6 haftalık hamileyim sizde öyle iseniz gelin beraber paylaşlım

öncelikle hepinizi tebrik ediyorum ben de hamilemiyim tam bilmiyorum adetim 13. gün geçtiğinde evde test yaptım silik çizgi çıktı.2 aralıkta regl olmam lazımdı.hiç bu kadar geçmemişti. bide sürekli midem kazınıyor. 21 aralık pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum.ama sizden ricam hamile olduğunuzu kaç gün gecikince öğrendiniz,aranızda benim gibi silik çıkan varmı şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

ArkadaŞlar selam ; bende bu sayfadan ılk ke< yazacaĞım bende hamıleyım . Ama daha keseyı gÖremedık

DOKTOR ÖNÜMZDEKı HAFTA ÇAĞIRDI TEKRAR ; AMA KESE OLUŞUMU BAŞLAMIŞ DEDı.

KAÇ HAFTALIK OLDUĞUNU SÖYLEMEDı HENÜZ; KALP ATIŞI NE ZAMAN DUYULUR

adetim geciktikten 8 gün sonra hamile olduğumu öğrendim, ama çizgi çok netti,yanlız silik çıksa dahi hamilelik ihtimali yüksekmiş sitede okumuştum,işallah hamilesindir canım :)

benim de 6. hafta... ve 2. bebeğim olacak inşallah:) kızım var inşallah bu defa hayırlı kul hayırlı evlat olacak oğlum olur:)

zambak 2009, ben de hamile olduğumu o silik çizgiyle öğrendim hem de günüm geçmemişken, yani hamile olabilme ihtimalin çok yüksek hiç bekleme ve kan testi yaptır derim ben silik çizgiyi görür görmez kan testi yaptırdım ve pozitif çıktı, 4haftalık hamileyim:)

Canım çok sevindim allah bağışlasın oğlunu, ben de hastalandım bayramda baya kötüydüm hastanede yattık serum yedim, kananam oldu düşük tehdidi falan allaha şükür iyiyim şimdi ama sürekli dinleniyorum. 3 haftadır yatmaktan kilo da aldım. Benim muayene yarın bakalım inşallah ben de cinsiyetini öğrenebilirim sağlığı herşey. bunu yaşadıklarımda daha iyi anladım ama insanoğlu işte merak ediyor. Yarın ayrıca üçlü testim var. Herşey onlar için...Bebeğinin ve sen sağlıkla kalın:)

canım geçmiş olsun.ne istiyosun kız mı erkek mi

Vala şu an tek istediğim sağlıklı olması ... İnsan hastalanınca korkuyor... ama bizim ufaklık dün gene kendini göstermedi. Hatta üçlü test için bile ölçüm yapılcak dönemedi çikolata yedirdi doktorum gene yok bir ay sonraya ayrıntılı ultrasonum var o zaman dedi kesin herşey kendisini yüzünü falan baya bir görecez inşallah :) bu arada ben 20 günde 1.5 kilo almışım siz de durumlar nasıl ... Böyle gitmemek lazım vala ben zaten 58 hamile kaldım. Böyle gidersem 75 vurucam Gelişmelerden haberdar edelim biribirimizi. hepinize kolay gelsin anneler ve bebişler.

Merhabalar Kızlar.Bende dün evde yaptığım tahlil sonucunda öğrendim hamile olduğumu çok ama çok mutluyum.5 aydır uğraşıyorduk 3 ay doktora falanda gittim yumurta takibi için falan eşimle karar verdik bu ay birşey yapmayalım kendimiz deneyelim diye ve oldu.Allah hayırlısıyla sona erdirmeyi kısmet etsin.Şimdilik hiçbir şikayetim yok umarım hep böyle devam eder.Darısı isteyenlerin başına...

merhaba bnde hamıleyım allah olmayanlarada nasıp etsın ıns. benım ogrenme seklım cok farklı oldu beklemıodum hıc 1 tane oğlum var 5 yasında 1 ay once sıddetlı karın agrısıyla gıttım hastaneye kıst olduunu soledıler doğum hastanesıne gıttım ordada gebelık olduu ıcın mudehale edemıyoruz dedıler meger hamıleymısım :)) sımdı sağ overde 7.3 cm lık bır kıst bır patlamıs kıst bıde 9 mm lık bebek kesesıyle bırlıkteyız halımı bı gorsenız sabah bısı yok aksama doğru bır sısıyorum sankı 8 aylık hamıle gıbıyım 2 3gunde bır sancılanıp acıle gıdıorum baya sıkıntılı gecıcek sanırım bu hamılelık bana da dua edın....

