• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik gebelikte kalp atışı??

Semrayen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
24
3
1
30
Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim diyebiliyorum. Geçen haftaki ultrasonda kese vardı içinde yolk yoktu. Bu hafta gittiğimizde yolk var içinde 3 mm. Küçük biraz daha çok erken olabilir dedi. Kalp atışı duymadık bu beni çok endişelendirdi. Ya çok erken 6 haftalık başındayız ya da düşük olabilir dedi. 3 mm yaşayananınız var mı kalp stışı ne zaman duydunuz?

Eklentiler

• IMG_9478.webp
    IMG_9478.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 350
Merhaba kızlar, 6 haftalık hamileyim diyebiliyorum. Geçen haftaki ultrasonda kese vardı içinde yolk yoktu. Bu hafta gittiğimizde yolk var içinde 3 mm. Küçük biraz daha çok erken olabilir dedi. Kalp atışı duymadık bu beni çok endişelendirdi. Ya çok erken 6 haftalık başındayız ya da düşük olabilir dedi. 3 mm yaşayananınız var mı kalp stışı ne zaman duydunuz?
Merhaba endişelenmeyin yolk görünmesi önemli bir detay şuan herşey yolunda görünüyor kalp atışı 9. Haftaya kadar bile bekleniyor sağlıkla gelsin inşallah

İnşallah🙏🏻🙏🏻 tam olarak kaç haftalık olduğumu bilmediğimden panikledim biraz küçük geldi..

Ben 6 hafta 5 günken duymuştum. Vajinal ultrason ile bakılmıştı. Daha rahat duyulduğunu söylemişti doktorum. Hatta bir gün öncesinde gittiğim başka bir doktor karından bakıp boş gebelik diye korkutmuştu. İçinizi ferah tutun. Daha minik bir yavru bence🥰

Merhaba aynı durumu yaşıyorum son adet tarihi ile 6 haftalık hamileyim ilişki yumurtlama üzerinden de tam 1 ay 2 gün geçti. Çok erken dedi doktor yolk sacla bebeği görebildik kalp atımı da daha yeni yeni başlayacak haftaya gel dedi. Endişelenecek bir şey yok gibi. İnşallah güzel haberlerle döneriz🙏🙏🙏🙏

Eklentiler

• IMG_6889.webp
    IMG_6889.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 319
Merhaba aynı durumu yaşıyorum son adet tarihi ile 6 haftalık hamileyim ilişki yumurtlama üzerinden de tam 1 ay 2 gün geçti. Çok erken dedi doktor yolk sacla bebeği görebildik kalp atımı da daha yeni yeni başlayacak haftaya gel dedi. Endişelenecek bir şey yok gibi. İnşallah güzel haberlerle döneriz🙏🙏🙏🙏
Tam olarak sizinle aynı zamanlardayız benim de SAT 20 Ağustostu bugün 6+1 deyim. Yolk sac görüldü ama kalp atışıni duyamadık henüz. Kese boyutunuz vs nedir? Bir de beta hcg baktırıyor musunuz hala

Tam olarak sizinle aynı zamanlardayız benim de SAT 20 Ağustostu bugün 6+1 deyim. Yolk sac görüldü ama kalp atışıni duyamadık henüz. Kese boyutunuz vs nedir? Bir de beta hcg baktırıyor musunuz hala
12 gün önce kese boyutu 1cm dediler gebeliğe ilk öğrendiğim anlar dört kere kan vermiştim sonra bırakmıştım değerler gayet çok iyi artıyordu gerek kalmadı dediler. İlk değerim 14.5 48 saat sonraki değerim 70.6, bir sonrakide 238, bir sonraki de 1938 çıkmıştı. Sonra da keseyi gördük. Kontrole gittiğimde de vajina’dan baktı yolk sacla bebeği gördük kalp atımla da yeni başlayacak dedi bebek daha 2mm dedi🫢

