6 haftalık hamileler buraya......

hç merak etme çok yakında başlr

bende 7. haftama girdim benimde bulantım yok diyordum 6. haftadan sonra başladı.dün ilk defa çıkardın ama gerçektende rahatladım.özellikle sabahları çok zorluyor

çantam marketin manav reynu gibi havuçtan tutunda bisküviye kadar.ne zaman ne olacağı belli olmuyor :) haftaya doktora gidiem 8 haftalık olunca kap atışlarını görürüm heralde

canım bnde diyodum başlamadı die vee bugün başladı ama çok zor durum yaa yani bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter tabiki ama Rabbim kolay hamilelik geçirmemizi nasip etsin ben zaten zayıfım bide iştahım gitti bebeğe etkisi olmaz inş şimdilik.buarada 6+3 haftalık oldum bende
bebeği gördüm hamdolsun kapl atmaya başlamış ama vajinal bakınca gördük sende görürsün cnm hatta başlamıştır bile kalbi atmayaa herşeyin hayırlı

bende zayıfım 44 kiloydum geçen kontrolde 45 kilo olmuşum.

mide bulantısı gerçekten zormuş.ki daha başındayız hafif hafif.iştahta sorun yok çok şükür.yiyorum yemeyede çalışıyorum.

inşallah zor geçmez

aman kızlar nolursa olsun yemenizi aksatmamaya calısın...bu aylar özellikle önemli...her sabah düzenli kahvaltı yapmak lazım...mutlaka yumurta peynir süt olsun kahvasltınızda...gün içinde ceviz üzüm yiyin..aksam da süt için:) bana yemek yemek hep dert olmuştur..hep zaman kaybı olarak görüyodum midem bagırmadıkca da yemek yemeyi unutuodum..ama şimdi bi can daha var içimizde onu düşünmemiz lazım:)

merhabalar ben de 5haftalık hamileyim. bugün ultrasonda gördük bebişi =)) doktor dikkatlice ve çok ciddi bir şekilde ekrana bakınca ürktüm hamile değil miyim yoksa dedim ama keseyi gördüm dedi doktor =)) Yarın sabah kan tahlili yapılacak.
Benim iştahım tamamen kapandı sizlerde durum nasıl??

peki vajınal ultrasonla mı baktı karından mı

benim öğle akşam yemeğinde sıkıntım yokta sabahları kahvaltı etmek zor geliyor.zaten mide bulantısıyla uyanıyorum kahvaltıda çok çok zor geliyor biraz peynir zeytin yemeye çalışıyorum.meyve çok fazla yiyorum akşama kadar envayi çeşit meyve yiyorum

kızlar herkesin döllenme olayı farklı zamanda oluyo yani son adet tarihleri aynı gün olanların bile hamilelik süresi farklı olaibliyo..erken döllenen annenin 5 hafta olmadan bile kesesi görülebiliyo ama gec döllendiyse 6. hafta anca görülüyo...o yüzden endişelenmeyin ve aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfennn

evetbabu çok haklı benim tahmini 5 haftalıkken kese göründü karından ultrasonda doktora sorduğumda net döllendiği zamanı bilemeyiz dedi 5 haftalık ama bunun önceside vardır dedi.

he bünye kendine hastır her gebelikte kendinize özeldir.herkesinki farklılık gösterebilir.Sağlıkla sonunu getirmek nasip etsin Allah ım cümlemize

ben şu an 5+3 üm c.tesi 6+0 olcam vajınal ultrasona giremiyorum karından bakılcak görebilir mi diye sordum
vajinal ultrason nasıl bişey onu bilmiyorum canım, karnıma jel sürdü öyle baktı.
2hafta sonra inşallah kalp atışlarını da duyarız dedi =)) 7.haftadan sonra duyuluyormuş galiba.

kıslarr doktor bana ilaç yazmadan ben folic plusa başladım siz ne kullanıyosunuzz
bana yarın yazar galiba ilaç. kan tahlili yapacakmış önce mafoldumben kesin bayılacağım yarın kan verirken tam bir işkence benim için mafoldumben

ay canım benim Allah razı olsunn ne ialaç yazarsaa yazarmısın bana
ve sorarmısınn canım doktor söylemedenn foliclpus kulanmanın zararı olur mu die

kaydirigubbakcemile2
kıslarr doktor bana ilaç yazmadan ben folic plusa başladım siz ne kullanıyosunuzz

foicplusun hiçbir sakıncası yok hatta doktorlar hamilelikten önceki 3 ayda kullanılmasının çok faydalı lduğunu söylğyorlar

ben hamileliğimden önce 1 ay kullandım folicplus ı günde 1 tane

doktorum çok iyi yaptığımı kullanmaya deva etmem gerektiğini söyled.ama artık günde 3 tane kullanıyorum.

kızlaaarrr bu sabahta dün akşamdan beri daha doğrusu midem yanıyor :1no2: mmide bulantısı mide yanması hergün bişi çıkıyo.bu sorunu yaşayan başka arkadşlar varmı?ne tavsiye edersiniz

Günaydın kızlar benim bugüne değin hiç mide bulantım olmamıştı bu sabah oldu.Doğru dürüst kahvaltı edemedim 1 dilim karpuz,1 bardak süt,1 dilim peynir yedim sonra hastaneye gittim.
Hipotiroid hastasıyım TSH ım çok yüksek çıktı cnm sıkıldı.
Ben vitamin olarak elevit kullanıyorum.
3 gün öncede kan testlerim yapılmıştı tüm değerler normal çıkmış

5 gündür az da olsa kanamam var progestan içiyorum dr 10 gün rapor verdi evdeyim.
Benim en son geçen Cuma kese göründü bebek görünmedi bu Cuma tkr gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…