Benim 6+ 3 de gözükmüstu bir kaç gün daha beklensemi acaba alttan bakıldı mıMerhaba adete göre 6. Haftadayim cuma günü değerim 822 çıktı doktorum pazartesi gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi gittim bugün kese yine gözükmedi kan istedi yükselişine bakalım tekrar dedi ama ben korkuyorum şubatta da 7 buçuk haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum başına gelen var mı hiç
Evett 2 dır alttan bakılıyor zatenBenim 6+ 3 de gözükmüstu bir kaç gün daha beklensemi acaba alttan bakıldı mı
Bebek mi kese mi göründü acaba6+5 de gorundu bende
Kese gorunduBebek mi kese mi göründü acaba
Bebeği ve kalp atışlarını görmek için gittiniz mi acabaKese gorundu
Canim ben suan 23 haftalik hamileyimBebeği ve kalp atışlarını görmek için gittiniz mi acaba
Ben 6+0 da keseyi gördüm bu çarşamba 7+0 oluyorum randevum var inşllh bebeğide kalp atışlarınıda duyarımCanim ben suan 23 haftalik hamileyim
6+5de keseyi gorduk
Yanilmiyosam 7+3de kalp atisini duyduk
Sen kacinci haftadasin
InsallahBen 6+0 da keseyi gördüm bu çarşamba 7+0 oluyorum randevum var inşllh bebeğide kalp atışlarınıda duyarım
Gec dollenme olabilir keseyi 4000 binlerde anca gorebilirsinizMerhaba adete göre 6. Haftadayim cuma günü değerim 822 çıktı doktorum pazartesi gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi gittim bugün kese yine gözükmedi kan istedi yükselişine bakalım tekrar dedi ama ben korkuyorum şubatta da 7 buçuk haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum başına gelen var mı hiç
Doktordan daha iyi bilemeyiz elbette ama siz yinede yükleyin usg fotosunuAdetime gore 6+3haftaligim kese var bebek yok dedi gec dolleme olabilir dedi bayram sonrasi cagirdi usg goruntusunden anlyan varmi gecen hafta cekilmisti
Doktordan daha iyi bilemeyiz elbette ama siz yinede yükleyin usg fotosunu
Yukledim tesekkur edrim bayram sonrasina kdar nasil dayanicm bilmiyorumDoktordan daha iyi bilemeyiz elbette ama siz yinede yükleyin usg fotosunu
Fotoğraftan çok belli olmuyor ma daha küçük gibi. Kaç mm miş kese söyledi mi? Gerçi yazar fotoda sağ alt köşede GS yazan yerde kaç mm yazıyor ?Yukledim tesekkur edrim bayram sonrasina kdar nasil dayanicm bilmiyorum
12 mm dediFotoğraftan çok belli olmuyor ma daha küçük gibi. Kaç mm miş kese söyledi mi? Gerçi yazar fotoda sağ alt köşede GS yazan yerde kaç mm yazıyor ?
Geçen biri yazıyordu burada 22mm e kadar yolu var filan diye anca işte bayramdan sonra bebeginizi görürsünüz Allah'ın izniyle. Hiç olumsuz düşünmeyin boşuna stress yapmayın. Gebeliğinizin tadını çıkarın.12 mm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?