:CüvCüv::CüvCüv: hayırlı olsun inş.duyarsın bebişinin kalbinin attığını insan çok tuhaf oluyor ben 12 haftanın içindeyim halen inanamıyorum hamile olduğuma 2 haftadır görmedim bebişimi özledim onu 31 ağustosta gidicem bende zemuszemuszemuszemus
mrb arkadaşlar yeni üyeyim ben de ...
ayrıca 8 haftalık hamileyim bursa da olan arkadaşlardan doktor ismi bekliyorum...
allah herkesin yardımcısı olsun...
bende bugün tam 6 haftalık oldum ama daha küçük görünüo dediler kesem göründü haftaya kalp atışı için gidicem Allah hepimizin yadımcısı olsun..bol bol EL MUBDİ çekin bol bol elinizi karnınıza koyup salavat getirin ayetel kürsi okuyun benim ilk 6 haftam çok güzel geçti Allah herkese tattırsın...kaydirigubbakcemile2
6+4
evlendiğim gece hamile kaldım. şaşkınlık içindeyim. sevinsemmi şaşırsammı bilmiyorum.
Allah ın bana bir hediyesi diye düşünüyorum. Yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Çok heycanlıyım.
Bide benim karnım şiş. sizdede varmı? :)
kıslar vakıt gecmıyoryaaa.(((
aynen bir an önce kucağıma alıp onunla vakit geçirmekistiyorum kaydirigubbakcemile3
slm kızlar bende bugün kan testi yaptırdım 97 çıktı ama doktor alttan muayenede bişi görmedi bu normal mi 2 gün sonra testi yenile dedi ve progestan verdi sabah 1 tane yutulacak akşam 2 tane alttan olacakmış kullanan varsa beni bi bilgilendirsin birde doktor bana folik asit vermedi ama ben kendim kullanıyorum acaba progestan ve folik asiti beraber kullanmakta bir sakınca var mı?
Hoşbulduk ....
Arkadaşlar bebişlerinizin kalp atışlarını ne zaman gördünüz??? (kaç haftalıkken)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?