6 haftalık hamileler buraya......

mısra cım ben 5 haftalıkken gittim doktora keseyi gördük karından ultrasondan.doktor tahlilleri yaptı herşey normal dedi haftaya kontrole çağırdı yani bebek 8 haftalıkken.ozaman görürüm heralde.

bende hiç kahverengi akıntı olmuyor.sadece beyaz şeffaf bir akıntı oluyor.bu normalmi acaba bir bilginiz varmı.

geçmiş olsun mısra

çok dikkat et bol bol yat.Kafana da takma.bir çok kadın bu sıkıntılardan geçiyo.sadece bir kaç ay sonra eminim rahatlayacaksın.Bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin Allah ım.

Tabi ki senin akıntın normal cnm.
Bende ki düşük tehlikesi (((

kafana takıp kendini strese sokma sakın.doktorum dedi ki eğer bu bebek sağlıksızsa sen kendini pamuklara da sarsan bütün gün yatsan düşer vücut onu atar.ama eğer sağlıklı bi bebekse ip atla zıpla düşmez tutunur o yüzden stres yapma dedi.herşeyin hayırlısı.rahat ol

ay canım benim Allah razı olsunn ne ialaç yazarsaa yazarmısın bana
ve sorarmısınn canım doktor söylemedenn foliclpus kulanmanın zararı olur mu die

canım bugün tahlillerimi aldım ama doktor ameliyatta olduğu için görüşemedik. eşim saat 3gibi gidecek bakalım ne diyecek. Akşama yazarım canım verdiği ilaçları. kullandığın ilacı muhtemelen bana da yazacak ama çünkü bebeğin gelişimi için çok önemliymiş galiba. benim akrabalarım hamile kalmadan önce içmeye başlamışlardı.

Hastanede eşimin arkadaşına rastladık. O da hamileydi düşük yapmış :gitme: Çok üzüldüm duyunca. İnşallah böyle bir durum yaşamayız.

kızlar dün geceden beri mide yanması başladı bide bende midem yanıyor tuhaf bir şeklde.elma yedim yarım saat geçti şimdi yine başladı.

sizde yaşadınızmı böyle birşey.

kızlar ben bugün kan tahlili yaptırmıştım. herşey gayet iyi dedi doktor. fakat herhangi bir ilaç yazmadı. folic plus dedim, boşver saçma sapan şeyler onlar, gerek yok, 2hafta sonra gelin kalp atışlarına bakalım dedi. Açıkçası çok garip geldi bana bu durum. yani çoğu doktor yazarken benimkisi neden yazmadı ki bu ilacı.

Eşim de sinir oldu. herhangi bir ağrın şikayetin falan var mı diye sormadı bile. Yaşadığımız yerde özel hastane falan olmadığı için sorun değil doğuma kadar devlet hastanesine giderim sonuçta hepsi aynı eğitimi alıyor demiştim ama bu kadar ilgisiz olunca vazgeçtim açıkçası.

2 hafta sonra allah izin verirse kalp atışlarını duyduktan sonra en yakın merkezdeki iyi bir doktora gideceğim ve ordan devam edeceğim kontrollerime. ıyi de bir doktor buldum Amerikada üst ihtisasını yapmış, artık ona gideceğim.

Sizlerin doktoru nasıl kızlar merak ettim açıkçası...

Folik asit için saçmasapan diyen bir doktor ilk defa duydum.her doktor hamile kalmadan bile folik asit içmeyi önerir bu doktoru hiç anlamadım bence de en yakın zamanda başka doktor bulmanda fayda var.

bende öle duydum eşim araştırmış içmeye başladımm dün panik olmuştum ama rahatladım çok şükürr
bende mide bulantısı falan hiç olmuyoo paso yiyorum yaaa
BEN Doktora gittiğimde 4+3 dü göremedi.bugün 5+4 ama emin olmak için c.tesiye randevu verdi.c.tesi keseyi görürüz inşallah kalp atışı gözükmez herhalde.
yok canımm gözükmez bencee
inşalah hayırlısyla görrsünüz canımm bizde cuma kan sonuçlarıma baktıracam bi daha ki perşembede bebeği görcez inşalahh
Rabbim kimseye yaşatmasın böle durum inşalahhh sabır versin Rabim
tamam canım haber verirsinn bekliyorumm
kızlar dün geceden beri mide yanması başladı bide bende midem yanıyor tuhaf bir şeklde.elma yedim yarım saat geçti şimdi yine başladı.

sizde yaşadınızmı böyle birşey.
bende hiç olmuyooo aksine açıldııı iştahım aşırı yiyorumm

garip folicplusa saçma diyorr peki ne kullanacakmışsın tahlil falan yaptımı

kızlar size de garip geldi değil mi?

