6 günlük evli mutsuz ;( yardımmmm

Benim esim çok gerizekali bir adam kesin sonuc bu kizlar bugun aksam o uzanmis tv izlerkene guzelce geceligimi giydm sacimi yaptim o ise kılını kıpirdatmadi iyi olmus yani dedi o kadar illa cinsellik yasayalim die deil icimden geldigi icin giymistim oysa kalkip bi öpmesini cnm cok guzelsin vs demesini bekledim ama yapmadi sonra gelmis birliktemi olacaktik dior suan bunlari gozyaslarimla yaziyorum kizlar napicam ben bu adamla ya onunla uyumak falan istemiyorum moralim cok kotu normal zamanlarda iyi gelip sarilior opuor herhangi cinsel sorunu yok öküz bir adam kadın ruhundan anlamayan gerizekalinin birisi bilmiyorum uzun bir sure birseyler yapmasam mı gecen gun konustm yine ayni konusmaktan anlamior bu odun

Cinsellikle ilgili bu tarz problemlerin altında çok yüksek ihtimalle psikolojik problemler yatıyor. Bu tarz sorunu olan herkes kıyafetle, kokuyla tahrik etmeye çalışmak yerine kocasını ikna edip doktora götürsün. Fiziken ve ruhen sağlıklı bir erkek, her seferinde böyle bir törene ihtiyaç duymaz zaten.

Yandım gülüm keten helva , hiç mi farketmedin canım bu adamı sen .
Evliliğin ilk günleri arkadaşın da dediği gibi sadece ihtiyaç molası için çıkılır yatakdan .

Özel muamele istiyorlarsa geyşa alsınlar , herşeyi kadın yaptıktan sonra, öyle şey mi olur ya .
Bide akıl veriyorlar.

eski konuları bende biliyorum...eşiniz de bir sorun var..6 gün ve bir erkekten bahsediyoruz..bence konusmalısınız.....

Aynı sorun bende de var 10 aydir evliyim 20 kez yapmamisizdir... on sevisme yok direk olaya giriyor bu yuzden basta canim cok yaniyor... zevk hic yok.. ama yine de gayret gosteren yine benim... her türlü şeyi deniyorum ... Önce rahat bıraktım üstüne gitmedim tık yok... koskoca hafta geciyor ama onun gündeminde sex yok... sonra konuşmayı denedim... ona göre çok normal insanlar ayda 1 ya da 2 kere yapıyormuş... Doğal akışına bırakmak lazımmış... kilik kıyafet olayina girdim tersledi usutucekmisim... bir kere de ne kaybedecem deyip yanina gittim yataga surukledim baya uğraştım....basladi ama devam ettiremedi ve gurur yapti sanirim butun sucu ustume yikti benim cok uzulecegim seyler söyledi... cok agladim icimden bu son yikilis dedim benim de bi gururum var böyle birsey yaşayacağım aklımın ucundan bile gecmezdi son olarak kendimi cektim onun canina minnet ben de artık pes etmek üzereyim... biz iyi ev arkadasiyiz artık olayı böyle görüyorum.... bir erkek olsa aldatırdı ve kendini haklı bulurdu... Açıkçası benim de aklımdan gecmiyor değil... bu sorun çözülmez... açılmadan solan bir gül oldum..

Son düzenleme:
gay ya da iktidarsız değil demişssiniz daha önce doktora mı gittiniz nerden biliyosunuz belki cidden bi sağlık problemi vardır?

aklım almıyor ya bu adamlarda sevgi yönünden eksik mi o halde ? bu sorunu yaşayanlara soruyorum aşkını sevgisini gösteriyo mu normal zmanda

Ca
nım heyecan ve tecrübesizliktir yaa. Bi de öyle şu gün şu an olsun demekle olmaz ki böyle stres olursunuz. Sen ona bi destek olmayı yumuşak davranmayı dene bakalım. Kendiliğinden gelişsin yorgunum derse tamam aşkım bende iyi hissetmiyorum ne zaman istersen o zaman olsun de sarın yat. Sen sürekli beklemede o sürekli görev gerçekleştirme modunda olursanız çok zorlanırsınız. Sen her akşam sür kokunu öp eve gelince güzel bi film izleyin el ele kendiliğinden gerçekleşsin bazı şeyler. Gay falan olmasına gerek yok başarısız olmak istemiyo ve stres yapıyo işte. Bu sebepten surat yapma daha çok yenisiniz yıpratma ilişkiyi

Bence de bi sorun var kadın isteksiz olur genelde biz evlendigimizde benim yüzümden 2 gün yapamanistik gece ben uyurken yapmaya çalıştığını
Hatırlıyorum erkekler ne kadar isteksiz olsa da giyinmiş kendini bekleyen bi kadını asla reddedemez dogalarinda yok bu arkadaslara katılıyorum belki sertleşme sorunu vardır ya da o da korkularını yenememis olabilir inşallah düzelir Allh yardımcınız olsun

Ilişkiden sonra bi müddet kalkmayin yataktan ayaklarini duvara yaslayabilirsin ya da yastık koyabilirsin çok işe yarıyor evlendikten 2 ay sonra tuttutdummmm

Evliliğe adapte olamamıştır belki kafasına taktiği bazı şeyler vardır bilemeyiz. Yada görmemiş gibi sürekli sevişen yeni evlilerden tiksinti gelmistir

Merhaba anlıyorum ki moraliniz oldukça bozuk canınızı daha çok sıkmak istemem ama bence sorun kesinlikle sizde değil eşiniz kadınlardan hoşlanmıyor olabilir. Ön sevişme istememesi ve ilişkiden kaçması, size tepkisi kalması bana bunu düşündürdü. Bir çol erkek cinsel tercihi farklı olduğu halde mahalle baskısı nedeniyle evlilikler yapmakta ve hem kendilerini hem de evlendikleri kişileri mutsuz etmekteler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…