6 haftalık hamileler buraya......

su merak etme banada soktor net bişi söyleyemem dedi kaç haftalık olduğu hakkında.tahmini 5 haftalık ama bunun birde öncesi olabilir dedi.

cnm maşallah kesen epey büyümüş diğer gittiğinde bebişinide görürsün kabinide duyrsın inşş sağlıkla
bende hanüz tahlil yaptırmadım 3 hafta sora falan anca gidebilicem şuan 6+2 nasip eylerse Rabbim işte ancak ozaman yaptırıcam istediği tahliller sanada yazarım burdan mutlaka tabi sen benden önce yaprtımamış olursan :) burdan gelişimlerini paylaşalım inş bebişlerimizin

saol nurbellla allah senden razı olsun inş bebişlerimiz sağlıklı olur burdan bilgi paylaşımı yapabiliriz.....

6 haftalık cnm. Bebişimin kesesini gördüm inşallah yarın kalp atışını duymaya gideceğiz :CüvCüv:

Nurum inanırmısın bende kabızlık adına hiç birşey yok,barsaklarım çok iyi çalışıyor,önceden nasılsa şimdide aynı:) kabızlık için zeytinyağını dene,olmadı üzüm ye üzerine su iç,o sorun bende olsa çoğu şey fayda ederde :) herkeste aynı olurmu bilmem.

saol cnm bnm yaa ne kadar güzel iannki öyle bi sorun olmamsı harika bi nimet tatlım çünkü çok zor bişii.hamdolsun çıktım ama bidaha olmaz inş aynı şekilde.doktora sordum lifli ıdalar tüketmem gerekiyomuş bide bol sebze ama benm hiç iştahım yok oda ayrı bi problemm.
buarada bebeğimi gördüm dünn canımm yaa ne mükemmel bi duygu iananmadım doktora soruyorum omu diee okadar minikki Rabbim muafaza etsin hepimizinkini aeolunn tatlımm

gözün aydıınnnn,gerçekten çok acaip bişey,zaten o kalbinin atışını gördükten sonra iyice kabullenip sahipleniyosun,benim 2 aylık oldu bugün itibariyle yani 8+1, şu 3 aylık tehlikeli dönem bitsin rahatlicam,iştah konusuna gelince benim iştahımın maşallahı var:) sebzeyi ben çok tüketiyorum,meyveyide,artık kalsiyum almaya özen göster,ileriki aylarda sendeki kalsiyumu çekip alacak bebek,süt yoğurt peynir tüketmeye özen göster,bebeklerimiz sağlıklı doğsunlar,Allah bebek isteyen kardeşlerimizinde yüzünü güldürsün,herzaman böyle dua ediyorum.sende Allaha emanetsin,bebeğinle beraber.

arkadaslar bende 6+3 haftalık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin:) fakat öğrendikten sonra kahverengi akıntım başladı biraz kanla dr normal dedi ilaç verdi bulantım da yok biraz huzursuzum böyle bir durum yaşayan varmı

merhaba bende 5+3 haftalık hamileyim geçen hafta öğrendiğimde doktora gittim fakat keseyi göremedi alttan muayene olmak ta istemedim c.tesi günü tekrar gidicez inşallah görürüz.bu arada benimde hiç bulantım yok hamile olduğumu hissedemiyorum böyle mi devam edecek yoksa başlar mı bilen var mı

]merhaba bende 5+3 haftalık hamileyim geçen hafta öğrendiğimde doktora gittim fakat keseyi göremedi alttan muayene olmak ta istemedim c.tesi günü tekrar gidicez inşallah görürüz.bu arada benimde hiç bulantım yok hamile olduğumu hissedemiyorum böyle mi devam edecek yoksa başlar mı bilen var mı[/QUOTE]

canım aynısı bende yaşıyorum şimdi 6+3 haftalık gecen hafta gittiğimde göremedi küçük dedi bu cuma gideceğim bulantımda yok başlarda yaşamazsan bulantı sorunu daha olmazmış sende kahverengi akıntı falan varmı fisfisfis

benim de 6 kızlar...gecen persembe yani 5+2 iken gittim karından baktı görünmedi kese...kan degerlerime baktı daha cok yeni görünmez zaten dedi hesap yaptı cuma görürüz dedi...bakalm cuma günü gidicem...benim de bulantım, akıntım yok...gögüslerim cok şişti bi de kabızlık sorunum var...şimdiden 2 kilo aldım bu kabızlık yüzünden böle giderse kocaamn olcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…