Hoşbulduk ....
Arkadaşlar bebişlerinizin kalp atışlarını ne zaman gördünüz??? (kaç haftalıkken)
selam ben bebi$imin kalp atisini 7 haftalikken gördüm.:ecrin_bebek:[/QUOT
İnş bizde yarın görebiliriz aslında daha 7 haftalık değil bebişimiz tam 6 haftalık olacak yarın umarım iyi haberler verir dr umuz
sen kusura bakmada bişey sormadınki cvp veriyim yanlış bişey yazdığımı sanmıyorum 2010 mart anneleri topiğide herkese açık ve oluşan bi grup yok birçok yeni arkadaşlar var katılan ama sanırım siz gerek duymadınız olabilir herkesin kararı saygı duyarız
arkadasim rüyada görülen cinsiyette dogru cikiyo diyolar hayirlisi ultrasalda en garanti tam olmasada
bende 5 haftalık hamileyim.ilk kontrole ne zaman gitmeliyim.kararsızım.ama çok merak ediorummmmmm sizce henüz erkenmii :s
Merhaba bende hamileliğimin 6. haftasındayım dün dr a gittim netteki otomatik hesaplayıcılara göre 6+1 günlük hamile gözüküyordum fakat regl periyodum 31 gün olduğu için (otomatik hesaplayıcılar 28 güne göredir) doktorum 5,5 haftalık hamile olduğumu söyledi ve kesenin büyüklüğüne bakarak perşembe gününe randevu verdi o gün kalp atışlarını görmem gerek dedi şimdi heyecanla bekliyoruz umarım kalp atışlarını duyarız.
Hoşbulduk ....
Arkadaşlar bebişlerinizin kalp atışlarını ne zaman gördünüz??? (kaç haftalıkken)
slm kızlar bende bugün kan testi yaptırdım 97 çıktı ama doktor alttan muayenede bişi görmedi bu normal mi 2 gün sonra testi yenile dedi ve progestan verdi sabah 1 tane yutulacak akşam 2 tane alttan olacakmış kullanan varsa beni bi bilgilendirsin birde doktor bana folik asit vermedi ama ben kendim kullanıyorum acaba progestan ve folik asiti beraber kullanmakta bir sakınca var mı?
nilsu teşekkür edrim içim rahatladı ya birde arkadaşlar benim çok ağrım var adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizin 4 haftanızda olmuş muydu böyle bişi oturup kalkmam 9 aylık hamileymişim gibi yatakta sağa sola dönerkende zor oluyor. doktor kesede göremedi offf çok canım sıkıldı...
nilsu bu ağrıların normal olduğunu duymak içimi rahatlattı. sağol arkadaşım... haftaya salı randevum var bakalım bu sefer rabbimin yardımıyla inşallah keseyi görürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?