nilsu sana katiliyorum orasi tam dedigin gibi grup olusmus.
kizlar benimde sabahlari bulantim oluyo bir gün olmazsa öteki gün kesin. psikolojikmi diyorum kendi kendime.ama bütün gün de icinde bir bayginlik var midem sürekli tuhaf sizler naptiniz ??
kusura bakma da adam gibi cvp vermiyosunuz orda,grup oluşmuş sizin zaten bizlere gerek yok
benimkini de hesaplayın lütfen kız mı erkek mi diye
ben: 09/05/85
eşim:12/06/78
sat:22 haziran 2009
kıslar nerdeyse ben de üç kez bu iki haftadır rüyamda oğlum olduğunu gördüm hem de son rüyamda çok etkilendim
sen işe ne zaman gidiyorsun peki saat farkı varmı orayla vardır herhalde
bende 5 haftalık hamileyim.ilk kontrole ne zaman gitmeliyim.kararsızım.ama çok merak ediorummmmmm sizce henüz erkenmii :s
selam kıslar
benımkınıde hesaplayabılırmısınız
ben:9 mayıs 1982
eşim:1 nisan 1979
sat:11 temmuz
Merhaba bende hamileliğimin 6. haftasındayım dün dr a gittim netteki otomatik hesaplayıcılara göre 6+1 günlük hamile gözüküyordum fakat regl periyodum 31 gün olduğu için (otomatik hesaplayıcılar 28 güne göredir) doktorum 5,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ve kesenin büyüklüğüne bakarak perşembe gününe randevu verdi o gün kalp atışlarını görmem gerek dedi şimdi heyecanla bekliyoruz umarım kalp atışlarını duyarız.
canım benim hesapladığıma göre eşininki uymuyor seninki uyuyor hemde tam demekki kız demek ne kadarlık hamilesin kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?