- 4 Mayıs 2018
- 1.995
- 4.067
- 133
- 30
- Konu Sahibi Konus dinliyorum
-
Kurtaj hic olmadim, fikir beyan etmem de belki yanlis. bir anne olarak vicdan yukunun cok agir olacagini dusunuyorum. Lakin cocuklariniz cok kucuk sizin icin de cok yorucudur tahmin edebilirim. Allah dogru karar vermenize yardim etsin.Merhaba hanımlar.
benim 2 evladım var. Biri 3,5 yaşında diğeri 2,5
Peşpeşe doğurdum. Asla kıymak aklıma gelmedi.
ama şuan tekrar hamileyim ve asla düşünmediğim kafamda artık hamile olayını bitirdiğim için şoklara girdim. (Spiral ile korunuyorum)
Günlerce ağladım. En büyük sebebi doğumlarım..
İlk bebeğim 1,900 gr doğdu. Diğeri 2,300
Hamileliklerim hep haplar,hergün iğneler v.s
Hatırlamak bile istemiyorum.
şuan şiddetli kalp çarpıntım,baş dönmelerim berbat haldeyim. Hem çocuklarıma bakıp,hem hamile olmak beni kahrediyor ve evet aldırmak istiyorum.
kürtaj olan arkadaşlar varsa,süreci,duygusal anlamda neler yaşadıklarını anlatabilirlerse sevinirim.
teşekkür ederim şimdiden.
Teşekkür ederim amin.Kurtaj hic olmadim, fikir beyan etmem de belki yanlis. bir anne olarak vicdan yukunun cok agir olacagini dusunuyorum. Lakin cocuklariniz cok kucuk sizin icin de cok yorucudur tahmin edebilirim. Allah dogru karar vermenize yardim etsin.
Umarım uğraşlarınız sonuç verir ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.allahin cerdigi bir cana nasil kiyarsiniz sipralli oldunuz halde olmussa o bebegin dunyaya glmesi yazilmis biz neler yapiorz bir tek bebek sahibi olabilmek icin yapmayin omur boyu vicdan azabi cekersiniz
Kararınıza saygı duyuyorum ama aldırmayın kayın validem yıllar önce 3 tane aldırmış her gün ağlıyor onlar için keşke aldırmadaydım çok vicdan azabı çekiyor çok üzücüMerhaba hanımlar.
benim 2 evladım var. Biri 3,5 yaşında diğeri 2,5
Peşpeşe doğurdum. Asla kıymak aklıma gelmedi.
ama şuan tekrar hamileyim ve asla düşünmediğim kafamda artık hamile olayını bitirdiğim için şoklara girdim. (Spiral ile korunuyorum)
Günlerce ağladım. En büyük sebebi doğumlarım..
İlk bebeğim 1,900 gr doğdu. Diğeri 2,300
Hamileliklerim hep haplar,hergün iğneler v.s
Hatırlamak bile istemiyorum.
şuan şiddetli kalp çarpıntım,baş dönmelerim berbat haldeyim. Hem çocuklarıma bakıp,hem hamile olmak beni kahrediyor ve evet aldırmak istiyorum.
kürtaj olan arkadaşlar varsa,süreci,duygusal anlamda neler yaşadıklarını anlatabilirlerse sevinirim.
teşekkür ederim şimdiden.
İçim hiç rahat değil benim de.Kararınıza saygı duyuyorum ama aldırmayın kayın validem yıllar önce 3 tane aldırmış her gün ağlıyor onlar için keşke aldırmadaydım çok vicdan azabı çekiyor çok üzücü
Ben kendime güvenmiyorum.Bence bebeğinizi aldırmayın. Benim annem 25 yıl önce aldırdığı (tehdit olduğu için) bebeğinin yaşını sayar durur hala. O bir can gelmek istemiş o kadar korunmaya rağmen bırakın gelsin. Korunmayan bilinçsiz bir aile olsanız kaderinizi kendiniz yazdınız derdim. Ama o miniş de kaderini kendi yazmış. Yapmayın, cana kıymak zordur.
Çok zor da laf mı resmen ilk bebeğim 2017’de doğdu ben o zamandan beri doğur büyüt derken perişan oldum. Kayboldum gittim.Diyeceğim tek şey lütfen aldırmayın evet çok zor olacak belki ama gelecek çok daha güzel olacak emin olun
Evet kolay değil ama karnınızdaki de canlı ama şuandaÇok zor da laf mı resmen ilk bebeğim 2017’de doğdu ben o zamandan beri doğur büyüt derken perişan oldum. Kayboldum gittim.
allah yardimciniz olsunUmarım uğraşlarınız sonuç verir ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınız.
dışardan bilinmiyor tabi bu kararı nasıl alındığını.
bende bu kararı kolay vermedim.
ve muhtemelen vicdan azabı da çekeceğim.
lakin yapamıyorum. Düşündükçe işin içinden çıkamıyorum. Önemli olan doğurmak değil. Bakabilmek,yetiştirebilmek. Ama ben artık çok yoruldum. Bedenim artık kaldırmıyor.
"Allah kuluna kâfi değil mi? (Zümer suresi 36)"Teşekkür ederim amin.
bu kararı vermek çok zor.
ama yalnızlık,zor hamilelik çok düşündüm ama yatağı düşsem çocuklarıma bakacak kimse yok.
yurtdışındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?