- Konu Sahibi winx perisi
-
kızlar bebeısımı gordum bgun yolc sac da olusmus bebısımde okdara tatlıydıkı bı kadınla konustum hastanede 10.haftada grmus bebegını off cok rahatladık esımde bende.asnıl sen naptın ne dedı doktorun
çok sevindim.inş sonuna kadar sağlıkla büyür. Ben dün dr a gittim. Yolk ve sac oluşmuş dendi.cumaya tekrar gel dedi. çarşamba günü aldırmak için randevum vardı iptal ettim onu. Biraz ümitlendim ama yinede olumsuzluklara hazır olmalıyım. Winx, sende daha önce yolk ve sac varmıydı? Bir de o hastanede konuştuğun bayanın şu andaki durumu nasıl..yani böyle geç görmeside bir olumsuzluk yaratmış mı bebeğinde..
saol canım inşallah ama artık korkmuyorum doktor once yolc sac var dedı tamam ozaman sorun yok dedım ben bebeıgıde gosterdı bana okadar tatlıkı yaaa saglıkla kucagımıza alırız ınsallah arkadasımgözünaydın canım çok sevindim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bebişine
inşallah hep böyle yüzün gülerek gel doktordan
inş öyle olur.ama bu sefer geç görükmesi bir sorun olurmu diye kafaya takmaya başlayacağım. cuma bir an önce gelsin ne olacaksa olsun hayırlısıyla.
ama drlar hep 6-7. Haftalarda mutlaka görünmesi lazım diyorlar. Hatta hemen alalım boş gebelik bu diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?