- Konu Sahibi firstNimbus
-
canim, bugun senin kacinci gunundu???erken yapmadinmi? Sen takma bunu kafana..Allah buyuk, pozitif olabilir daha.
bence yapmasan daha iyiydi yaaa..neyse dememe gerek yook heraldee kesin sonuç değildirrr yinede diyimmmm.....
ben 12.günde dahiii göremedimm pozitifiii bu idrarda herkes görüyooo ama ben göremedimmm...içimde ukde kaldıı yaa idrarda pozitifi görmemekkk...bence sabah ilk idrarla yapp lansorr...yada c.tesiyi bekleee
bu olmadığı anlamına gelmez canım.idrar testi çok yanıltıcı olabilir. benim ilk gebeliğimde 10.gün fortelin erken gebelik testinde okadar silik çıkmıştı ki ertesi gün kanda 49 çıktı yani 11.gün. ama rabbim pozitif testinde hayırlısını versin .9.haftada miniğimi kaybettim. bence kaybetmenin acısı negatif sonuçtan çok çooook daha yıkıcı. hiçbir zaman eski halime gelemiyeceğimi düşünüyordum ama hiç birimiz isyankar olmadık başımıza ne gelirse gelsin. bak rabbim mutlaka mükafatını veriyor benden bir aldı iki tane verdi. rabbim bunları nazardan saklasın uzun ömür versin. sende çok kötü şeyler yaşadın ve ben mükafatını alacağına inanıyorum...
iyi merağını giderdin canımmm...neden bu kadar acele ediyoruz kii..bende öyleydimm...neysse artıkk inşş o güzel pozitif sonucu kanda görürsünn....önemli olanda kann zatiiiii
bence çok erken kaç gün sonra çok sevineceksin inşallah çook mevlam hayırlısını versim en öenmlisi o
sana inanmıyorum akannehir hem 7. gün hem de gece yapıyorsun testi sabah yapsaydın hiç olmazsa neyse sen de demişsin zaten bugün için umutlu olmadığını inşallah kan testinde 100 leri görürsün canım Şeniz
testimi yaptım kızlarrrrrr...
bilin bakalım ne çıktı?????
negatiifffffff
ne çokkk şaşırdınız di mi?????
lansoooor boşver sen o testi, koskocaman pozitifi göreceksin inşallah, çok erkendi zaten biliyorsun, içinde kalacağına testte kaldı işte :)
güvenmiorum ben o idrar testlerine yahuuuu
biliosuun benim hikayemi ikiz olduğu halde negatif çıktıydı...
kanı bekle derim ben canikom..
lansorcum yeni gordum topigini. biraz acele etmissin canım yaaa. merak iste bu insanı oldurur...
neyse bir tane test harcamak istemis canın harcamıssın sefan olsun...
blastokist transferi bile olsa 7. gün hemde akşam hemde idrar tahlili.... zaten görme olasılığın düşükmüş...
ama hic bosuna meraklanma artık gununde gidip uslu uslu kan tahlini yaptır hayırlısı ile pozitifi gör inşallah...
Cnm daha Öcede yazdım
ben 8.gÜn yaptım negatİftİ Çİzgİ var gİbİydİ ama emİn deĞİldİm
negatİftİ kesİnlİkle
9.gÜn yaptım akŞamı eh İŞte varyok arası bİŞeydİ
11.gÜn tam net gÖrÜnmÜŞtÜ
sakın moralİnİ bozma Çok erken test İÇİn zaten...
Hayırlısı olsun İnŞ.....
ya sen ne güçlü ne poztif bir kadınsın.......
biz seni derken sen bizi teselli etmenin peşindesin ,
allah sana en beklemediğin anda en güzel en büyük süprizi yaşatsın,
inşallah 12 . günün sonunda mucizen gelir sana bunları boşuna yazmış oluruz !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?