- 27 Şubat 2008
- 148
- 0
- 96
bencede bazıları çok ilgisiz.nasıl hemşire asistan anlamadım.
KIZLAR BENDE araştırdım netten kasık ağrılarını pembe düşler dediğin gibi yerleşme ve rahim büyümesiymiş korkulcak birşey değil yani banada izin verdi dr.tatile marmarise gidiyoruz siz
ya bide şey sorcam ben folic asiti bayabi uzun süredir günde bir defa içiyordum dr. günde 3 sefer ve 6 hafta kullan dedi sadece size ne dedi sonra kullanma dedi
ne olursa olsun kullanılan her ilaç araştırılmalıdır bence ben herşeyi araştırırım folik asitin vitamin olduğunu biliyodum sadece ama bebeğin gelişimi için çok gerekliymiş onuda öğrendim doktorlar pek bi açıklamada bulunmadıkları için işi başa düşüyor 10.haftasında hiçmi bi bulguya rastlamamış bide 2.çocuğu cahillik aslında olmak isteyende cahil kalmak isteyende var
havuza girmeyi düşünmüyorum ama dr.zaten spor olarak yüzme veriyor bende denizi çok seviyorum o yüzden giricem bir problem olacağını zannetmiyorum sen enden girmicem dedinki havuz neysede deniz iyi gelir bence
ne guzel ya herkes tatıle gdıyor ben de ıstıyom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gitmemen için problemmi var git veya çalışıyormusun izninmi yok kızlar aranızda çalışan varmı ben çalışmıyorum evdeyim sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?