- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
Daha once kimseyle birlikte olmamis sevismemiste.on sevisme olmadan yapmak istedi bende tabiki karsi cktım hayvan miyz biz dedim sinirlendim yorgunm vs dior tahammulum kalmadi konusarak denedim olmadi kizlar ya hele bi evlenelim gor diordu evlendik halen ayni degisen yok yani
Esim 29 yasinda ben 23 bu zamana kadar cinsel birlikteligi olmamis bende bu yuzden diyorum bu zmana kadar yasamayan bir insan daha istekli olmali nisanlimin akli ruhi bedeni hic bir rahatsizligi yok sertlesme vs sorunu da yok bi seksuel a seksuel ya da gay deil beni sevior surekli sarilior opuor ama o kadar ilerisi yok ilk ben de ıslanma olmadigi icin birde kastigm icin olmadi kayganlastrici kullandk oldu ondan sonra tık yok bilmiyorum sorun nedir arzulu birisi deil diorum ama sarilior opuor ben yemek yaparken falan
Kendimi nasil hazirlayim kendimemi dokunayim asla yapamam
bu durum böyle gidecek arkadaşım ... hayırlı olsun15 aydır beniiarzulamayan bi eşe sahibim
nasılı yokki ümitli arkadaşım ... 15 ay oldu evleneli 15 aydır sevişmemiz 15 kere ya olmuştur yada olmamıştir ... denenmedik şey bırakmadım ... ben aklına getirmezsem umurumda değil adamın devirir totoyu yatar ... alıştım sanırım artık bende saldım ucunu aynı evde ev arkadaşı gibiyiz 6 haftadırnası yani?
Ayy sende benim gibiymissin zor bi durum ya insan arzulanmak istior bole odunlarla isimiz zor :/nasılı yokki ümitli arkadaşım ... 15 ay oldu evleneli 15 aydır sevişmemiz 15 kere ya olmuştur yada olmamıştir ... denenmedik şey bırakmadım ... ben aklına getirmezsem umurumda değil adamın devirir totoyu yatar ... alıştım sanırım artık bende saldım ucunu aynı evde ev arkadaşı gibiyiz 6 haftadır
nasılı yokki ümitli arkadaşım ... 15 ay oldu evleneli 15 aydır sevişmemiz 15 kere ya olmuştur yada olmamıştir ... denenmedik şey bırakmadım ... ben aklına getirmezsem umurumda değil adamın devirir totoyu yatar ... alıştım sanırım artık bende saldım ucunu aynı evde ev arkadaşı gibiyiz 6 haftadır
benim eşimde uyumak istemiyor yatak odasında ... 15 ay oldu denemediğim yol kalmadı , tahrik edici kıyafetler iç çamaşırları gecelikler kokuku mumlar ... hiç biri kar etmedi ... tatlı tatlı konuştum olmadı .kavga ettim olmadı ... bende yanaşmadım uzak durdum olmadı ... en son bi yazı okuttum testler falan vardı çözdü ....ilk defa kabul etti bi sorun olabileceğini .. ama devirdi yattı totoyuumitli .!.:canım bu ciddi bi sorun..yani üzerine mutlaka gidin derim..
biz de de benzer bir durum vardı..ardından büyü yapıldığını öğrendik eşime..
çok isteksizdi, yatakodasında dahi uyumak istemiyodu..sebebi büyüymüş..
şimdi haftada 1-2 yaşıyoruz cinsellik..
sizde de ille büyü vardır diyemem..
eşinin ya ciddi psikolojik sorunu var ya da kendini başka yolla tatmin etmeye alışmış..
lütfen üstüne düş..yoksa yuvanız çatırdar Allah göstermesin..
hikayeni okudum mozerellaa. nasıl durumlarda bi değişiklik var mı?Ayy sende benim gibiymissin zor bi durum ya insan arzulanmak istior bole odunlarla isimiz zor :/
Enteresan guleyimmi aglayim mi bilemedim. Belki sikintilari vardir. İki tek atin. Ona ask dolu sozler soyle ne bilim aska davet et:)) ozel degilse sevgiliyken de boylemiydi?Kızlar basliktada belirttgm gibi 6 gunlaeferyim mutsuzum esimle sorunlarimiz cinsel kaynakli esim beni arzulamiyor oyle hissediyorum evlendigimiz gece yorgunum birlikte olmayalim dedi sabaha erteledi sabah ben kendimi kasmam nedeniyle olmadi aksama erteledi o gun disari cikmistk yorgunm yarin olsun dedi surekli boyle bahaneleri var herhangi bir sorunu yok gay ya da iktidarsiz deil.ama sanki isteksiz en son dun aksam çok grurum kırıldı kendimi cok kötü hissettim ben bi guzel hazirlandm suslendim geldi beni optu vs ama gerisi yok ensem falan agrior bugun olmasin dedi yarin nasilsa oglenden sonra ise gdecem dedi ve yine sabaha atti bende trip yaptim cunku cok uzuldum sabah bana kahvalti hazirladi kahvaltimizi yaptik bu kez de yine ayni sekilde aksama birlikte oluruz vs dedi bende kahvalti sonrasi yattim yatagima kalkmadim o ise gidene kadar.çok inciniyorum surekli erteleniorum sacma sapan nedenlerle hemde kızlar nolur yardim edin ya ne yapmaliyim bi akıl verin nasıl davranayim ben bu adama((
Ayyy allah seni vallahi supersin ayol.. test edilmis onaylanmis takdikler bacimm degerlendir sonucunu at ayollYa bi durun ben geldim tecrübeli hatun:))) sen kocanın yatağına geçtiği vakit bakımını yap kokular sürün yanına uzan sonra yorgunsundur diye ona masaj yapmaya başla yapayım mı diye sorma. Masajın yönünü yavaş yavaş değiştir ( onu da ben anlatmayım ) :))) sonra kıvama gelince taarruza gec Can'ın nasıl istiyorsa o isteseydi kimse durdurmazdı demi sen de durma bu senin hakkın
Ayyy allah seni vallahi supersin ayol.. test edilmis onaylanmis takdikler bacimm degerlendir sonucunu at ayoll
Simdi bisey derdim de neysee.. Yavrum kafa yap adami kucak dansi yap bi kere acilisi yap devami gelirBenim ki yorgunluktan uyuyo hala kesin sonuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?