teşekkürler kızlr darısı başınıza yinde ilk 3 ay kan gelmese bile iş yapmamaya çalışın çünkü ilk 3 ay her gebelik için riskli bu gerçekten inanılmaz bi olay mucize içinde bi can pıtpıt kalbi atıyo heyecandan benim kalbim durucaktı bende dr değiştiricem üzdü bu beni 1 hafta uyku uyumadım bide diyo ben herzaman kötüsünü söylerim hiç düşünmüyo karşısındakinin ne hale geliceğiniopuyorumnanaktan
kizlar banada dua edin bende haftaya persembe gidecegim doktora bende sade kese göründü INSALLAH haftayada bebisimi görürüm sizler gibi boshayallersmile
evet o doktorlar yokmu sinir ediyolar bagzıları çok şükür bende uzun araştırlalar sonuncunda deyiştirdim kısmetse sonuna kadar bu doktorla devam etcem hem bişey ögrendim diger hamileliklerimle ilgili doktorum dedı kese görünmeden ilaç verilmez dedi ama ikisindede kullandım hele ilk hamileligimde idraryollarım intahaplanmıstı onun için bile verdı ilaç anlatamam ya duyunça sok oldum ve 3 senenm ve iki bebişimden oldum
cnm seydunya rabbim o pıt pıtları sana duyurur inş.....ah şu ilk üç ayı bi atlazsakta rahatlasak....
güüüzell anne adaylarıı ve anne olmak isteyenler. hepinizin bayramıını kutluuyorummm.bebbişşleriniizee saglıkla kavusursunuz insaallah.
bende buraya şukadar kaftalık hamileyim ve şu şikayetlerim var demeyiii çok isterdimm
bu ay adetim gecikti 2 gün önce test yaptım 1.20 çıktı ama benim adetim hiçsekmezdi.günümden önceolurdum her ay.çok moralim bozuk içimden kistimmi var acaba diyorum.diger tarafımda insaallah kist derken bebek çıkmalı diyorr off off lütfen banada dua edin bebegime kavuşmayı çok istiyorummm
bende kullanıyorum progestan lekelenmelerim oluyo diye korka korka içiyorum ama dr kullanmam gerektiğini söyldi kızlar nerelerdesiniz bu arada sayfayı boş bırakmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?