6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

bende iyiyim şu anda yıllık izindeyim o yüzden bol bol girebiliyorum.. bebişlerimiz birgün daha büyüdü :)

kızlar ben 11+4 günlük hamileyim yüz üstü yatmak istiyorum ama psikolojik olarak yatamıyorum.. sizler yatabiliyormusunuz?

kızlar ya ben çok heyecanlıyım acaba doğduğunda nasıl bir bebek olucak huylumu huysuzmu gece uyucakmı acaba emicekmi sütüm gelicekmi ben çok huysuzmuşum eşimde öyle kime çekicek acaba ben birde şey dşünüyorum 2.çocuk için fazla vakit kaybetmek istemiyorum 3 yaşına gelmeden istiyorum sizce nasıl yaş farkı allah nasip kısmet ederse tabiki

şimdiden bunlarla stres yapma kendine, sağlıkla doğsunlar sağlıkla büysünler.. bencede yaş farkı az olmalı.. benim ablamla aramda 10 ay var ben 7 aylık doğduğum için o kadar güzel bişeyki... herşey yolunda giderse karddeş mutlaka olmalı hayatta..

bne yüz üstü yatabiliyorum peki siz sorduğum soruya ecvap vermediniz kaç saat uyuyorsunuz ben çok uyumaya başladım sositososito

bende bazen yatıyorum bılıncsızce hemen donuyorum yana yuzustu yatmak ıyı degıl dıye duymustum

doktorum yatabilirsin dedi ama karnım artık belli oluyor yatıncada tedirin olup hemen dönüyorum.. aman yatmayalım bebeklerimiz iyi olsunda..

bne yüz üstü yatabiliyorum peki siz sorduğum soruya ecvap vermediniz kaç saat uyuyorsunuz ben çok uyumaya başladım sositososito

ben ilk 8-9 haftaya kadar kafamı kaldıramıyodum yastıktan ama şimdi geçti onlar gittikçe azaldı..zaten normalde hiç uyuyabilen biri değilimdir.. sabah 7 de kalkarım işim yoksa bile..

benimde kız kardeşimde aramda 5 yaş var ve hiç anlaşamıyoruz ama kesinlikle kardeş lazım ister küs ol ister dargın sonuçta kardeş her zaman yanında ama o kadar az yaş istemiyorum .dr.lar bile 2 sene vucüdunuzun beklemesi gerekiyor diyor bende 3 sene dedim

ne güzel bende önceden ilk zamanlar erken kalkardım şimdi 10.11 saat rahat uyuyorum etrftakilere soruyorum normalmi diye evt diyorlar dr.gidince sorucam çükü kalkınca başım ağrıyor çok uyumaktan herhalde gerçi biizm bu zamnlarımızda baş ağrıları normalmiş olabilirmiş

uyumakta normal başağrılarıda özellikle bu dönemde oluyomuş..bende sivilceler oldu biraz normalde yüzümde nokta yoktu..

benimde sivilce değilde siyah noktalar oluştu özellikle ağız cevresi bölgemde bu normalmi dün burada gezinirken şey gördüm bepanten merhem sürüyorlarmış sivilceler ve siyah noktalariçin buğün alıcam eczaneden denemekte fayda var

ay naz ya seninki bence iyi kilo almazsın ama bebeğini nasıl etkiler bilmem bende ne bulursam yiyorum iyice iştahım arttı kiloa almışım ben zaten kiloluyum napçam bilmiyorum cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…