6 günlük evli mutsuz ;( yardımmmm

erkeklerin bazıları ön sevişmeyi gereksiz görür..
zaman kaybı gibi yani..direkt olaya dalmayınca moda giremezler..
senin eşin de öyle bence..
sana tavsiyem ön sevişmede ısrarcı olma..
kendini önceden hazırla, birleşme moduna hemen geç..
ve birleşme sırasında acını çok belli etme bi de eşine iltifat et..
benim anladığım eşinde özgüven sorunu var..
senin desteğinle aşabilir ancak..

acaba hayal ettiği gibi keyifli bulmadı da kendini farklı şekilde mi tatmin ediyorki?

bu durum böyle gidecek arkadaşım ... hayırlı olsun 15 aydır beniiarzulamayan bi eşe sahibim

Kendimi nasil hazirlayim kendimemi dokunayim asla yapamam

yani dokunma olabilir..
tanga, dar çamaşırlar vs giyersen uyarıcı etkisi olur onların da mesela..
ya da eşine masaj teklif et..hem sen moda girersin, hem o..
yani herşeyi eşinden bekleme bence..
eşinin arzulama sorunu yok gibi..
anladığım kadarıyla keyif almıyo ve bahane uyduruyo..
muhtemelen 29 yaşına kadar manuel takıldı ve ondan aldığı tadı ilişkide bulamadı..
onu bunu bahane edip kolaya kaçıyo..
evde giyim tarzın nasıl?
davetkar giyin ama çaktırmadan yap bunu..
yani seksi geceliği selülitim var diye giymiyosan ev kıyafetin seksi olsun..
mesela kırmızı tanga üstüne beyaz dar pantolon..
göğüs dekolesi ve dekolteye ulaşan bi kolye ucu..vs vs..
adam zaren öyle görünce dayanamaz, gecelikle de uğraşmazsın böylelikle..

nasılı yokki ümitli arkadaşım ... 15 ay oldu evleneli 15 aydır sevişmemiz 15 kere ya olmuştur yada olmamıştir ... denenmedik şey bırakmadım ... ben aklına getirmezsem umurumda değil adamın devirir totoyu yatar ... alıştım sanırım artık bende saldım ucunu aynı evde ev arkadaşı gibiyiz 6 haftadır

Ayy sende benim gibiymissin zor bi durum ya insan arzulanmak istior bole odunlarla isimiz zor :/

07, member: 449184"]Ayy sende benim gibiymissin zor bi durum ya insan arzulanmak istior bole odunlarla isimiz zor :/[/QUOTE]
ya sorma mozeralla bende psikoloji diye bişey kalmadı ... alt üst oldum resmen ... ne zor sınavmış meğer allah düşmanıma vermesin ... yaşamayan bilemez en son tartıştığımızda bu konu üstüne yazı buldum okuttum netten ... ilk defa kabul etti bi sorun olabileceğini ama somrasında devirdi yattı :) üstünden de 6 hafta geçtş .. artıl oda benim umurumda değil alıştım sanırım

canım bu ciddi bi sorun..yani üzerine mutlaka gidin derim..
biz de de benzer bir durum vardı..ardından büyü yapıldığını öğrendik eşime..
çok isteksizdi, yatakodasında dahi uyumak istemiyodu..sebebi büyüymüş..
şimdi haftada 1-2 yaşıyoruz cinsellik..
sizde de ille büyü vardır diyemem..
eşinin ya ciddi psikolojik sorunu var ya da kendini başka yolla tatmin etmeye alışmış..
lütfen üstüne düş..yoksa yuvanız çatırdar Allah göstermesin..

bu sıcaklarda seyrek birliktelik normal malum nem aşırı sıcak ter derken fakat bu mevsimin dışında genelinde uzaklık varsa eşlerinizde bi ürolog yardımı alınabilir utanılacak bir şey değil bu..ikna yoluna gidin bence..

benim eşimde uyumak istemiyor yatak odasında ... 15 ay oldu denemediğim yol kalmadı , tahrik edici kıyafetler iç çamaşırları gecelikler kokuku mumlar ... hiç biri kar etmedi ... tatlı tatlı konuştum olmadı .kavga ettim olmadı ... bende yanaşmadım uzak durdum olmadı ... en son bi yazı okuttum testler falan vardı çözdü ....ilk defa kabul etti bi sorun olabileceğini .. ama devirdi yattı totoyu evlilik çatırdıyo zaten bizim ... defalarca söyledim beni uzaklaştırıyorsun kendinden soğuyorum senden artık bende arzulamıyorum diye ... üzülüyorum öyle deme diyor sarılıp öpüyor bitti ... doktora gitmeyide kesinlikle kabul etmiyor

Enteresan guleyimmi aglayim mi bilemedim. Belki sikintilari vardir. İki tek atin. Ona ask dolu sozler soyle ne bilim aska davet et:)) ozel degilse sevgiliyken de boylemiydi?

Ya bi durun ben geldim tecrübeli hatun :))) sen kocanın yatağına geçtiği vakit bakımını yap kokular sürün yanına uzan sonra yorgunsundur diye ona masaj yapmaya başla yapayım mı diye sorma. Masajın yönünü yavaş yavaş değiştir ( onu da ben anlatmayım ) :))) sonra kıvama gelince taarruza gec Can'ın nasıl istiyorsa o isteseydi kimse durdurmazdı demi sen de durma bu senin hakkın

Ayyy allah seni vallahi supersin ayol.. test edilmis onaylanmis takdikler bacimm degerlendir sonucunu at ayoll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…