6.Hafta, Kese 18 mm ama Embriyo yok.. Yardım!

asnılcım bu sızce tuhafmı topıgıne goz atarmısın bızım gbı bu sorunu yasayan cok orda ama hepsıde 8.haftasında bebıslerının kalp atıslarını duymuslar

evet bende dikkat ettim canım, onlar zaten moralimi yüksek tutan şeyler. bende şimdi o kalp atışlarından moral bularak iyi düşünmeye çalışıyorum, onlarınki duyulmuşsa benimki neden duyulmasın diyorum. yarınada az kaldı 24 saatten az yarın bu saatler belkide bebişlerimizin kalp atışlarını duymuş olcaz , düşünmesi bile güzel

canım sımdı bı arkadas buldum pembedüşler rumuzlu oda bebegını gorememıs herhalde oraya gelırmısın hamıleyım baslıgında hamıleyım topıgı

kızlar bebeısımı gordum bgun yolc sac da olusmus bebısımde okdara tatlıydıkı bı kadınla konustum hastanede 10.haftada grmus bebegını off cok rahatladık esımde bende.asnıl sen naptın ne dedı doktorun

gözünaydın canım çok sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bebişine
inşallah hep böyle yüzün gülerek gel doktordan

çok sevindim.inş sonuna kadar sağlıkla büyür. ben dün dr a gittim. yolk ve sac oluşmuş dendi.cumaya tekrar gel dedi. çarşamba günü aldırmak için randevum vardı iptal ettim onu. biraz ümitlendim ama yinede olumsuzluklara hazır olmalıyım. winx, sende daha önce yolk ve sac varmıydı? bir de o hastanede konuştuğun bayanın şu andaki durumu nasıl..yani böyle geç görmeside bir olumsuzluk yaratmış mı bebeğinde..

canım benım yolc sac varsa korkma bebek bıdahakı gıttıgınde gozukecek bende yolc sac da gozukmuyordu bu sefer yolc sac da var bebısde hayır canım yaratmamıs suan 2.hamuıle ve 2.bebegını 10.haftada gormus zaten 2,5 aylık olmadan doktorlarda dıyor gozukmez dıye aletlere baglı bebegım takma kafana bebegını goreceksın gıttıgınde

gözünaydın canım çok sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bebişine
inşallah hep böyle yüzün gülerek gel doktordan
saol canım inşallah ama artık korkmuyorum doktor once yolc sac var dedı tamam ozaman sorun yok dedım ben bebeıgıde gosterdı bana okadar tatlıkı yaaa saglıkla kucagımıza alırız ınsallah arkadasım

inş öyle olur.ama bu sefer geç görükmesi bir sorun olurmu diye kafaya takmaya başlayacağım. cuma bir an önce gelsin ne olacaksa olsun hayırlısıyla.

inş öyle olur.ama bu sefer geç görükmesi bir sorun olurmu diye kafaya takmaya başlayacağım. cuma bir an önce gelsin ne olacaksa olsun hayırlısıyla.

CANIM 2 -2.5 AY EVVELINDEN GOREMIYOSUN HASTALARDA AYNI SEYI SOLUYOLAR ENDISELENME HERSEY GUZEL OLACAK:teselli:a.s.

Canım bırazdan yemek yemeye gdecegım bırazdan gelırım lutfen kafana takma hersey guzel olacak emın ol bıdahakı gıttıgınde belkı kalp atıslatını bıle duyabılırsın ınan bana aletlerle alakalı

ama drlar hep 6-7. Haftalarda mutlaka görünmesi lazım diyorlar. Hatta hemen alalım boş gebelik bu diyorlar.

kesen kac mm olmus 10 HAFTADA GOREMESSEN ALDIRMAYI DUSUN AMA SUAN 8 VE 9.HAFTA GECMEDEN ALDIRMAYI DUSUNME BENCE KI YOLC SACIN OLUSMUS CANIM ARKASINDAN BEBK GELICEK ONCE YOLC SAC GORUNUYO ZATEN

Yok canım kalp atısları sesı fazla gelmıyo dedı haftaya gel dedı ama 10.haftamda gdecegım bebegımı gordum ama yolc sac ıda gordum

benzer olay bana oldu..7.haftalıkken doktora gittim..hamilelik için hormonlar yüksek fakat kese boş henüz canlıdan söz edemiyoruz..10 gün mühlet verelim canlıyı gördük gördük görmedik......?? Bende görünmezse ne olcak dedim.Kürtaj yapcaz dedi.Bir anne adayı için en son söylencek şey bence..10 günüm ağlamakla geçti..bebeğimi vermem diyodum..meyer onların haftasına göre bebek 7 haftalık çıkıyo ama bebeğin oluşum tarihine göre daha küçük..10 günün sonunda gittiğimizde hareket eden küçük bir şey vardı..Bu kalbi dedii artık canlı var ve anne adayısının dedi. Kusura bakmayın bizim hesaplamamıza göre büyük çıkıyodu aslında bebek daha yeni 7.haftasında dedi..O yüzden arkadaşım canını hiç sıkma..rabbim nasip etsin hayırlı haberi almaya.Ben şuan 32.haftama girdim..Doktorların patavatsız konusmaları oluyor malesef..Ve buna zamanla alışıyosun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…