6 haftalık hamileyim doktor bebeğim alınması lazım dedi

Hayal kırıklığı çok zorkorkuyorum
Canım bende yaşadım benze bişey. 6 haftalıkken kalp atışları oluşmadı diye almamız gerekiyor dedi doktor. 3 farklı doktora gıttım 8. haftaya kadar beklememi söylediler. kalp atışı yine oluşmadı gelişmedi alındı bebeğim. bekle derim bende sana zarar vermiyordur henuz cunku hala kalp atımı yok.

Bir haftadan birşey olmaz bekle bazen geç döllenme oluyo bazende onların dediği gibi oluyo ama hayırlısı senin için hangisi hayirlisiysa onu versin Allah evlat isteyen arzulayan hasretini çeken gözyaşı döken bütün kadınlarımıza nasip etsin aramasın insallah

İçimdeki korkuyu yenemedim sizlerden gelen güzel düşünceler olmasa kafayı yerdim herhalde hakkınızı helal edin hepinize çok teşekkür ederim

1hafa daha bekle dediler ama sağlıklı kese değil dediler pazartesi günü gel muhtemelen alınacak dedi

5 artı 1 hamilelikte ne demek biliyormusun
Canım merhaba her şeyden önce Allah hayırlısını versin diyorum.
Daha dün 6 haftalık hamileliğim düşükle sonuçlandı, kalan parçalar da kürtajla alındı. Yaşanan duyguları senden benden iyi kimse bilemez. Ama hem kan değerlerinde hem de ultrasonda bi anomali görülmüşse vücut onu atmak istiyordur. 5+1 dedikleri de, senin 6 haftalık dediğin gebeliğin gelişimi 5hafta 1günlük gelişime denk gelir şekilde ekranda görünüyordur.
Bana da tıpatıp aynı şey oldu, benim farklı olarak kanamam ve normal ilerlemeyen bhcg değerim vardı. Özeldeki dr Vajinal ultrasonda baktı, gebelik bozulmuş dedi 3-4 saat sonra kürtaj işlemini uygulayalım dedi. Biz de hemen özel olduğu için böyle diyo dedik devlet hastanesinde tanıdık bi dr bulduk yatış verdi, takip edelim bakalım dedi ama sonuç değişmedi. Sağlık olsun, bize bi şey olmasın arkadaşım, yine de bi doktora daha görünebilirsin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…