12 gün önce kese boyutu 1cm dediler gebeliğe ilk öğrendiğim anlar dört kere kan vermiştim sonra bırakmıştım değerler gayet çok iyi artıyordu gerek kalmadı dediler. İlk değerim 14.5 48 saat sonraki değerim 70.6, bir sonrakide 238, bir sonraki de 1938 çıkmıştı. Sonra da keseyi gördük. Kontrole gittiğimde de vajina’dan baktı yolk sacla bebeği gördük kalp atımla da yeni başlayacak dedi bebek daha 2mm dedi🫢
Peki tekrar beta hcg baktırdınız mı? Benim beta hcg değerlerimde bir yavaşlama söz konusu. Çok canım sıkıldı.. yolk ve kese var ama kalp atışı henüz duymadık. Bu şekilde devam edip sağlıklı giden var mıdır acaba

19 Eylül beta hcg 318
22 Eylül beta hcg 1642
30 Eylül beta hcg 6286
3 Ekim beta hcg 6916

Selamlar en son durumunuz nedir ben de 6+2 sanıyordum 5+5 çıktı makinede ve kalp atışları düşük dedi

Merhaba, ben de aynı şekildeyim. Kese ve bebek göründü ama kalp atışı yok.
2 gündür de kanama var ufak ufak çok tedirginim.

Merhaba, ben de aynı şekildeyim. Kese ve bebek göründü ama kalp atışı yok.
2 gündür de kanama var ufak ufak çok tedirginim.
Karından bakılan ultrasonda duyamadık vajinal ultrason ile duyduk doktor yavaş dedi biraz riskli gördü. Umarım iyi olur benim de pazartesi randevum var, görmeyi ve kalp atışlarının düzelmesini Umut ediyorum🙏🏻 inşallah siz de görürsünüz erken olduğu için görememiş olabilirsiniz🙏🏻

Karından bakılan ultrasonda duyamadık vajinal ultrason ile duyduk doktor yavaş dedi biraz riskli gördü. Umarım iyi olur benim de pazartesi randevum var, görmeyi ve kalp atışlarının düzelmesini Umut ediyorum🙏🏻 inşallah siz de görürsünüz erken olduğu için görememiş olabilirsiniz🙏🏻
İnşallah sağ salim diyelim🙏🏻

Bende ilk kalp atışını karından 6+2 de duymuştum , ama kalp atışı daha da hızlancak demişti doktor. Ondan endişe etme en başlarda yavaş olması çok normal. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz

Bende ilk kalp atışını karından 6+2 de duymuştum , ama kalp atışı daha da hızlancak demişti doktor. Ondan endişe etme en başlarda yavaş olması çok normal. İnşallah sağlıkla gelir bebeğiniz
İnşallah çok sağolun..🙏🏻 çok tedirginim beta hcg de yavaşlamış. İnşallah dediğiniz gibi olur..🙏🏻

Merhaba, kalp atışı duydunuz mu?
Ben de aynı durumdayım ama kalp atışı duyamadık bugün

Ben de en son gittiğimde kalp atışı duyarım diye umutlandım ama doktor tomurcuklanma var takip edeceğiz dedi çok stresli zamanlar Allah hepimize sağlıklı gebeli nasip etsin, bazen geç duyuluyormuş ama sabretmek lazım

Eklentiler

• IMG_AF5A16C4-100B-4934-956A-8FD911CD1EB6.webp
    IMG_AF5A16C4-100B-4934-956A-8FD911CD1EB6.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 288
Merhaba, kalp atışı duydunuz mu?
Ben de aynı durumdayım ama kalp atışı duyamadık bugün
Merhaba maalesef duyamadık.. geçen hafta yavaş var gibi demişti ama bu hafta yok. Ne olur ne olmaz diye bir hafta daha bekleyeceğiz :( ama pek umut verici değildi çok üzgünüm

Back
X