Geçen biri yazıyordu burada 22mm e kadar yolu var filan diye anca işte bayramdan sonra bebeginizi görürsünüz Allah'ın izniyle. Hiç olumsuz düşünmeyin boşuna stress yapmayın. Gebeliğinizin tadını çıkarın.
Bende son adet günüme göre 6+2 de gittim. Ama ultrasonda 5+2 görünüyordu. Beta hcg artışlarımda düzensiz diyordu acil doktorları. Kese boyu ise daha 6 mm idi. Bende çok stres yaptım küçük mü diye 10 gün sonrasında gittiğimde şükür kalp atışını duymuştuk. Şuanda 10 haftalık olduk sakın stres yapmayın inşallah bayramdan sonra görürsünüz bebeğinizi kese boyunuz 12 mm iyi bir değer bence
Bende son adet günüme göre 6+2 de gittim. Ama ultrasonda 5+2 görünüyordu. Beta hcg artışlarımda düzensiz diyordu acil doktorları. Kese boyu ise daha 6 mm idi. Bende çok stres yaptım küçük mü diye 10 gün sonrasında gittiğimde şükür kalp atışını duymuştuk. Şuanda 10 haftalık olduk sakın stres yapmayın inşallah bayramdan sonra görürsünüz bebeğinizi kese boyunuz 12 mm iyi bir değer bence
Merhaba adete göre 6. Haftadayim cuma günü değerim 822 çıktı doktorum pazartesi gel keseyi görürüz büyük ihtimal dedi gittim bugün kese yine gözükmedi kan istedi yükselişine bakalım tekrar dedi ama ben korkuyorum şubatta da 7 buçuk haftalık bebeğim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum başına gelen var mı hiç