6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

mrb arkadaşlar yeni üyeyim ben de ...
ayrıca 8 haftalık hamileyim bursa da olan arkadaşlardan doktor ismi bekliyorum...
allah herkesin yardımcısı olsun...

bende bugün tam 6 haftalık oldum ama daha küçük görünüo dediler kesem göründü haftaya kalp atışı için gidicem Allah hepimizin yadımcısı olsun..bol bol EL MUBDİ çekin bol bol elinizi karnınıza koyup salavat getirin ayetel kürsi okuyun benim ilk 6 haftam çok güzel geçti Allah herkese tattırsın...kaydirigubbakcemile2

6+4
evlendiğim gece hamile kaldım. şaşkınlık içindeyim. sevinsemmi şaşırsammı bilmiyorum.
Allah ın bana bir hediyesi diye düşünüyorum. Yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim. Çok heycanlıyım.
Bide benim karnım şiş. sizdede varmı? :)

Çok teşekkür ederim
Umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimiz kucağımıza alırız.
Siz kalp atışlarını kaçıncı haftada görmüştünüz?

güzel temennilerin için sağol o söylediğin tesbihle çekilen ne anlama geliyor seninde hayırlı olsun bebişin hep böyle güzel çeksin inş.kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun canım ama bu hem iyi hem kötü evlenmeden sorumluluk sahibi olacaksın evliliğinin tadını çıkarmadan ben 4 sene sonra yaptım ben 5 sene demiştim etraf laf söylemeye başladı kısırmı diye onun için benimde göbişim baya var

slm kızlar bende bugün kan testi yaptırdım 97 çıktı ama doktor alttan muayenede bişi görmedi bu normal mi 2 gün sonra testi yenile dedi ve progestan verdi sabah 1 tane yutulacak akşam 2 tane alttan olacakmış kullanan varsa beni bi bilgilendirsin birde doktor bana folik asit vermedi ama ben kendim kullanıyorum acaba progestan ve folik asiti beraber kullanmakta bir sakınca var mı?

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm z3yc3 nasılsın beni hatırladınmı daha önce ki konumda görüşüyorduk hamilemisin yoksa çok sevindim söylediin şeyi nasıl bişey bi bilgim yok ben folik asiti 6 aydır falan kullanıyorum önceden vermişti bana dr.um beni ahtırladıysan önceden gittiğim dr.gitmiyorum değiştirdim onu opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…