• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik gebelikte kalp atışı??

Semrayen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
22
3
1
30
Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim diyebiliyorum. Geçen haftaki ultrasonda kese vardı içinde yolk yoktu. Bu hafta gittiğimizde yolk var içinde 3 mm. Küçük biraz daha çok erken olabilir dedi. Kalp atışı duymadık bu beni çok endişelendirdi. Ya çok erken 6 haftalık başındayız ya da düşük olabilir dedi. 3 mm yaşayananınız var mı kalp stışı ne zaman duydunuz?

Eklentiler

• IMG_9478.webp
    IMG_9478.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim diyebiliyorum. Geçen haftaki ultrasonda kese vardı içinde yolk yoktu. Bu hafta gittiğimizde yolk var içinde 3 mm. Küçük biraz daha çok erken olabilir dedi. Kalp atışı duymadık bu beni çok endişelendirdi. Ya çok erken 6 haftalık başındayız ya da düşük olabilir dedi. 3 mm yaşayananınız var mı kalp stışı ne zaman duydunuz?
Merhaba endişelenmeyin yolk görünmesi önemli bir detay şuan herşey yolunda görünüyor kalp atışı 9. Haftaya kadar bile bekleniyor sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah🙏🏻🙏🏻 tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmediğimden panikledim biraz küçük geldi..

Ben 6 hafta 5 günken duymuştum. Vajinal ultrason ile bakılmıştı. Daha rahat duyulduğunu söylemişti doktorum. Hatta bir gün öncesinde gittiğim başka bir doktor karından bakıp boş gebelik diye korkutmuştu. İçinizi ferah tutun. Daha minik bir yavru bence🥰

Merhaba aynı durumu yaşıyorum son adet tarihi ile 6 haftalık hamileyim ilişki yumurtlama üzerinden de tam 1 ay 2 gün geçti. Çok erken dedi doktor yolk sacla bebeği görebildik kalp atımı da daha yeni yeni başlayacak haftaya gel dedi. Endişelenecek bir şey yok gibi. İnşallah güzel haberlerle döneriz🙏🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_6889.webp
    IMG_6889.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 5
Merhaba aynı durumu yaşıyorum son adet tarihi ile 6 haftalık hamileyim ilişki yumurtlama üzerinden de tam 1 ay 2 gün geçti. Çok erken dedi doktor yolk sacla bebeği görebildik kalp atımı da daha yeni yeni başlayacak haftaya gel dedi. Endişelenecek bir şey yok gibi. İnşallah güzel haberlerle döneriz🙏🙏🙏🙏
Tam olarak sizinle aynı zamanlardayız benim de SAT 20 Ağustostu bugün 6+1 deyim. Yolk sac görüldü ama kalp atışıni duyamadık henüz. Kese boyutunuz vs nedir? Bir de beta hcg baktırıyor musunuz hala

Back
X