6 Günde 3-4 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Maydanoz suyu daha etkili canım. Ara öğüne bunda gerek olmuyor cünkü acıkmıyorsun.

Aslında orda demek istediğim yoğurt normalde yağ eritiyor. Pul biberde acı ve acı olduğundan metabolizmayı hızlandırıyor ve yağ eritimine hızlılık katıyor yoğurtla birleştiğinde :)
Ekmeğe gelince 2 dilim tavsiye etmiyorum canım. Ve çavdar yada kepek olacak.

Son düzenleme:

bende pogaça açma börek felan yemektense 2 dilim tahıllı ekmeyi tavsiye ediyorum ve öyle yapıyorum
poğaça börek yersem diyet yapmamın ne anlamı oluyorki
neyse ben yarın buna benzetcem bakalım 6 gün denicem nkadar vercem

Ben orda bildiğiniz gibi simit dedim başta. Ekmeğin sindirimi daha zor. Simitte ise susam var ve susam hazmı kolaylaştırıyor. Artı benim diyette bahsettiğim poğaça evde yapılan poğaçalar değil. Dışarıdaki fırın poğaçaları. Ben alamadığım için evde yapılan poğaçadan yedim ve küçüktü 2 tane yedim. 1 dilim ekmekle eşdeğer.

neyse canım sen bunlarla devam et ben tahıllı ekmekle devam edeyim
ama maydanoz suyuna başladım sabah ve öğleni içtim birazdan öğle yemeğimi yicem

2 3 çatal spagetti
yoğurt+1 yk keten tohumu
salata

Bugün bozmak zorunda kaldım diyeti sevgilimin doğum günüydü pizza ve pasta yedim. Yarın hiçbir şey olmamış gibi devam edicem. Ama sabah tartıldım ve baktım ki 500 gram vermişim

Son düzenleme:
Başlangıç Tarihi: 30.06.2012
Başlangıç Kilom: 57.3

1. Günün Ertesi Sabahı Kg: 56.7
2. Günün Ertesi Sabahı Kg:
3. Günün Ertesi Sabahı Kg:
4. Günün Ertesi Sabahı Kg:
5. Günün Ertesi Sabahı Kg:
6. Günün Ertesi Sabahı Kg:

Son düzenleme:
tam kurallı olmasada buna benzer bir şey uyguluyorum bunu deneyim bari kilolardan başka kaybedicek bir şey yok =) ama makarna riskli geldi banada özellikle onu çıkarın diyorlar çünkü:44: onun yerine ne yenebilir ki

tam kurallı olmasada buna benzer bir şey uyguluyorum bunu deneyim bari kilolardan başka kaybedicek bir şey yok =) ama makarna riskli geldi banada özellikle onu çıkarın diyorlar çünkü:44: onun yerine ne yenebilir ki

Ordaki makarna 300 gram canım ve en fazla bir çorba kaşığı yağla pişmiş. Ve yaklaşık 200-250 kalori. Ben zaten orda diğer seçenekleride yazdım. İstersen o diğerlerini yiyebilirsin canım makarna mecburi değil sonuçta.

Bugün bozmak zorunda kaldım diyeti sevgilimin doğum günüydü pizza ve pasta yedim. Yarın hiçbir şey olmamış gibi devam edicem. Ama sabah tartıldım ve baktım ki 500 gram vermişim

süper vallahi 3 ögün olan maydanoz suyumu içtim çok iyide dikkat ettim misafirim olduğu halde çok iyiydi
inşallah bende yarın 500 grm vermiş olarak uyanırım
bu sabah tartıldığımda 64.3 düm
yarında yazarım

Son düzenleme:
Yarın ben de başlıyorum isveç diyetinden daha mantıklı geldi ama öğünler yer değiştirebilir mi acaba?

teşekkür ederim

bi sorum daha olucak yalnız=) ben günde üç bardak bitki çayı içiyorum sabah yeşil çay öğlen rezene akşamda ısırgan otu şimdi bir de maydanoz suyu içersem bi zararı olur mu acaba bi fikriniz var mı =)

Yarın ben de başlıyorum isveç diyetinden daha mantıklı geldi ama öğünler yer değiştirebilir mi acaba?

Ben bu şekilde uyguladım ve bu şekilde sonuç aldım. Yer değiştirilmemesini öneriyorum.

Sen zaten yeterince zayıflatıcı çay içiyosun canım. Maydanozu içmene bile gerek yok aslında ama ben yeşil çaydan falan daha cok yararını gördüm maydanozun. o 3 çaydan 1 tanesini çıkarıp yerine maydanoz koyabilirsin.

Dünkü diyet bozuşumdan sonra cok güzel kilo almışım :26: 58.2 kilo çıktım sabah. Ne güzel 1 günde 500 gram vermiştim. Dün baya pizza ve pasta yedim çünkü. Sevgilimin doğum günüydü ve bozmak zorunda kaldım. Bugün diyete baştan başlıyorum.. Yalnız regl'ım. O yüzden hızlı vereceğimi sanmıyorum

Son düzenleme:
Başlangıç Tarihi: 02.07.2012
Başlangıç Kilom: 58.2

1. Günün Ertesi Sabahı Kg:
2. Günün Ertesi Sabahı Kg:
3. Günün Ertesi Sabahı Kg:
4. Günün Ertesi Sabahı Kg:
5. Günün Ertesi Sabahı Kg:
6. Günün Ertesi Sabahı Kg:

slm dün 64.3düm
bugün 64 düm

normaldede buşekil verebiliyordum ama genede devam edeceğim 6 gün

Dün gayet tok bi şekilde geçirdiysen, bugün yiyeceklerinden çok az kısarak devam edebilirsin. O şekilde daha çok kilo verebilirsin. Ben öyle yapıyorum.. Birde her öğünün buraya yazarsan daha iyi yardımcı olurum.

teşekkürler

bende öyleyim bolca şişkinlik var rezene ve ısırgan göğüsler için yeşil çayı içiyordum sadece kilo verdirsin diye ama onun yerine maydanoz suyu içiyim ozaman

canım ben senin listeye tam uymuyorum söylemiştim sadece maydanoz suyunu eklicem diye
ama genede yazarım listemi
bide ben ara ögünde yapıyorum ara ögünsüz diyet yapamıyorumda hehehe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…