6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

benım eşimin tarafı hem kahverengı gozlu
benım tarafım annem ela babam kardesım kahverngı ama amcalarım halalarım hep renklı

valla bıgun bu konuları konuları konusacagım hıc aklıma gelmezdı hep uzaktı bana bu konular cok ıstıyordum olmuyordu cok sukur rabbıme

siz ne kadar beklediniz ben 15 ay uğraştım olsun diye dr.dr.gezdim bende pco vardı sizde nasıl bir süreçten geçtiniz

ben 6. ayımda hamile kaldım ama gerçekten beklemek zor terazi_5 resmen aynı günlerde hamile kalmışız :)

bu arada gülen yüz çıkan ovulasyon testiyle hamile kaldım ve kim düşünüyorsa söylüyorum aklınızda olsun sizde çevrenize söyleyin kızlar ...

ben istemiyordum daha ama etraf artık kısır damgası vuracaktı nerdeyse neden yok diye özellikle eşim istemiyordu gezelim tozalım hayatımızı yaşayalım diye amaa artık o ebnden daha sabırsız ne zaman cinsiyet belli olacak ne zaman doğcak tekemliyor mu ehrgün karnımı dinliyor sanki konuşcak ona :))

yumurtlama gününe yakın gebelik testi gibi idrarda yapılan bir test yumurtlamadan 48 saat önce gülen yüz çıkıyor 48 saat içinde girilen ilişkilerden gebe kalma ihtimali %90 ilk 3 ayda :) bizimkisi ilk ay tuttu )

diğer günlerde boş bir yuvarlak çıkıyor.. google yazarsan resminide görürsün resmen gülüyor :)

anladım ben zaten dr.kontrolündeydim yumurtlama zamanımda hergün gidyorum o bana gününü saatini söylüyordu ama gene olamdı olmadı işe yaramadı boşa paramız gitti rahim filmi çektirdikten sonraki ay gebe kaldım ben herhalde tüplerim tıkalıydı o basınçla açıldı çok şükür olmasaydı birdahaki ay aşılamaydı

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendiniz ve bebişlerinize iyi bakın....

Allah yüzünü güldrmüş çok şükür.. Hyırlısıyla kucağımıza almayı da nsip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…