6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

ne olursa olsun kullanılan her ilaç araştırılmalıdır bence ben herşeyi araştırırım folik asitin vitamin olduğunu biliyodum sadece ama bebeğin gelişimi için çok gerekliymiş onuda öğrendim doktorlar pek bi açıklamada bulunmadıkları için işi başa düşüyor 10.haftasında hiçmi bi bulguya rastlamamış bide 2.çocuğu cahillik aslında olmak isteyende cahil kalmak isteyende var

KIZLAR BENDE araştırdım netten kasık ağrılarını pembe düşler dediğin gibi yerleşme ve rahim büyümesiymiş korkulcak birşey değil yani banada izin verdi dr.tatile marmarise gidiyoruz siz

ya bide şey sorcam ben folic asiti bayabi uzun süredir günde bir defa içiyordum dr. günde 3 sefer ve 6 hafta kullan dedi sadece size ne dedi sonra kullanma dedi

KIZLAR BENDE araştırdım netten kasık ağrılarını pembe düşler dediğin gibi yerleşme ve rahim büyümesiymiş korkulcak birşey değil yani banada izin verdi dr.tatile marmarise gidiyoruz siz

canım bizde allah izin verirse inşallah kuşadasına gidicez.bir hafta.gelince artık konuşuruz.bebişlerimiz allahın izniyle 7 haftaya giricek dimi.sen giricekmisin denize.

havuza girmeyi düşünmüyorum ama dr.zaten spor olarak yüzme veriyor bende denizi çok seviyorum o yüzden giricem bir problem olacağını zannetmiyorum sen enden girmicem dedinki havuz neysede deniz iyi gelir bence

ya bide şey sorcam ben folic asiti bayabi uzun süredir günde bir defa içiyordum dr. günde 3 sefer ve 6 hafta kullan dedi sadece size ne dedi sonra kullanma dedi

folic asiti daha vermedi doktor bana.neden acaba.31 temmuzda gittiğimde sorucam doktoruma.folic asit sanırım bebeğin kemikleri için çok yararlıymış.aynı zamanda vitaminmi folic asit.doktor bana megadyn diye bir vitamşn verdi.bulantıyıda azaltıyor.bide araştırdım bu ilaçta folik asitte varmış.

evt bende folıc plus kullanıyorum.12.haftaya kadar kullanıckmısım yazan doktor ole demıstı bı gıttıgımde sorayım bakalım unku bazı kaynaklarda 8.haftadan sonrasına gerek duyulmadıgını soluyolar.

bencede sor fazlasıda belki bebeğe zararı dokunur pembedüşler ben hamile kalmadan öncede kullandım yaklaşık bi 2 kutu kullandım 2ciside bitmek üzere bana dr.önceden vermişti yani içindede 90 adet var

havuza girmeyi düşünmüyorum ama dr.zaten spor olarak yüzme veriyor bende denizi çok seviyorum o yüzden giricem bir problem olacağını zannetmiyorum sen enden girmicem dedinki havuz neysede deniz iyi gelir bence

canım doktorum havuzada denizede gir dedi doktorum ama ben havuz mikroplu olur diye girmiycem.malum idrar yolları enfeksiyonu olursa bide ilaç kullanmak zorunda kalıyosun.

sekreterim ben kamuda.ama inan bende en azından şu hamilelik döneminde evde oturmayı çok isterdim.bence kendini tembel olarak görme.ne güzel dinleniyorsun bol bol

allah kısmet ederse evet.zaten kamudayım.8 ay felan kendim bakarım diyorum.ücretsiz izinle hallederim.sonra kayınvalidem bakıcak sanırım.allahım sağlıkla sıhhatle bebişimle bana o günleri göstersinde.

amin ben kendim bakmayı düşünüyorum o yüzden çalışmayı düşünmüyorum sonrada 2.cisini de fazla ara vermek istemiyorum tabiki kısmet sadece düşüncem bu benim hayat şartları el verirse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…