6 haftalık hamileler buraya......

evet o doktorlar yokmu sinir ediyolar bagzıları çok şükür bende uzun araştırlalar sonuncunda deyiştirdim kısmetse sonuna kadar bu doktorla devam etcem hem bişey ögrendim diger hamileliklerimle ilgili doktorum dedı kese görünmeden ilaç verilmez dedi ama ikisindede kullandım hele ilk hamileligimde idraryollarım intahaplanmıstı onun için bile verdı ilaç anlatamam ya duyunça sok oldum ve 3 senenm ve iki bebişimden oldum

güzel anne adayları:) hepinizin bayramını mubarek olsun bu mubarek günlerde yüzümüz güldüya yüce rabbim tamamını ğösterir hayırlısıyla bol bol yemek yiyin su ve meyve tüketin bebişlerimiz aç susuz kalmasın ha bide fazla gezmeyin ha :)

yasamcim fazla ayaga kalkma ani agrilain varsa yavas yavas ayaga kalk ilk 3 ay cok önemli

ve hepinizin bayrami mübarek olsun kizlar

kızlar hepinize iyi bayramlar ben bu bayram yatıyorum ne yazıkki mide bulantısı mahfetti beni ama bebeğimin sağlıklı olduğunu biliyorumya 9 ay kusmaya razıyım sizleri seviyorum bebeişlerinize ve kendinize iyi bakınolumunekankayizsmile

çok üzüldüm canım Allah bu bebeğini eline almayı nasip eder işallah hepizinkini hatta bendede hafif kahverengilişeme olmuştu dr gittim progestan vrdi 3 ay kullan dedi folik asit kullanıyorum ve mide bulantısı hapı verdi ama onu içmemeye çalışıyorum bugün zorla eşim içirdi kaç gündür yemek yemiyorum diye ama bende daha 7 haftalığım ne olur ne olmaz diye 3 dr gezip sordum kullandığım ilaçları hepsi bizde veriyoruz dedi bakalım şu düşük riskim kalksında o zaman rahatlıcam heralde

güüüzell anne adaylarıı ve anne olmak isteyenler. hepinizin bayramıını kutluuyorummm.bebbişşleriniizee saglıkla kavusursunuz insaallah.
bende buraya şukadar kaftalık hamileyim ve şu şikayetlerim var demeyiii çok isterdimm
bu ay adetim gecikti 2 gün önce test yaptım 1.20 çıktı ama benim adetim hiçsekmezdi.günümden önceolurdum her ay.çok moralim bozuk içimden kistimmi var acaba diyorum.diger tarafımda insaallah kist derken bebek çıkmalı diyorr off off lütfen banada dua edin bebegime kavuşmayı çok istiyorummm

işallah canım hamilesindir benimde 1.5 sene olmadı sonra klomen kullandı oldu çok şükür darısı olmayanların başına

ovalasyon oluşturucu tabi dr eşliğinde tedaviye başladım öle kullandım çok şükür ilk ayda tuttu hamilelerin duası kabul olurmuş hepimiz edice senin için dua işallah hamilesindir canım

canım arkadaşlarım öncelikle herkesin gecmiş bayramını kutluyorum burada degildim yeni geldim biraz gecikmeli oldu progestan kullanan arakadaşlara bir iki sözüm var benim inanılmaz kanmam vardı ve progestanla düzeldi düzenli için ve şimdi kesildi kanamamın sebebi pleentanın aşagıda olmasıymış ayrıca büyükcekmecede arkadaşlarıma cok tecrübeli gercekten o kadar dr gezdim bu kadar bilen uzman dr görmedim cüneyt uygur tavsiye ederim üzülmeyin sizinde bitecek benim bitti şükür hepinizi öptümmm

bende 8 hafta1 günlük hamileyim bu üçüncü olacak allah nasib ederse hayırlısıysa sağlıklı bi şekilde alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza.

bende kullanıyorum progestan lekelenmelerim oluyo diye korka korka içiyorum ama dr kullanmam gerektiğini söyldi kızlar nerelerdesiniz bu arada sayfayı boş bırakmışız

bende kullanıyorum progestan lekelenmelerim oluyo diye korka korka içiyorum ama dr kullanmam gerektiğini söyldi kızlar nerelerdesiniz bu arada sayfayı boş bırakmışız

ya bende hala günde 3 tane kullanıyorum ama hiçte istemiyorum kullanmayı buarada kaçgündür bakıyorum betüşte yok sende yoksun canım

kusmaktan pc başında zor duruyorum çok ağırlaşmaya başladı benim hamileliğim ya işallah 3, ayda geçer ya kusuyorum ya uyuyorum herşeyde tiksinityorum ama sonrada diyorum bebeğim sağlıklı olsunda herşeye razıyım diye bende progestanı günde 3 defa kullanıyorum ve 3 ayıma kadar kullanıcakmışım senin nasıl geçiyo varmı kusmaların falan seyduna

ya canım kusma yok ama otururken çok yüksek sesle öğürtü geliyo naralar atıyorum resmen kalp atışını dinlemek içinde ctesi gidicez doktora ama patladım meraktan progestanın bi zararı varmı acaba onu çok merak ediyorum canım kimse bişey yazmamış bu konuda:Saruboceq:kafamçokkarıştı

ben iki dr a sordum hayır yok dedi olsa niye bütün kanamalı hamileleire verelim diyede kızdı bi sen kullanmıyosun dedi bakalım biraz önce yine kustum bugün hiç bişey yemedim ya saat kaç oldu bebeğim besleniyodur işallah kendim için değil bebeğim için üzülüyorum yiyemediğim zaman dr 3 ay sadece su içsen o beslenir diyo ama içim rahat etmiyo off biz galiba çok pimpirikli anneler olucaz

slm hanımlar bende progestan deltakortil cro aspirin folik asit ve innohep diye günlük igne kullanıyorum endişelenmeyin bu ilaçların bebişe zararı yok 4 yaşında birkızım var bu ilaçları ondada kullanmıştım biraz kilo yapıyolar ama bebegimizin yaşama tutunabilmesi için şart yan etkileri biraz sıkıntı oluyo ama malesef buda bizim şanssızlıgımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…