su_su benimde 20 mayıs bende 28 yaşındayım benimde ilk
aaa ne çok ortak noktamız varmış
lal haklısın ortak yönlerimiz çok beraber takip edelim hamileliğimizi ....babu dr gittim keseyi gördük 10 mm dedi kaç haftalık olduğu nu söyleyemem dedi erken dedi ben mardinin bir ilçesinde oturuyorum burda olanaklar kısıtlı benle size yapılan tahlilleri tetkikleri paylaşırmısınız bilgim olmuş olur hepiniz allaha emanet olun arkadaşlar...
amin mapuci amin cnmmmm bnm bugün çok fena kabızlık başladı bende cnm yaa neyapmam geerek okadar bunaltıyoki beni zorlamakta tehlikeli ama ister istemez oluyo ve korkuyorum sonra gidemiyorum wc yee Rabbim yar ve yardımcımız olsun
inş teyzesi pıt pıt başlamıştır inş mercimeğimin kalp atışalrı sende yaz cnm kontrole falan gidince birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cnm isteyen herkesede nasip eylesin mevllam
Nurum inanırmısın bende kabızlık adına hiç birşey yok,barsaklarım çok iyi çalışıyor,önceden nasılsa şimdide aynı:) kabızlık için zeytinyağını dene,olmadı üzüm ye üzerine su iç,o sorun bende olsa çoğu şey fayda ederde :) herkeste aynı olurmu bilmem.
saol cnm bnm yaa ne kadar güzel iannki öyle bi sorun olmamsı harika bi nimet tatlım çünkü çok zor bişii.hamdolsun çıktım ama bidaha olmaz inş aynı şekilde.doktora sordum lifli ıdalar tüketmem gerekiyomuş bide bol sebze ama benm hiç iştahım yok oda ayrı bi problemm.
buarada bebeğimi gördüm dünn canımm yaa ne mükemmel bi duygu iananmadım doktora soruyorum omu diee okadar minikki Rabbim muafaza etsin hepimizinkini aeolunn tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?