6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

merhabalar,
bende 2 kere düşüğün ardından tekrar hamileyim. bugün 11+4 gün oldu.. çok mutluyum. inşallah ikili testi de sağ salim atlatacağım..
Kıalar bu arada benim Annelik Yolunda Hamile Kursum var. Sizleride 12-13 haftadan sonra aramızda görmek isterim.
Kursla ilgili bilgiyi Bebegim Geliyor adlı blogdan görebilir. Daha detaylı bilgi içinde bana email atabilirsiniz.
herkesin bebişi hayırlı olsun, kucağına almak nasip olsun....
Sevgiler

hoşgeldin seninde hayırlı olsun bende 11+3 günlük oldum kurs yerin nerde kime bağlısın yani ismek gibimi kendi şahsi yerinmi üçretlerin nasıl gelmek istesem eşim ara sıra katılabilirde yerin bana yakınsa belki gelirim

Gebelikte sakıncalı besin maddeleri

- Çiğ, iyi pişmemiş her türlü et

■Taze, pastörize olmayan peynir ve süt
■Karaciğer, dalak, böbrek
■Yüksek cıva seviyesi içeren derin su balıkları, midye
■Çiğ yumurta
■Çiğ salam, sucuk, sosis, pastırma
■Her türlü kızartma
■Hazır yemekler
■Bitki çayları
■İki fincandan fazla siyah çay ve kahve.
■Konserve gibi uzun süre beklemiş yiyecekler

Gebeler fast food denilen hamburger, ketçap, mayonez, patates kızartması, cips gibi besinleri asla yememelidir. Bu besinler anne karnında yeni gelişmekte olan bebek için zararlı maddeler içerir.

bilginize.

istersen geçmişi okumadan karar verme buna oluşmuş grubunuz gelenlere slm tık yok neyse uzatmayalım,sen bi geçmişi oku ondan sonra bu yazını sil baştan yaz derim

inşallah jnm içini ferah tut duyarsın tabi

hiç bi sakınca yok kullanabilirsin ben de öyle kullandım,dr önerdi tabi ama problem olmuyo rahat tut içini

nilsu teşekkür edrim içim rahatladı ya birde arkadaşlar benim çok ağrım var adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizin 4 haftanızda olmuş muydu böyle bişi oturup kalkmam 9 aylık hamileymişim gibi yatakta sağa sola dönerkende zor oluyor. doktor kesede göremedi offf çok canım sıkıldı...

bence içini ferah tut,ben 4 haftalıkken dr keseyi gördü ama çokkkkkkkkk minikti normal bence kasık ağrısına gelince evet inanılmaz sancılar ve ağrılar mevcuttu bende de adet sancısı gibi ama normalmiş bunlar tatlıma.s.

nilsu bu ağrıların normal olduğunu duymak içimi rahatlattı. sağol arkadaşım... haftaya salı randevum var bakalım bu sefer rabbimin yardımıyla inşallah keseyi görürüz...

günaydınlar ben ben 11+4 oldum :))) aynı gün ya kızlar ben çok fazla uyumaya başladım 10.11 saat uyuyorum bu normalmi sizlerde öylemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…