öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ben de hamilemiyim tam bilmiyorum adetim 13. gün geçtiğinde evde test yaptım silik çizgi çıktı.2 aralıkta regl olmam lazımdı.hiç bu kadar geçmemişti. bide sürekli midem kazınıyor. 21 aralık pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.ama sizden ricam hamile olduğunuzu kaç gün gecikince öğrendiniz,aranızda benim gibi silik çıkan varmı şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5
clemen doktordan yeni geldim, yarın ikili test yaptırmaya gideceğim ve diğer rutin tahlilleri, doktor herşey yolunda dedi ense kalınlığını ölçtü, acayip bi duygu çok duygulanladım süper bişey ya. bende sonuçları göstermeye gittiğimde soracağım çatlak için ne yapabilirim. bu arada cinsiyeti belli oldu allah hayırlısı ile sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin , bebişim erkek bu arada, hayırlısı olsun dedik kız yada erkek fark etmez sağlıklı olsun yeter :)
canım geçmiş olsun.ne istiyosun kız mı erkek mi
clemen merhaba canım uzun zaman oldu konuşmayalımız çok geçmiş olsun allah ikinizide korusun canım.
bende yarın gideceğim doktora muhtemelen 3 lü test isteyecek, ikili testimizde çok şükür bi sorun çıkmadı umarım bundada çıkmaz, şimdilik herşey güzel sen oynadığını hissediyormusun benminde çok fazla gaz problemim var, süt içmeyi bu aralar arttırdım günde 1 litre içmeye çalışıyorum ama çok fazla gaz yapıyor , laktazlı süt iç diyorlar onu deneyeceğim bakalım.
sende bi an önce iyileşirsin umarım bebeğine ve kendine iyi bak[/Q
ya tatlım ben hiç içmiyorum süt ne olucak bilmiyorum valabenim bu süt, yoğurt , peynir konusunda pek iç açıcı gitmiyor hamilelik. Bakalım umarım içebilirim. Oynadığını daha hissetmedim bakalım belki önümüzdeki haftalarda sağlıklı olsun da.... Sen de kendine ve bebeğine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?