6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

kizlar benimde sabahlari bulantim oluyo bir gün olmazsa öteki gün kesin. psikolojikmi diyorum kendi kendime.ama bütün gün de icinde bir bayginlik var midem sürekli tuhaf sizler naptiniz ??

valla napcan jnm yapcak pek bişi yok,ben iki haftadır inanılmaz kötü durumdayım,dr hap verdi sadece,ben üç gün de bir serum alıyorum yiyip içemediğim için

kusura bakma da adam gibi cvp vermiyosunuz orda,grup oluşmuş sizin zaten bizlere gerek yok

sen kusura bakmada bişey sormadınki cvp veriyim yanlış bişey yazdığımı sanmıyorum 2010 mart anneleri topiğide herkese açık ve oluşan bi grup yok birçok yeni arkadaşlar var katılan ama sanırım siz gerek duymadınız olabilir herkesin kararı saygı duyarız

sen işe ne zaman gidiyorsun peki saat farkı varmı orayla vardır herhalde

saat farki var 1 saat erken burda su an trde 24.45, burda 23.45 ben ise esim gelince gidiyorum 18.00 normal saatim ama önce yada sonra gitmemde sorun olmuyo.esimin isi ne zaman biterse o zaman mecburen gidiyorum.kaydirigubbakcemileo götürüyo beni:)

Merhaba bende hamileliğimin 6. haftasındayım dün dr a gittim netteki otomatik hesaplayıcılara göre 6+1 günlük hamile gözüküyordum fakat regl periyodum 31 gün olduğu için (otomatik hesaplayıcılar 28 güne göredir) doktorum 5,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ve kesenin büyüklüğüne bakarak perşembe gününe randevu verdi o gün kalp atışlarını görmem gerek dedi şimdi heyecanla bekliyoruz umarım kalp atışlarını duyarız.

:CüvCüv::CüvCüv: hayırlı olsun inş.duyarsın bebişinin kalbinin attığını insan çok tuhaf oluyor ben 12 haftanın içindeyim halen inanamıyorum hamile olduğuma 2 haftadır görmedim bebişimi özledim onu 31 ağustosta gidicem bende zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…