Canım bende dondurulmuş embroyom2 var 66. Gün embriyosuyla bebeğini kucağına alan hiç kimse yok mu
Gebelik şansı var ama 5. Gün embriyosuna göre daha düşük şans diyor herkesCanım bende dondurulmuş embroyom2 var 6
Gün 3bb korkuyorum nasil kalitesk
Yaaa 5Ab var 1 tanedeGebelik şansı var ama 5. Gün embriyosuna göre daha düşük şans diyor herkes
Benim 12 yumurta toplandı 1 tanesi 6. Gün blast oldu orta kaliteydi şuan hamileyim6. Gün embriyosuyla bebeğini kucağına alan hiç kimse yok mu
Ya
Yaaa 5Ab var 1 tanede
Aa çok sevindim, inşallah Allahım nasip etsin bize deBenim 12 yumurta toplandı 1 tanesi 6. Gün blast oldu orta kaliteydi şuan hamileyimdarısı sizlere nasip olsun ne güne ne kaliteye takılma
Canım 6. Gün emriyosuyla hamileyim Allah’ın izniyle sanırım seninkinden daha düşüktü kalitesi. Rabbim kucagımada almamı nasip etsin inşallahMerhaba, 32 yasındayım. Opuda 9 yumurta toplandı 2 si olgundu. 1 embriyo 6. Gün donduruldu 3BB. Sizce umut var mıdır? Yoksa tektar opu mu olmalıyım? Bu 2. Tedavimdi, ilkinde 5. Gün dejenere olmuşlardı.
İnşallah çok teşekkür ederimCanım 6. Gün emriyosuyla hamileyim Allah’ın izniyle sanırım seninkinden daha düşüktü kalitesi. Rabbim kucagımada almamı nasip etsin inşallahsen de kafana takma Rabbim ol diyecek olacak bu iş böyle. İnşallah şenin de bebeğin sana sıkı sıkı tutunur
Merhaba transfer oldugunuz mu benim de 6 gun 2 embriyom var transfer olacamMerhaba, 32 yasındayım. Opuda 9 yumurta toplandı 2 si olgundu. 1 embriyo 6. Gün donduruldu 3BB. Sizce umut var mıdır? Yoksa tektar opu mu olmalıyım? Bu 2. Tedavimdi, ilkinde 5. Gün dejenere olmuşlardı.
18 eylükde transfer olucam çift embriyo mu transfer ettireceksinizMerhaba transfer oldugunuz mu benim de 6 gun 2 embriyom var transfer olacam
Evet inşallah tutar18 eylükde transfer olucam çift embriyo mu transfer ettireceksiniz
Sızınkı çift mı18 eylükde transfer olucam çift embriyo mu transfer ettireceksiniz
Ne zaman transfer olcaksınız? Benim tek embriyom var o yüzden tek.. inşallah tutar sağlıklı ilerler süreçlerimizSızınkı çift mı
Maşallah inşallah sizımkı de olur tek mı çıft mıMrb 6.gun 4bb ile hamileyim
Bıllı değil adeti beklıyorum inşallah ikimızınkıde tutar niye sizinki 6 gun embriyoNe zaman transfer olcaksınız? Benim tek embriyom var o yüzden tek.. inşallah tutar sağlıklı ilerler süreçlerimiz
Çok sevindim sizin için, darısı başımızaMrb 6.gun 4bb ile hamileyim
Gelişimi yavaş ilerlemiş o yüzden benim deBıllı değil adeti beklıyorum inşallah ikimızınkıde tutar niye sizinki 6 gun embriyo
Benimki de aynı 5 güne kadar bir sıkıntı yoktu 5 günü aradıklarında gelişimi yavaş dediler dörtlü uyumlu dediler Onun ıcın 6 gün dondurulduGelişimi yavaş ilerlemiş o yüzden benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?