içimi ferahlattınız bende bitek kendimin midesinin bulanmadığını düşünüyodum bide kese görünmeyince korktum
merhaba bende 5+3 haftalık hamileyim geçen hafta öğrendiğimde doktora gittim fakat keseyi göremedi alttan muayene olmak ta istemedim c.tesi günü tekrar gidicez inşallah görürüz.bu arada benimde hiç bulantım yok hamile olduğumu hissedemiyorum böyle mi devam edecek yoksa başlar mı bilen var mı
hç merak etme çok yakında başlr
bende 7. haftama girdim benimde bulantım yok diyordum 6. haftadan sonra başladı.dün ilk defa çıkardınama gerçektende rahatladım.özellikle sabahları çok zorluyor
çantam marketin manav reynu gibi havuçtan tutunda bisküviye kadar.ne zaman ne olacağı belli olmuyor :) haftaya doktora gidiem 8 haftalık olunca kap atışlarını görürüm heralde
peki vajınal ultrasonla mı baktı karından mımerhabalar ben de 5haftalık hamileyim. bugün ultrasonda gördük bebişi =)) doktor dikkatlice ve çok ciddi bir şekilde ekrana bakınca ürktüm hamile değil miyim yoksa dedim ama keseyi gördüm dedi doktor =)) Yarın sabah kan tahlili yapılacak.
Benim iştahım tamamen kapandı sizlerde durum nasıl??
karından bakıldı canım. Neden sordun?peki vajınal ultrasonla mı baktı karından mı
karından bakıldı canım. Neden sordun?
slm canım bende 5+3 ben dün gördüm keseyi 10 gün sonra bebeği görmek için gidecem inşalahhben şu an 5+3 üm c.tesi 6+0 olcam vajınal ultrasona giremiyorum karından bakılcak görebilir mi diye sordum
vajinal ultrason nasıl bişey onu bilmiyorum canım, karnıma jel sürdü öyle baktı.ben şu an 5+3 üm c.tesi 6+0 olcam vajınal ultrasona giremiyorum karından bakılcak görebilir mi diye sordum
bana yarın yazar galiba ilaç. kan tahlili yapacakmış önce mafoldumben kesin bayılacağım yarın kan verirken tam bir işkence benim için mafoldumbenkıslarr doktor bana ilaç yazmadan ben folic plusa başladım siz ne kullanıyosunuzz
vajinal ultrason nasıl bişey onu bilmiyorum canım, karnıma jel sürdü öyle baktı.
2hafta sonra inşallah kalp atışlarını da duyarız dedi =)) 7.haftadan sonra duyuluyormuş galiba.
bana yarın yazar galiba ilaç. kan tahlili yapacakmış önce mafoldumben kesin bayılacağım yarın kan verirken tam bir işkence benim için mafoldumben
kıslarr doktor bana ilaç yazmadan ben folic plusa başladım siz ne kullanıyosunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?