slm canım bende 5+3 ben dün gördüm keseyi 10 gün sonra bebeği görmek için gidecem inşalahh
Tabi ki senin akıntın normal cnm.
Bende ki düşük tehlikesi(((
ay canım benim Allah razı olsunn ne ialaç yazarsaa yazarmısın bana
ve sorarmısınn canım doktor söylemedenn foliclpus kulanmanın zararı olur mu die
BEN Doktora gittiğimde 4+3 dü göremedi.bugün 5+4 ama emin olmak için c.tesiye randevu verdi.c.tesi keseyi görürüz inşallah kalp atışı gözükmez herhalde.
Tabi ki senin akıntın normal cnm.
Bende ki düşük tehlikesi(((
bende öle duydum eşim araştırmış içmeye başladımm dün panik olmuştum ama rahatladım çok şükürrkaydirigubbakcemile2
foicplusun hiçbir sakıncası yok hatta doktorlar hamilelikten önceki 3 ayda kullanılmasının çok faydalı lduğunu söylğyorlar
ben hamileliğimden önce 1 ay kullandım folicplus ı günde 1 tane
doktorum çok iyi yaptığımı kullanmaya deva etmem gerektiğini söyled.ama artık günde 3 tane kullanıyorum.
kızlaaarrr bu sabahta dün akşamdan beri daha doğrusu midem yanıyor :1no2: mmide bulantısı mide yanması hergün bişi çıkıyo.bu sorunu yaşayan başka arkadşlar varmı?ne tavsiye edersiniz
yok canımm gözükmez benceeBEN Doktora gittiğimde 4+3 dü göremedi.bugün 5+4 ama emin olmak için c.tesiye randevu verdi.c.tesi keseyi görürüz inşallah kalp atışı gözükmez herhalde.
Rabbim kimseye yaşatmasın böle durum inşalahhh sabır versin Rabimcanım bugün tahlillerimi aldım ama doktor ameliyatta olduğu için görüşemedik. eşim saat 3gibi gidecek bakalım ne diyecek. Akşama yazarım canım verdiği ilaçları. kullandığın ilacı muhtemelen bana da yazacak ama çünkü bebeğin gelişimi için çok önemliymiş galiba. benim akrabalarım hamile kalmadan önce içmeye başlamışlardı.
Hastanede eşimin arkadaşına rastladık. O da hamileydi düşük yapmış :gitme: Çok üzüldüm duyunca. İnşallah böyle bir durum yaşamayız.
bende hiç olmuyooo aksine açıldııı iştahım aşırı yiyorummkızlar dün geceden beri mide yanması başladı bide bendemidem yanıyor tuhaf bir şeklde.elma yedim yarım saat geçti şimdi yine başladı.
sizde yaşadınızmı böyle birşey.
kızlar ben bugün kan tahlili yaptırmıştım. herşey gayet iyi dedi doktor. fakat herhangi bir ilaç yazmadı. folic plus dedim, boşver saçma sapan şeyler onlar, gerek yok, 2hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi. Açıkçası çok garip geldi bana bu durum. yani çoğu doktor yazarken benimkisi neden yazmadı ki bu ilacı.
Eşim de sinir oldu. herhangi bir ağrın şikayetin falan var mı diye sormadı bile. Yaşadığımız yerde özel hastane falan olmadığı için sorun değil doğuma kadar devlet hastanesine giderim sonuçta hepsi aynı eğitimi alıyor demiştim ama bu kadar ilgisiz olunca vazgeçtim açıkçası.
2 hafta sonra allah izin verirse kalp atışlarını duyduktan sonra en yakın merkezdeki iyi bir doktora gideceğim ve ordan devam edeceğim kontrollerime. İyi de bir doktor buldum Amerikada üst ihtisasını yapmış, artık ona gideceğim.
Sizlerin doktoru nasıl kızlar merak ettim açıkçası...
Merhaba arkadaşlar, bende bugün tam 6 haftalık hamileyim. Bundan 6 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Geçen hafta kesemi çok şükür görebildik. Yarın kalp atışları için tekrar gidiceğiz. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazar gününden beri kasık ağrılarım durdu. Sabahları çok hafif bulantım, göğüslerimde sızı ve ağzımda metalsi bir tat dışında hamilelikle ilgili başka bir belirti yaşamıyorum. Oysa beşinci haftamda sık idrara çıkar, kasıklarımda ağrı olurdu. Bebeğimin gelişememesinden çok korkuyorum. Her sabah bugün inşallah çok bulantım olur diye dua ediyorum ama gayet iyiyim. Sizin bu haftada belirtileriniz neler? Sizce bulantımın ve kasık ağrımın olmaması normal mi? Benim gibi belirtileri az olup kalp atışını duyan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?