6 haftalık hamileyim. Aldırmak istiyorum

Teşekkür ederim amin.
bu kararı vermek çok zor.
ama yalnızlık,zor hamilelik çok düşündüm ama yatağı düşsem çocuklarıma bakacak kimse yok.
yurtdışındayım.
yurtdışındasın
Daha iyi imkanlara sahip olabilirler
Korunmaya rağmen konuşsa vardır bir sebebi
İlerde geniş bir aile olacaksınız
Bence olan olmuş hep beraber büyürler
Kıyma derim

Aldırmayın. Teyzem 5. Ye hamile kalmıştı maddi durumu yok diye aldırdı. Başına gelmeyen kalmadı. Eşinin kolu koptu, küçük çocugu sara hastası oldu. Teyzem hep o bebeğin ahına inandı. Hala maddi olarak toparlanamıyor.

Çok zor da laf mı resmen ilk bebeğim 2017’de doğdu ben o zamandan beri doğur büyüt derken perişan oldum. Kayboldum gittim.
Cana kıymanın vebalini almayın ne olur. Rabbim büyük kolaylık dayanma gücü verir size. Birde lütfen doğumdan sonra tuplerinizi bağlatın. Madem bu durumdaydıniz keşke hamile.kalmadan baglatsaydiniz.

Tamam aldırmasın burda kimse normal şartlar altında aldır demez zaten ama bu kadının psikolojisi bozulup çocuklara bakamayacaksa mutsuz bir anne olacaksa aldırması daha mantıklı.

Her bebek nasibiyle gelir annem de bir erkek cocugu istiyordu 2 aylik evliyken bana hamile kalmis sonraki erkek olsun dmeisler yine kiz sonraki derken 4 kiz kardesiz ve her cocukta maddi durumumuz kat kat artti sen isteyince ya da istemeyince olmuyor Rabbim oyle istiyor veriyor cok sükür diyorsun önüne her seyi seriyor

Cana kıymanın vebalini almayın ne olur. Rabbim büyük kolaylık dayanma gücü verir size. Birde lütfen doğumdan sonra tuplerinizi bağlatın. Madem bu durumdaydıniz keşke hamile.kalmadan baglatsaydiniz.
Ben bu bağlatmayı çok duydum.
çana burda yaş sınırı var. Yoksa şimdiye kadar çoktan bağlatırdım. Türkiye’de bu sınır yoksa gittiğimde kesinlikle bağlatacağım.

Tamam aldırmasın burda kimse normal şartlar altında aldır demez zaten ama bu kadının psikolojisi bozulup çocuklara bakamayacaksa mutsuz bir anne olacaksa aldırması daha mantıklı.
Cana kiymak hic bir zaman mantikli degil kendi bakamiyorsa esi bakar bir anne zaten yavrusunu bakimsiz birakmaz dogurduktan sonra birakiyorsa akli dengesinde sikinti vardir

Ne desem bilemiyorum.
kimsenin anlamasını beklemiyorum.
ama kolay alınan bir karar olmadığını anlayabilseler keşke.

Cana kiymak hic bir zaman mantikli degil kendi bakamiyorsa esi bakar bir anne zaten yavrusunu bakimsiz birakmaz dogurduktan sonra birakiyorsa akli dengesinde sikinti vardir
İşte bunu bilmiyorsunuz eşi bakacak mı? Zaten psikolojik olarak normal olmadığını belirtiyor. Keyfi yere aldırcam demiyor ki

Bu anlattığı teyzemde erkek çocugu için 4 tane yaptı. Sonra kazara gebe kalmış. Aldırdığı gece rüyasında erkek çocugu görmüş kucağından almışlar.
Gerçekten her bebek nasibi ile gelir. Gökten yağmaz belki ama açta kalmaz.

İşte bunu bilmiyorsunuz eşi bakacak mı? Zaten psikolojik olarak normal olmadığını belirtiyor. Keyfi yere aldırcam demiyor ki
Bu karari alacak kadar kafasi calisiyorsa bakmaya da calisacaktir lutfen tavsiyelerinizi dogru yapin o bebegin ne sucu var dunyaya gelmek onun da hakki

Ne kadar kay bi cana kiymak ne kadar da iyi tavsiyeler veriyorsunuz yazik!!!
Elbette!!! Yarin obur gun kadincagiz cinnet gecirirse cocuklardan ya da yorgunluktan bayginlik gecirirse siz mi yaninda olacaksiniz aldirma diyenler olarak? Kadin dayanamiyorum gucum yok diyor, siz resmen mahalle baskisi kuruyorsunuz uzerinde

Lütfen bu günahın altına girmeyin. Engellemenize rağmen nasip etmiş Rabbim. Bilemezsiniz ki belki sizin için en hayırlı evlat o olur. Olmasa bile o sizin içinizde bir can. Yanınızdaki çocuklarınızdan ne farkı var. Yanınızdakileri öldüremiyosanız karnınızdakşnede kıymayın

O bir can kiyma ona annemde senin gibi psikolojik sorunlardan malesef aldirdi ve suan cok pismann ve bunun gunahi vebali o kadar buyuk ki..obur dunyada yakana yapisacak o cocuk bana neden kiydin diye.dunya rahatligin icin bunu yapma.korunmana ragmen Rabbim sana onu vermis ve suan seni siniyor eger aldirirsan imtihani kaybedenlersen olursun bu dunyada bile hicbir isin rast gitmez Allah korusun 2 evladin var onlarin gelecegini dusun benim son 2 kardesm annemi oyle uzuuyor kii belkide o aldirdigi cocugun cezasini cektiriyor Rabbim..ALDIRMA!!!!!!!!

Annem hic bi zmn begenmemezlik etmedi saglikli olsun hayirli olsun derdi bizmki resmen gokten yagdi simdi de 4 kizini buyuttu okuttu meslek sahibi ettiler zenginlik mal mulk degil evaltlarinin mutlulugu basarisi onlari mutlu etti

Korundunuz halde Rabbim size evlat vermiş. Bu sizin için büyük bir imtihandır. Imtihani kaybetmeyin. Allah varlıkla da yoklukla da imtihan ediyor. Ilk bebeğim karnım da engeli var di dodlgsa da yaşayamaz dediler ileriki ayların da garantisi yok dendi. 4.5 aylıkken doğum yaptım bebeğimi hiç unutmadım. Vicdan azabı çektim aylarca sessiz sessiz ağladım. Bi onu kaybettiğim gün ağladım bir de anneler gününde çok ağladım. Çünkü bebeğim yoktu anne değildim. Bir kadına en çok yakışan şey anneliktir. Dünyada en büyük zenginlik evlattir. Zor durumdasınız belki ama sakın yapmayın bunu. Rizki veren de Allah ömrü veren de Allah. Allahın vardır bildiği. Allaha sığının bol bol dua edin lütfen. Ilerleyen zamanlar da pişman olmayın. Aslında bunları yazıp yazmamak arasında kaldım ama susmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…