Aynı sorun bende de var 10 aydir evliyim 20 kez yapmamisizdir... on sevisme yok direk olaya giriyor bu yuzden basta canim cok yaniyor... zevk hic yok.. ama yine de gayret gosteren yine benim... her türlü şeyi deniyorum ... Önce rahat bıraktım üstüne gitmedim tık yok... koskoca hafta geciyor ama onun gündeminde sex yok... sonra konuşmayı denedim... ona göre çok normal insanlar ayda 1 ya da 2 kere yapıyormuş... Doğal akışına bırakmak lazımmış... kilik kıyafet olayina girdim tersledi usutucekmisim... bir kere de ne kaybedecem deyip yanina gittim yataga surukledim baya uğraştım....basladi ama devam ettiremedi ve gurur yapti sanirim butun sucu ustume yikti benim cok uzulecegim seyler söyledi... cok agladim icimden bu son yikilis dedim benim de bi gururum var böyle birsey yaşayacağım aklımın ucundan bile gecmezdi son olarak kendimi cektim onun canina minnet ben de artık pes etmek üzereyim... biz iyi ev arkadasiyiz artık olayı böyle görüyorum.... bir erkek olsa aldatırdı ve kendini haklı bulurdu... Açıkçası benim de aklımdan gecmiyor değil... bu sorun çözülmez... açılmadan solan bir gül oldum..nasılı yokki ümitli arkadaşım ... 15 ay oldu evleneli 15 aydır sevişmemiz 15 kere ya olmuştur yada olmamıştir ... denenmedik şey bırakmadım ... ben aklına getirmezsem umurumda değil adamın devirir totoyu yatar ... alıştım sanırım artık bende saldım ucunu aynı evde ev arkadaşı gibiyiz 6 haftadır
nım heyecan ve tecrübesizliktir yaa. Bi de öyle şu gün şu an olsun demekle olmaz ki böyle stres olursunuz. Sen ona bi destek olmayı yumuşak davranmayı dene bakalım. Kendiliğinden gelişsin yorgunum derse tamam aşkım bende iyi hissetmiyorum ne zaman istersen o zaman olsun de sarın yat. Sen sürekli beklemede o sürekli görev gerçekleştirme modunda olursanız çok zorlanırsınız. Sen her akşam sür kokunu öp eve gelince güzel bi film izleyin el ele kendiliğinden gerçekleşsin bazı şeyler. Gay falan olmasına gerek yok başarısız olmak istemiyo ve stres yapıyo işte. Bu sebepten surat yapma daha çok yenisiniz yıpratma ilişkiyi6 gundr birlikte olamadik dogru duzgun ilk ben kendimi kastım olmuordu daha sonra ben bu durumu astım esimde tık yok ön sevismemiz uzun sürmüor hemen sonuca odaklanmaya calisior kendimi kotu hissediorum ne yapmaliyim nasil davranmalym
senin için birşey diyemem..herkesin derdi kendine ama darısı benim kocamın başına bıktım usandım be..22 yıldır...
canım benim başka önerin varmı maalesf 4 aydır cocuk yapmaya calışıyoruz bi türlü tutturamadık bu ay olacak inşallah da 31 gün boyuca gün aşırı ilişkiye girince iki taraf da bi zamandan sonra vücut yorgunluğu oluyo başka önerin varsa alabilirmiyim ...ciddiyim
sencemozarella merak ettim vuslat gerçekleşti mi?
Merhaba anlıyorum ki moraliniz oldukça bozuk canınızı daha çok sıkmak istemem ama bence sorun kesinlikle sizde değil eşiniz kadınlardan hoşlanmıyor olabilir. Ön sevişme istememesi ve ilişkiden kaçması, size tepkisi kalması bana bunu düşündürdü. Bir çol erkek cinsel tercihi farklı olduğu halde mahalle baskısı nedeniyle evlilikler yapmakta ve hem kendilerini hem de evlendikleri kişileri mutsuz etmekteler.Benim esim çok gerizekali bir adam kesin sonuc bu kizlar bugun aksam o uzanmis tv izlerkene guzelce geceligimi giydm sacimi yaptim o ise kılını kıpirdatmadi iyi olmus yani dedi o kadar illa cinsellik yasayalim die deil icimden geldigi icin giymistim oysa kalkip bi öpmesini cnm cok guzelsin vs demesini bekledim ama yapmadi sonra gelmis birliktemi olacaktik dior suan bunlari gozyaslarimla yaziyorum kizlar napicam ben bu adamla ya onunla uyumak falan istemiyorum moralim cok kotu normal zamanlarda iyi gelip sarilior opuor herhangi cinsel sorunu yok öküz bir adam kadın ruhundan anlamayan gerizekalinin birisi bilmiyorum uzun bir sure birseyler yapmasam mı gecen gun konustm yine ayni konusmaktan anlamior bu odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?