- Konu Sahibi theuglygoddess
-
merhaba menüyü çok beğendim aşağı yukarı benim menüme benziyor ama ben ara ögünde yapıyorum araögünsüz diyet yapamam
şuan ceviz suyu yapıyorum ama maydanoz suyunuda ekleyebilirim herşeyi denedim bunuda deniyeyim bari
yarından itibaren bende başlıyorum 6 günde 3.5 vermesemde 1 kilo versem oda yeter benim için
cnm 2 şey
1 - pul biber yağ eritmiyor metabolizmanın hızlanmasını sağladığından kilo vermede yardımcıdır
2 - poğaça yerine, tam buğday ekmeği yesek 2 dl, daha iyi olmaz mı? hani glisemik indeks açısından...
bir de ben bunu yaparsam sanırım kilo alırım bunu 15 temmuzdan sonra deniyim bari, şimdi olmaz dr kontrolüm var, orda fazla çıkmak istemem
cnm 2 şey
1 - pul biber yağ eritmiyor metabolizmanın hızlanmasını sağladığından kilo vermede yardımcıdır
2 - poğaça yerine, tam buğday ekmeği yesek 2 dl, daha iyi olmaz mı? hani glisemik indeks açısından...
bir de ben bunu yaparsam sanırım kilo alırım bunu 15 temmuzdan sonra deniyim bari, şimdi olmaz dr kontrolüm var, orda fazla çıkmak istemem
bende pogaça açma börek felan yemektense 2 dilim tahıllı ekmeyi tavsiye ediyorum ve öyle yapıyorum
poğaça börek yersem diyet yapmamın ne anlamı oluyorki
neyse ben yarın buna benzetcem bakalım 6 gün denicem nkadar vercem
Ben orda bildiğiniz gibi simit dedim başta. Ekmeğin sindirimi daha zor. Simitte ise susam var ve susam hazmı kolaylaştırıyor. Artı benim diyette bahsettiğim poğaça evde yapılan poğaçalar değil. Dışarıdaki fırın poğaçaları. Ben alamadığım için evde yapılan poğaçadan yedim ve küçüktü 2 tane yedim. 1 dilim ekmekle eşdeğer.
tam kurallı olmasada buna benzer bir şey uyguluyorum bunu deneyim bari kilolardan başka kaybedicek bir şey yok =) ama makarna riskli geldi banada özellikle onu çıkarın diyorlar çünkü:44: onun yerine ne yenebilir ki
Bugün bozmak zorunda kaldım diyeti sevgilimin doğum günüydü pizza ve pasta yedim. Yarın hiçbir şey olmamış gibi devam edicem. Ama sabah tartıldım ve baktım ki 500 gram vermişim
süper vallahi 3 ögün olan maydanoz suyumu içtim çok iyide dikkat ettim misafirim olduğu halde çok iyiydi
inşallah bende yarın 500 grm vermiş olarak uyanırım
bu sabah tartıldığımda 64.3 düm
yarında yazarım
Ordaki makarna 300 gram canım ve en fazla bir çorba kaşığı yağla pişmiş. Ve yaklaşık 200-250 kalori. Ben zaten orda diğer seçenekleride yazdım. İstersen o diğerlerini yiyebilirsin canım makarna mecburi değil sonuçta.
Yarın ben de başlıyorum isveç diyetinden daha mantıklı geldi ama öğünler yer değiştirebilir mi acaba?
teşekkür ederim
bi sorum daha olucak yalnız=) ben günde üç bardak bitki çayı içiyorum sabah yeşil çay öğlen rezene akşamda ısırgan otu şimdi bir de maydanoz suyu içersem bi zararı olur mu acaba bi fikriniz var mı =)
slm dün 64.3düm
bugün 64 düm
normaldede buşekil verebiliyordum ama genede devam edeceğim 6 gün
Dünkü diyet bozuşumdan sonra cok güzel kilo almışım :26: 58.2 kilo çıktım sabah. Ne güzel 1 günde 500 gram vermiştim. Dün baya pizza ve pasta yedim çünkü. Sevgilimin doğum günüydü ve bozmak zorunda kaldım. Bugün diyete baştan başlıyorum.. Yalnız regl'ım. O yüzden hızlı vereceğimi sanmıyorum
Dün gayet tok bi şekilde geçirdiysen, bugün yiyeceklerinden çok az kısarak devam edebilirsin. O şekilde daha çok kilo verebilirsin. Ben öyle yapıyorum.. Birde her öğünün buraya yazarsan daha iyi yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?