hemen yumurtan kalitesiz diyip işin içinden çıkıyorlar. Artık bu sözcüğü duyduğunuz anda o hastaneden kaçın arkadaşlar inanın bizi maddi manevi bitirdiler

Benim asenkron büyüdüler hepsi yakın da büyümedi 2 sefer de. Estrofem kullandım opu öncesi yine de asenkron olmuşlardı

Önde giden 4 taneydi, 3 ü döllendi 1 i kaldı
İşte dediğim gibi arkada kalanlar büyümediği için opuda olgun olmuyor yoksa rezerviniz kötü değil. Merkez neresi merak ettim eğer imkanınız varsa lab. İyi olan bir yere gidin yaşınız çok genç bu kadar folikül ile hamile kalmanız mümkün ve ayrıca 3bb ile de kalan çok kişi var. İsterseniz risk alın transfer olun olmaz ise sil baştan başka merkez araştırın gidin ön görüşme yapıyor hemen hemen hepsi. Ama reklam yapan yerlerden uzak durmanızda fayda var sevgili güzel anne adayı

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için transfer oldum inşallah sağlıklı ilerler süreç olmazsa da baska merkezle devam edeceğim kesinlikle, çok teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için transfer oldum inşallah sağlıklı ilerler süreç olmazsa da baska merkezle devam edeceğim kesinlikle, çok teşekkür ederim
Rica ederim her zaman yazabilirsiniz soru sorabilir siniz. Çünkü ben 5 yıldır uğraşıyorum sanırım ben denk gelmedim daha doktoruma :)

Bende tramsfer olucam canim 29 sen oldunmu transfwr 6. Gün 3bb 5ab var aralarındaki fark nedir

Bende tramsfer olucam canim 29 sen oldunmu transfwr 6. Gün 3bb 5ab var aralarındaki fark nedir
Evet transfer oldum ben, rakamlar ve harfler embriyonun gelişim aşamalarına şekline göre adlandırılıyormuş. 3bb de 5ab de gebelik şansı olan embriyolarmış

Ben de çok korkuyorum daha önce kürtaj olmuştum, Allah korusun ne diyelim. İnşallah bu sefer sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alırız
İnşallah canim ya rabbim isteyen herkese nasip etsin yarin tramsferim hangisini tramsfer edicek embriyo gulue yaptırdım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…