6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

ben 4+5 te keseyi gördm 6+3 te kalp atışını duyduk ama ikiside vajinal ultrosondu.. ama 10. haftada duyanlar var duyamassan endişelenme sakın..

ben de akşamları bişey yiyemiyordum ama artık azaldı bu şikayetler 12. haftama girmek üzereyim.

size tavsiyem kendinizi zorlamayın .. ilk 12 hafta anne hiçbirşey yiyemesede bebek gelişimini tamamlarmış... önemli olan dikkat etmemz gerekenlere dikkat etmek.. mesela ilaç içmemek vs..

terazi hatırlamaz mıyım seni arkadaşım çok sevindim sende hamileymişsin bende dün evde test yaptım çift çizgi çıktı bugünde kan testinde öğrendim ama kaç haftalık bilmiyorum doktor demedi bişi. şimdi iki gün sonra tekrar yapılacak değer ikiye katlar inşallah. sen kaç haftalıkken öğrendin hamile olduğunu kese görünmüşmüydü?

naz 1982 mayonez yasak ama bence ketçap ta yemesen olur onun yerine domates sos yaparsın kendine :)

bişey olmaz teleşlanma bilmeden yapılan herşey mübahtır.. bende biliyorken 20-25 tane midye yemiştim.. esas bu daha kötü :)

evt 6 haftalıkken öğrendim biliyorsun zor hamile kaldım zaten rahim filmi çekildi ben o ay hamile kaldım tüplerim tıkalıydı herhalde açıldı adetim 15 gün falan geçikte öyle gittim korktum çünkü boş yere heveslenmiyeyim dedim senin nasıl oldu kendiliğinden mi tüp bebek aşılama falanmı sanada çok sevindim evt kese görünmüştü 6 haftalıkken kaydirigubbakcemile2

size tavsiyem kendinizi zorlamayın .. ilk 12 hafta anne hiçbirşey yiyemesede bebek gelişimini tamamlarmış... önemli olan dikkat etmemz gerekenlere dikkat etmek.. mesela ilaç içmemek vs..

ben şimdiden yediklerime dikkat ediyorum ama düzenli ebslenmeye çalışıyorum meyva çok yiyorum süt içmeye başladım hergün günde 3 adet çeviz bir avuç kara üzüm yiyorum başım felaket arısa bile hap içmiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…