bende 6 hafta3günlük hamileyim çok şükür dün bebişimin kalp atışlarını gördüm haftayada kesenin içinde yavrumu görcem inş ne çabuk büyüyo yawww hayret ettim maşallah allahım isteyen herkese nasip etsin inş sağıklı bi şekilde dünyaya gelirler

bende 4 hafta+4 gün hamileyim.daha hiç bir belirti yok.ilk defa bu ay denedik ve kavustuk.buradaki yazıları takip ettikçe ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum.MAŞALLAH diyelim...bu arada YÜCE RABBıM isteyen herkese nasip kısmet etsin..kendini daha belli etmediği için farkında değilim
anneme benzersem çok da şikayetim olmayacak umarım...annem bana gebeliğinde 2-3 kere kusmuş.bide benim beta hCG sonucum 2354 mıu/ml,laborant arkadaşların dediğine göre 4.haftaya göre fazlaymış.ikiz gebelik olabilr dediler.iki ailedede genetik geçişimiz var.bakalım neler olacak?

clemen merhaba canım uzun zaman oldu konuşmayalımız çok geçmiş olsun allah ikinizide korusun canım.
bende yarın gideceğim doktora muhtemelen 3 lü test isteyecek, ikili testimizde çok şükür bi sorun çıkmadı umarım bundada çıkmaz, şimdilik herşey güzel sen oynadığını hissediyormusun benminde çok fazla gaz problemim var, süt içmeyi bu aralar arttırdım günde 1 litre içmeye çalışıyorum ama çok fazla gaz yapıyor , laktazlı süt iç diyorlar onu deneyeceğim bakalım.

sende bi an önce iyileşirsin umarım bebeğine ve kendine iyi bak

merhaba kızlar bende hamileyim 6 haftalık suan fındık kurdummmm.badegül arkadasım seninle aynı zamanda doğum yapıcaz insalllah bakalım yarın kontrole gidicez kalp atışlarını duymak içinnn allahım her bebeği olmayan kullarınada nasip eder insallah

merhaba yeni üyeyim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var 9 haftalık hamileyim yeni öğrendim sayılır:)bugün dr a gittim kese dolumu boşmu diye:)çok şükür kesemizin içinde bebek mevcut kartal da oturuyorum açıkçası ilk etapta herhangi bir doktora gidip bu kese ve gidişat normal mi olayını haledelim dedik çünkü sigortam ocakta işlemeye başlayacak sürekli olarak dr a gitmeye ocakta başlayalım diye düşündük bugün yolda tabelasını gördüğümüz bir doktora gittik handan aytaç özkul umut hastanesinin çaprazında muayenehanesi var şeker bir bayan ve tecrübeli. medical park ile çalışıyormuşfakat orada hastası vs yok sadece doğum vs için oraya gidiyor handan hanımı tanıyan doğumunu ona yaptıran kısacası hakkında blgisi olan var mı ben sevdim aslında devam edebileceğimizi düşünüyorum ilk intiba iyiydi yani. aslında hastane ile bağmsız çalışması bir yandan iyi hastenenin olumsuzluğunu gördüğünde onu olumlu yönde savunmak zorunda değil ama bir yandanda hastanede sürekli bulunmamasısorun olur mu muayenehansi evimize yakın doktor hanımın evi de medical park a yakı lütfen beni bilgiendirin tecrübeli arkadaşlar:)

Arkadaşlar 7 haftalık hamileyim. 2 haftadır gögüs uçlarımdaki kahverengi bölüm kuruyor ve kalın kalın kabuk bağlıyor. bunlar çatlayıp soyulurken bir taraftan alttan çıkan deri tekrar kuruyor.
günde 3 defa kremliyorum ama kurumanın önüne geçemedim. hamilelik belirtilerini araştırdım. benim durumuma değinmemiş. benimle aynı sorunu yaşayan var mı???

bende 7. haftama yenı gırdım.bu sabah tuvalete kaldıgımda kahverengı bır akıntım gelmıs cok korktum.uzerınden 5 saat gectı devamı gelmedı cok sukur acaba neden geldı cok merak edıyorum bu durumda olan varmı.basından boyle bırsey gecmıs olan varmı? catlıycam meraktan haberlerınızı beklıyorum

canım önemli bişey değildir.rahat ol.yorucu işler yapma.bende 5+4 günlük hamileyim.arkadaşlar nasıl beslenmeyi düşünüyorsunuz.özellikle yediğiniz şeyler nedir?balık,ceviz,yeşillik...bebişim kilolu doğsun istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…