Kan tahlili yaptı bugün bazı değerler çok yüksek çıkmış onlar için bir daha tahlil yaptırdı. Sonuçları aldık götürdük tamam şimdi herşey normal dedi. peki ilaç yazmayacak mısınız folic plus falan dediğimde boşver saçma sapan şeyler onlar 2hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ve gönderdi alsanaalsanasmile

Ya işte böyle yapıp bizi soğutuyorlar devlet hastanesinden. halbuki hepsi tıp mezunu hepsi uzman , ne farkı var özelle diyoruz ama ilgi alaka farkı oluyor işte kötükedihüso

bende devlet hastanesinde dr gidiyorum burada da fazla olanak yok dr bana folik verdi yarın dr gidicem bakalım ne dicek kaç haftalık oldu bilmiyorum yarın bakıcak...

folik aside saçma sapan diye bir doktoru ilkdefa gördüm

televizyonda programda bile doktor gebelikten önceki 3 ay folik kullanımı çok iyi ve tavsiye edilen birşey demişti.
arkadaşımın tüp bebek uyguladığı doktoruna sormuştum kullanmaya başlamadan önce tabiki kullanabilirsin demişti
muayene olmaya gittiğim kulak burun boğaz doktoru kullandığın ilaç varmı diye sorduğunda sadece folikasit dediğimde gebelik için değilmi güzel onda bi sakınca yok demişti (o bile)
şuan gittiğim doktorum folikasidi 2 ay önce kullandığımı öğrenince çok güzel devam et dedi

senin doktor ilginç geldi bana açıkcası

benm doktorumda hemen folic plus yazdı ben daha önceki ayarda da hep kllanmaya çalıştım gebelikten 3 ay öncesinden tavsiye ediyolar üstelik hiç bi zarar yok
ne biçim doktorlar var yaaa anlayamıyorum
kızlar buarada ben sabahları hiç bişi yemek istemiyorum ya napıcam geçer bu durum inşş midem çok fena oluyo kahvaltı görünce zorla iki lokma bişi alabiliyorum işte ama zorla süt içebiliyorum alahtan
Rabbim miraç kandilimzimübarek eylesin sağlıkla bebeklerimizin büyüdüğünü görelim inş burda 6 haftalık başladık 9ay boyunca güzel haberler verelim birbirimize inş kızlar

Merhaba arkadaşlar, bende bugün tam 6 haftalık hamileyim. Bundan 6 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Geçen hafta kesemi çok şükür görebildik. Yarın kalp atışları için tekrar gidiceğiz. Yalnız ben çok endişeliyim. Pazar gününden beri kasık ağrılarım durdu. Sabahları çok hafif bulantım, göğüslerimde sızı ve ağzımda metalsi bir tat dışında hamilelikle ilgili başka bir belirti yaşamıyorum. Oysa beşinci haftamda sık idrara çıkar, kasıklarımda ağrı olurdu. Bebeğimin gelişememesinden çok korkuyorum. Her sabah bugün inşallah çok bulantım olur diye dua ediyorum ama gayet iyiyim. Sizin bu haftada belirtileriniz neler? Sizce bulantımın ve kasık ağrımın olmaması normal mi? Benim gibi belirtileri az olup kalp atışını duyan varmı?

cnm hiç endişe etme Rabbimin izniyle miniğini kalp atışalrınıda duycaksın inş bende bugün 6+5 oldum çok şükür herkeste farklı olur tatlım ağrılar yada yaşananlar kimisi hiç bulantı olmadan hamilelik geçiriyo bnm daha 2 3 gündür başladı bulantım seninde bir iki gün sonra başlayabilir yada hep sorunsuz geçer inşş bulantı ve iştahsızlık kötü oluyo am yeterki bişlerimiz sağlıklı olsunlar kasık ağrılarım bir iki güne kadar oluyodu sık ama azaldı bnm bende ağrıyınca endişeleniyodum yani kısacası annelik daha en başından çok zor Allahım korusun bebeklerimiizi cnm herşey yolunda olsun hepimiz için inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…